>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

100% first deposit do 100E + 10euro free

S 0

siwadupa

Użytkownik
wszystko ok tylko

Before withdrawing any money from your Bonus Account, the amount transfered and the bonus granted have to be staked for at least 3 times. Only accumulator bets with at least 3 selections and having a total odd of 2.00 or more count for this turnover. Selections with only 2 possible outcomes are not accepted in these bets.

Zanim wqyplacimy jakas kase kwota bonusu musi byc obrocona 3 razy . Tylko AKUMULATORY wchodza w gre. Czyli kupon ktory sklada sie przynajmniej z 3 zdarze!!! kurs musi byc wyzszy od 2.0 !!! Kupony z dwoma zdarzeniami nie kwalifikuja sie .

shaker 2

shaker

Użytkownik
o i problem sie zrobil ;p
3 razy akumulatorem?;/
ale jest jakis minimalny kurs na zdarzenie? czy poprostu akumulator musi byc powyzej 2.00

K 0

kolpik

Użytkownik
a normalnie mozna wpłacic złotowki i oni przelicza sobie na euro tak?robił tak ktos czy trzeba w euro?

no odpowiedz ktos prosze! ????

F 0

frantic20

Użytkownik
There are some invalid characters in your fields .... przy rejestracji kazde pole uzupelnione i nie podkresla ze blad ..

D 0

dymek256

Użytkownik
Wpłaciłem 10 Euro dostałem 10 euro bonusu ... i teraz musze x 3 po kursie min 2.0 combi bety tak ... a no moge grac sobie kupony po 10 euro kurs na kupon 2.0 ?? i zagrać 6 takich kuponów ??

volky 0

volky

Użytkownik
Własnie zerknałem do tego buka i rzeczywiscie ... bonus jest ... bogata oferta ... tez jest... a kupony po 3 zdarzenia da się zrobić. Jak bede miał kasę to wpłacam i gram tam :jupi:

C 0

cycbabimost

Użytkownik
a takie pytanie, bo mowicie ze conamniej 3 zdazenia i kurs conajmniej 2,0 ale czy moge zrobic powiedzmy 2 zdarzenia np z podporkami po kursach 1,10 i jeden moj typ ktory ma kurs np 1,70 ?? (wtedy kurs łączny wychodzi ponad 2,00 :pP)

a i jeszze jedno obrot d+b?? czyli przy wplacie powiedzmy 100euro mam 200eur czyli musze zagrac za 600eur??

Do góry Bottom