>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

100% 200zł bet365 tylko przez wap

zomber 9

zomber

Użytkownik
Aby uczcić uruchomienie naszej nowej i udoskonalonej usługi Komórka, mamy dla Ciebie fantastyczny 100% bonus.
Nasz usługa Komórka została udoskonalona i jest teraz prostsza w nawigacji, pozwala na postawienie zakładów akumulowanych i posiada wszystkie najważniejsze rynki na żywo. Z tysiącem rynków do wyboru, mamy nadzieję, że będziesz się jeszcze lepiej bawił z naszą nową usługą, niż do tej pory.
&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;.
Aby zdobyć swój 100% Bonus - Komórka, postaw zakład za 4 PLN lub więcej, na mobile.bet365.com korzystając ze swojego telefonu komórkowego, a otrzymasz 100% bonusu, aż do 200 PLN.
Kiedy już postawisz swój zakład, będziesz musiał wpisać swój kod oferty: xxxxxxxxxxxxx, wybierając Użytkownicy, a następnie Wprowadź kod oferty. Zwróć uwagę, że za swoją stawkę i bonus należy zagrać trzy razy przez komórkę, zanim wypłata będzie możliwa.
Aby pomóc nam w udoskonaleniu naszego serwisu Komórka, będziemy wdzięczni za wszystkie Twoje uwagi. Prosimy o kontakt z nami i poinformowanie nas o tym, co sądzisz o wyglądzie naszego nowego serwisu i jego funkcjonalności.
Z fantastycznymi ofertami i szerokim zestawem rynków przedmeczowych i na żywo, możesz być pewien, że w bet365 możesz postawić wszystkie swoje zakłady przez komórkę.
Doskonała zabawa przez cały czas!
Zespół bet365

yam 93

yam

Użytkownik
Dodam od siebie, ze tyle ile postawimy ten 1 zaklad przez telefon tyle otrzymamy bonusa.
Np. Stawiamy 200zł po kursie 1.01 z telefonu i automatycznie nam dodaje 200zł do konta.
Potem do obrotu licza sie jedynie zaklady postawione z telefonu min kurs 1,50

Q 16

qzdee

Użytkownik
zrobiłem depo postawiłęm przez komorke wklepalem na kompie kod i nei ma bonusu nie wiem o co chodzi..... a na chacie mowi ze nei wie i ze to niby nie przez komorke i ze zglosila do glownego operatora a zaklad mam o 13:30 nie wiem co robic ..... panowie ....
i jak przegra zaklad to sie pewnie okaze ze nie przez komorke a ja 100% zagrałem przez nia ....

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Promocja jest ogólno dostępna?
Kurs 1,5 AKO czy minimalny kurs na kuponie powyżej 1,5?
Pewnie minimalny kurs musi być na kuponie, bo tak było w bonusie na start tez 200zl.
Do kiedy trwa promocja?
Po mistrzostwach mógłbym znowu u nich zacząć grać.

Q 16

qzdee

Użytkownik
nie wiem mi powiedziano ze tymczasowo wstrzymana a przed wplata pytalem na live chacie to mi mowiono prosze wplacic i kod bonusu itd itp .... a teraz mowia mi ze zamknieta do odwolania .........

Q 16

qzdee

Użytkownik
kpiny
Agnieszka P: tAK.
Agnieszka P: tAK JAK pAN ZOSTAL JUZ POINFOTRMOWANY.
Agnieszka P: Nie kwalifikuje sie Pan do tego bonusu.
Agnieszka P: Juz teraz bonus nie jest dostekpiny
Agnieszka P: tAK.
Agnieszka P: tAK JAK pAN ZOSTAL JUZ POINFOTRMOWANY.
Agnieszka P: Nie kwalifikuje sie Pan do tego bonusu.
Agnieszka P: Juz teraz bonus nie jest doste[pny, dla zadncyh klientow.
Agnieszka P: Wycofany jest ten bonus.

wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
O to fajny bonus;p
bukmacher ogólnie spoko, tylko taki typowo brytyjski wiec dyscypliny zimowe tam kuleją.
A i odp sam sobie na pytania bo już spr.
zaden kurs na kuponie nie może być niższy niż 1,5
promo dostępne było dla wszystkich.

hope88 3

hope88

Użytkownik
NIE POLECAM ????????????????????????????????????
Chat InformationDziękujemy za skontaktowanie się z bet365 z czatem na żywo. Wkrótce nasz doradca klienta skontaktuje się z Panem(-nią).
Chat InformationW tym momencie rozmawia Pan(-i) z Agnieszka P.
Agnieszka P: Witam w czacie na zywo bet365. W czym moge pomoc?
Kamil: WItam
Kamil: nie moge znalezc w strefie uzytkownika Oferty zakładów sportowych i Dostępne oferty.
Kamil: chcialbym otrzymac bonus
Kamil: 100% Bonus Startowy - Komórka
Agnieszka P: Przepraszamy za opóźnienie, wkrótce będziemy z Panem(-ią).
Kamil: czekam czekam:)
Agnieszka P: Czy moge prosic o potwierdzenie 4-cyfrowego kodu bezpieczenstwa?
Kamil: ****
Agnieszka P: Pana konto nie kwalifikuje sie do otrzymania bonusu.
Agnieszka P: Czy jest cos jeszcze, w czym mozemy dzis pomoc?
Kamil: dlaczego??
Kamil: czemu sie nie kwalfikuje?
Kamil: prosze mi to wyjasnic
Agnieszka P: bet365 zastrzega sobie prawo do zmiany, odwolania, odebrania lub odmowy jakiejkolwiek promocji wedlug wlasnego uznania.
Kamil: w takim razie prosze o anulowanie kuponu
Kamil: &quot;oferujemy fantastyczny 100% bonus dla naszych nowych i istniejących klientów.&quot;
Kamil: nie rozumiem dlaczego nie otrzymalem bonusu skoro odeslala mnie pani jak sie pytalemczy sie kwalfikuje na strone w ktorej pisalo to co powyzej??
Agnieszka P: Przykro mi.
Kamil: W takim razie prosze a wrecz rzadam aby te pieniadze ktore zostaly postawione zostaly tak szybko zwrocone jak tam trafily
Agnieszka P: Dziekujemy za kontakt z czatem na zywo bet365. Prosze wybrac opcje &#39;Zamknij&#39; aby ocenic otrzymany serwis oraz poprosic o zapis czatu.
Kamil: inaczej bedziemy inaczej rozmawiac
Agnieszka P: Nie rozmumiem pytania/prosby.
Kamil: dla mnie to nie problem wyrazic swoja wroga opinie o Panstwu na wszelkich forach internetowych
Agnieszka P: Rozumiem.
Agnieszka P: czy ma Pan jeszce jakies inne pytania?
Kamil: Mam
Agnieszka P: Wiec slucham Pana.
Kamil: chcialbym sie dowiedziec dlaczego nie otrzymalem bonusu skoro wszystkie warunki spelnilem?
Kamil: na jakiej podstaiwie????
Agnieszka P: Jakie Pan warunki spelnil?
Kamil: wplacilem pieniadze, zalogowalem sie przez komorke, obstawilem zaklad przez komorke
Kamil: ponioslem koszty zwiazane z transferem danych na kmorce
Agnieszka P: Tak ale to Pana decyzja by w ten sposob wplacic i stawiac zaklady.
Agnieszka P: To ze Pan w ten sposob postawil zaklad, nie oznacza od razu za Pan otrzyma bonus.
Agnieszka P: Pan juz otrzymal odpowiedz w tej kwestii.
Kamil: co trzeba zrobic zeby otrzymac bonus??
Agnieszka P: bet365 zastrzega sobie prawo do zmiany, odwolania, odebrania lub odmowy jakiejkolwiek promocji wedlug wlasnego uznania.
Agnieszka P: Jezlei nie ma Pan juz zadnych innych pytan bede musiala zakonczyc czat.
Kamil: mam duzo watpliwosci i pytan
Kamil: prosze o odpowiedz
Kamil: wplacilem pieniadz myslac o tym bonusie
Kamil: wybralem Panstwa oferte z tego wzglegu
Kamil: czy zalezy Wam na rozpowszechnianiu wrogiej opini o waszych poczynaniach??
Agnieszka P: Dziekuje za rozmowe.
Agnieszka P: Dziekujemy za kontakt z czatem na zywo bet365. Prosze wybrac opcje &#39;Zamknij&#39; aby ocenic otrzymany serwis oraz poprosic o zapis czatu.
Chat InformationSesja czatu została zakończona przez bet365.

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Dodam od siebie, ze tyle ile postawimy ten 1 zaklad przez telefon tyle otrzymamy bonusa.
Np. Stawiamy 200zł po kursie 1.01 z telefonu i automatycznie nam dodaje 200zł do konta.
Potem do obrotu licza sie jedynie zaklady postawione z telefonu min kurs 1,50
wcale ze nie!! rozmawialem na czacie z bet i mowili ze trzeba zaczac od min 1,50

yam 93

yam

Użytkownik
Na czacie mowili tez, ze promo nieaktualne, a ludzie dalej korzystaja.
Ja pisze jak bylo u mnie, kurs 1.01 sie zakwalifikowal.

B 8

bubson_

Użytkownik
NIE POLECAM ????????????????????????????????????
Chat InformationDziękujemy za skontaktowanie się z bet365 z czatem na żywo. Wkrótce nasz doradca klienta skontaktuje się z Panem(-nią).
Chat InformationW tym momencie rozmawia Pan(-i) z Agnieszka P.
Agnieszka P: Witam w czacie na zywo bet365. W czym moge pomoc?
Kamil: WItam
Kamil: nie moge znalezc w strefie uzytkownika Oferty zakładów sportowych i Dostępne oferty.
Kamil: chcialbym otrzymac bonus
Kamil: 100% Bonus Startowy - Komórka
Agnieszka P: Przepraszamy za opóźnienie, wkrótce będziemy z Panem(-ią).
Kamil: czekam czekam:)
Agnieszka P: Czy moge prosic o potwierdzenie 4-cyfrowego kodu bezpieczenstwa?
Kamil: ****
Agnieszka P: Pana konto nie kwalifikuje sie do otrzymania bonusu.
Kamil: dlaczego??
Kamil: czemu sie nie kwalfikuje?
Kamil: prosze mi to wyjasnic
Kamil: w takim razie prosze o anulowanie kuponu
Kamil: &quot;oferujemy fantastyczny 100% bonus dla naszych nowych i istniejących klientów.&quot;
Kamil: nie rozumiem dlaczego nie otrzymalem bonusu skoro odeslala mnie pani jak sie pytalemczy sie kwalfikuje na strone w ktorej pisalo to co powyzej??
Agnieszka P: Przykro mi.
Kamil: W takim razie prosze a wrecz rzadam aby te pieniadze ktore zostaly postawione zostaly tak szybko zwrocone jak tam trafily
Kamil: inaczej bedziemy inaczej rozmawiac
Agnieszka P: Nie rozmumiem pytania/prosby.
Kamil: dla mnie to nie problem wyrazic swoja wroga opinie o Panstwu na wszelkich forach internetowych
Agnieszka P: Rozumiem.
Agnieszka P: czy ma Pan jeszce jakies inne pytania?
Kamil: Mam
Agnieszka P: Wiec slucham Pana.
Kamil: chcialbym sie dowiedziec dlaczego nie otrzymalem bonusu skoro wszystkie warunki spelnilem?
Kamil: na jakiej podstaiwie????
Agnieszka P: Jakie Pan warunki spelnil?
Kamil: wplacilem pieniadze, zalogowalem sie przez komorke, obstawilem zaklad przez komorke
Kamil: ponioslem koszty zwiazane z transferem danych na kmorce
Agnieszka P: Tak ale to Pana decyzja by w ten sposob wplacic i stawiac zaklady.
Agnieszka P: To ze Pan w ten sposob postawil zaklad, nie oznacza od razu za Pan otrzyma bonus.
Agnieszka P: Pan juz otrzymal odpowiedz w tej kwestii.
Agnieszka P: Jezlei nie ma Pan juz zadnych innych pytan bede musiala zakonczyc czat.
Kamil: mam duzo watpliwosci i pytan
Kamil: prosze o odpowiedz
Kamil: wplacilem pieniadz myslac o tym bonusie
Kamil: wybralem Panstwa oferte z tego wzglegu
Kamil: czy zalezy Wam na rozpowszechnianiu wrogiej opini o waszych poczynaniach??
Agnieszka P: Dziekuje za rozmowe.
Chat InformationSesja czatu została zakończona przez bet365.
Live chat w Bet365 schodzi na psy. Te głupie babki, które powtarzają wykute regułki i od razu chcą kończyć rozmowę ignorując niewygodne pytania to parodia jakaś. Zero szacunku dla klienta. Skurwysyńtwo totalne. ????

Do góry Bottom