macieqleo
Użytkownik
Popytałem tu i tam i uważam, że ten bonus, a szczególnie warunki jego obrotu to niemal hazard. Dlaczego tak uważam (zakładam wpłatę 1600 i 800 bonus):
- Nie. Najpierw jest brana pod uwage kwota depozytu zdaje sie, a dopiero potem kwota bonusu. Wiec jesli postawisz zaklad za 100zl, to 100zl liczy sie do obrotu depozytu.
Jesli postawisz zaklad za 1000zl, to do obrotu liczy sie 800zl depozytu i 200zl bonusu, chyba ze kwota depozytu zdazyla sie powiekszyc przez poprzednie zaklady...
- Niestety tak. Byc moze nawet dla wiekszych w przypadku gdy kwota depozytu sie zwiekszy w wyniku historycznych zakladow. Kwota depozytu zwieksza/zmniejsza depozyt, a kwota bonusu zwieksza/zmniejsza bonus.
----------
Pogrubione nie pozostawia dla mnie wątpliwości. Mając 2400 złotych, muszę stawiać kupony o wartości powyżej 800 złotych (żeby zrobić obrót bonusu). Zakładam że pierwszy kupon przegrałem (minus 800zł.). Nie mam już bonusu, zostaje tylko 1600. Co wtedy?
- Wygrane z niego (bonusu) to wszystko co się wygra po otrzymaniu bonusu, tak?Proszę zwrócić uwagę, że tylko bonus i wygrane z niego liczą się do obrotu. Jeśli przegrasz część zawierającą bonus przed spełnieniem warunków obrotu, będziesz uprawniony do wypłaty depozytu. Ukrywają jednak fakt, że jeśli przegra się bonus i poprosi o wypłatę depozytu, to pobierają 50€ prowizji!
- Nie. Najpierw jest brana pod uwage kwota depozytu zdaje sie, a dopiero potem kwota bonusu. Wiec jesli postawisz zaklad za 100zl, to 100zl liczy sie do obrotu depozytu.
Jesli postawisz zaklad za 1000zl, to do obrotu liczy sie 800zl depozytu i 200zl bonusu, chyba ze kwota depozytu zdazyla sie powiekszyc przez poprzednie zaklady...
- Czyli w moim przypadku obrót którego muszę zrobić 19200 liczyłby się dopiero przy stawkach powyżej 800 złotych?Drugą niespodzianką może być to, że do zakładu najpierw brany jest depozyt, a dopiero potem kwota bonusu! Przykładowo jeśli ma się na koncie 100PLN depozytu i 50PLN bonusu i postawi zakład za 120PLN, to 100 idzie z balansu depozytu, a 20 z balansu bonusu i to 20 jest brane do obrotu.
- Niestety tak. Byc moze nawet dla wiekszych w przypadku gdy kwota depozytu sie zwiekszy w wyniku historycznych zakladow. Kwota depozytu zwieksza/zmniejsza depozyt, a kwota bonusu zwieksza/zmniejsza bonus.
----------
Pogrubione nie pozostawia dla mnie wątpliwości. Mając 2400 złotych, muszę stawiać kupony o wartości powyżej 800 złotych (żeby zrobić obrót bonusu). Zakładam że pierwszy kupon przegrałem (minus 800zł.). Nie mam już bonusu, zostaje tylko 1600. Co wtedy?
:]Jeśli przegrasz część zawierającą bonus przed spełnieniem warunków obrotu, będziesz uprawniony do wypłaty depozytu. Ukrywają jednak fakt, że jeśli przegra się bonus i poprosi o wypłatę depozytu, to pobierają 50€ prowizji!