Warto byłoby czasem poczytać temat zanim zada się jakieś pytanie. Jest to zwykła promocja depozytowa Ugrałeś 50€, wpłacisz 20€ to zostanie Ci z tego 20€ a i tak musisz to obrócić wszystko jeszcze. WIęc jest to zwykła promocja depozytowa, jeszcze pojawiały się opinie dot. tego że jest to scam, więc odradzam PozdroZałożyłem u nich dziś konto dostałem te 10 ("darmowych euro" po trzech zakładach zrobiłem z nich te wymagane max 50 euro i teraz mam poważne pytanie czy warto tam wpłacać te dwie stówy czy ktoś tam się bawił za prawdziwą kasę i coś już wypłacił????
warto byłoby też przeczytać wcześniej dokładnie post użytkownika zanim chcesz go pouczać ???? dobrze wiem że to "zwykła" promocja depozytowa , temu pytałem czy warto wpłacać 200 zł czyli ok te 50 euro które miałem już na koncie... myślałem że to oczywiste. Odpuszczę to jednak sobie bo wszędzie ten cały Dobet ma złe opinie.Warto byłoby czasem poczytać temat zanim zada się jakieś pytanie. Jest to zwykła promocja depozytowa Ugrałeś 50€, wpłacisz 20€ to zostanie Ci z tego 20€ a i tak musisz to obrócić wszystko jeszcze. WIęc jest to zwykła promocja depozytowa, jeszcze pojawiały się opinie dot. tego że jest to scam, więc odradzam Pozdro
aa nie prawda wyplaty tez sa w MBWypłata jest od 100 EURO i tylko na Neteller. Zakładają dość szybko limity, aczkolwiek wypłatę miałem u siebie na koncie w 5 minut.