>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12. kolejka Primera Division 21/11/15-23/11/15

Status
Zamknięty.
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Getafe-Rayo
Ostatni mecz kolejki i derby Madrytu, a stawką... miano trzeciej siły stolicy Hiszpanii. W mojej ocenie powinny być to ciekawe zawody, bo Rayo przyzwyczaiło do gry w piłkę, a i Getafe w obecnych rozgrywkach można oglądać całkiem przyjemnie. Myślę że przyjście Victora Rodrigueza zrobiło swojego, bo niejako potwierdza niezłą dyspozycje z Elche. Ale nie będę tutaj grał nic z wyniku ani bramek. Gram na kartki, mimo że zabraknie Alexisa i Damiana Suareza po stronie Getafe i Ze Castro po stronie Rayo, a to zawodnicy, którzy lubią złapać kartkę.
Obie ekipy po 39 kartek(licząc po bukmachersku), a to daje po 3,5 kartki na mecz w obu ekipach, czyli dla samego spotkania łatwo tutaj wnioski wyciągnąć. Sędzia spotkania Ricardo De Burgos w tym sezonie sędziował 6 spotkań i wyniki były takie:
6,5,5,6,6,5
Widać, że kręci się wokó podobnej liczby, mimo wszystko jednak uważam, że w takim spotkaniu spokojnie te 6 sztuk powinien pokazać.
---
Drugi bet i też bardzo przyjemny to posiadanie piłki. Betsyf wystawił linię na poziomie 50,5 na gospodarzy. Ja bez wahania wybieram tutaj under, bo przecież wiemy w jaki sposób gra Rayo. Nawet przeciwko Barcelonie są w stanie wygrać posiadanie piłki, więc tym bardziej to zrobią, gdy rywalem będzie Getafe. Mam nadzieję, że nie będzie tutaj żadnych cyrków w postaci szybkiej czerwonej kartki dla Rayo, a najlepsze byłoby prowadzenie Azulones, bo wtedy już na całego Błyskawice by przejęły kontrolę nad meczem. Okazja sprzyja, bo w bramce stanie prawdopodobnie Juan Carlos, który musi zastąpić kontuzjowanych Cobeno i Tono.
Statystyki też tutaj sprzyjają, bo na wyjazdach do tej pory trzykrotnie mieli 50% - Las Palmas, Barca, Eibar, a dwukrotnie im się nie udało, ale to też można wytłumaczyć. Z Sevillą zabrakło im procenta, a z Celtą przez większość meczu grali w 10, poza tym Celestes to też ekipa, która gra w podobnym stylu.
Getafe u siebie pogoniło z posiadaniem Levante i Granade, co nie dziwne, ale dostało od Las Palmas, Malagi i Barcelony, a dwa ostatnie to wysokie &quot;porażki&quot; w tym elemencie gry.
Oba zakłady pograne dość mocno, a stawki są w moim temacie dla chętnych.
Getafe under 50,5% posiadania @ 1,65 Betsyf✅37
Over 5,5 kartek @ 1,61 BetCałoroczny✅9

Otrzymane punkty reputacji: +63
professional. 622

professional.

Użytkownik
Getafe vs Rayo
over 2.5 = 2,05 = Ónibet 1:1 ⛔
BTS = 1,74 = Ónibet ✅

Na prawdę lekko przesadzony kurs na over w tym spotkaniu, raczej spodziewałem się coś koło 1,70. Bukmacherzy wystawiają niższy kurs na Getafe, ale to tylko dla tego iż grają przed własną publicznością, więc małym faworytem są gospodarze, ale to może i lepiej bo Rayo lubi grać gdy właśnie to rywal jest faworytem w spotkaniu. Getafe ekipa własnego boiska. Na wyjazdach zdobyty zaledwie jeden punkt, a u siebie 9. Na prawdę całkiem inna ekipa. U siebie ostatnio porażka Barceloną 2:0, bardzo dobry mecz z La Palmas wygrany 4:0, z Levante 3:0 i 1:0 z Malagą, tak więc na prawdę solidnie i przede wszystkim grają u siebie ofensywną piłkę i to się równa ze sporą ilością bramek. Vallacano u siebie również gra zdecydowanie lepiej niż na obcym podwórku, bo na wyjazdach traci sporo bramek i zdobyli zaledwie 3 oczka a u siebie 10. Z Barceloną na Camp Nou 5:2, na prawdę mimo takiego wyniku zagrali jeden z najlepszych spotkań w tym sezonie o ile nie najlepsze moim zdaniem. Z Sevillą 3:2 i również bardzo dobre spotkanie z ich strony. Tracą na wyjazdach dużo bramek, ale też strzelają i to solidnym ekipom a wiemy że Vallecano jest najbardziej ofensywną ekipą z drużyn z dolnej półki i spokojnie dziś coś wpakują moim zdaniem gospodarzom jak i stracą. Over i BTS w tym spotkaniu to na prawdę dwie dobre opcje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom