>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10bet problemy finansowe?

D 152

damian0012

Użytkownik
tez widzialem te surebety z oddsportalu na mlb u\o i na 10bet sa czasem jakies dziwne zaklady np OAK Athletics] vs NYgrany dzis o 23 i mamy tu linie u\o 8.5i jest taki sam zaklad OAK Athletics[B. Colon] vs NY grany jutro o 11 rano ;o ( a takigo meczu w rzeczywistosci nie ma) i tez jest liniaa u\o 8.5 tylko ze sa calkiem inne kursy oni strasznie motaja i na oddsportalu pokazuje ze to jest surebet
powie mszczerze ze pare dni temu o malo co sie na to nie na dzialem bo tez gram surebety
wiem ze dziwnie to wytlumaczylem ale moze zrozumiecie o co mi chodzi ????

R 1,1K

radziooh

Użytkownik
tez widzialem te surebety z oddsportalu na mlb u\o i na 10bet sa czasem jakies dziwne zaklady np OAK Athletics] vs NYgrany dzis o 23 i mamy tu linie u\o 8.5i jest taki sam zaklad OAK Athletics[B. Colon] vs NY grany jutro o 11 rano ;o ( a takigo meczu w rzeczywistosci nie ma) i tez jest liniaa u\o 8.5 tylko ze sa calkiem inne kursy oni strasznie motaja i na oddsportalu pokazuje ze to jest surebet
powie mszczerze ze pare dni temu o malo co sie na to nie na dzialem bo tez gram surebety
wiem ze dziwnie to wytlumaczylem ale moze zrozumiecie o co mi chodzi ????
Jeszcze jedna przedziwna rzecz odnośnie tego nieszczęsnego typu, zobaczcie na wynik dzisiejszego meczu st louis, juz sie w 6 inningu cieszyłem ze jednak sprawiedliwosc nadeszła i mimo ze mnie oszukali z terminem zdarzenia to i tak wygrany typ to bedzie, juz dalej nie oglądałem bo zmeczony poszedłem spać a rano sie budze i szok 12:0 w jednym inningu. Albo mafia w tym brała udział albo jakaś niesamowita ironia i złośliwość losu, nie wiem co o tym mysleć. Trzeba o tym zapomniec, pieniadze nie są najwazniejsze,
nie straciłem aż tak duzo. Najbardziej mnie denerwuje to że tak sobie pogrywają a mimo to maja klientów i sobie dobrze żyją z tego.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Radziooch - najpierw piszesz , że zagrałeś za sporą stawkę, teraz , że nie straciłeś aż tak dużo . Zdecyduj sie.

R 1,1K

radziooh

Użytkownik
Radziooch - najpierw piszesz , że zagrałeś za sporą stawkę, teraz , że nie straciłeś aż tak dużo . Zdecyduj sie.
bo zagrałem za sporą stawkę ale nie straciłem na tyle duzo żeby robić z tego tragedie i nie móc o tym zapomniec,

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Odświeżam.

Jakieś opinie o buku nowe ? Bo kursy mają przyzwoite i oferta live też bogata
Lepiej graj w ComeOn.Oferta live,kursy wszystko dokładnie takie same,nawet onacja graficzna strony.
Tutaj przynajmniej nie musisz martwić się o kasę.
Mało tego_Ostatnio przyspieszyli wypłaty na MB i Neteller.
Wszystko jest realizowane o-line.Ja dzisiaj wypłacałem i po kliknięciu w wypłatę zszedłem z 1 piętra na dół by przestawić samochód.
Wróciłem po 3 minutach,zalogowałem się na MB i pieniądze już czekały na koncie.

Do góry Bottom