>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10$ za free na Betfair

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
raczej nie jak podasz bledny login lub haslo to wyskakuje blad a jeszcze ktos dostal wczesniej email o tym promo takze cierpliwosci

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
poprostu wyslijcie do suportu maila z tym badziewiem i po klopocie napisze wam co to jest..a co do złego loginu to faktycznie ta stronka moze miec przekierowanie do automatycznego zalogowania na czyims komputerze jak sie wpisze zly login to nie zaloguje ????

V 256

vernix

Użytkownik
Wątpliwe jest, aby ta stronka wyłudzała loginy i hasła do kont. Stronka ma &quot;https&quot;, a do tego posiada certyfikat VeriSign. Autor musiałby się nieźle napracować, aby otrzymać certyfikat.

E 0

emilemil

Użytkownik
Widze, że ładne oskarżenia idą w moją strone!
Stronka jest dobra, nikt nie chce wyłudzać żadnych haseł, i nie pisalem też ze na 100% wiem, że dawają kase o 20, tylko że slyszalem, że tak jest.
Prosze o cierpliwosc, a kasa znajdzie sie na Waszych kontach.
Pozdrawiam

D 0

darkrufio

Użytkownik
No tak - prosba , zeby - mimo checi podzielenia sie informacjami - nie publikowac promocji o ktorych wie sie niewiele (czytaj nic).
Ale jutro EMIl raczej zatriumfuje :)

Tutaj cala tresc - zrodla - fora skandynawskie. http://nodeposit.se/forum/index.php?topic=139.0 i stary dobry united http://www.unitedpokerforum.com/forum/index.php?showtopic=51983
http://promo.betfair.com/email/marketing/pokerroadblock3/optin.asp
Bonus w teorii dla tych , którzy otrzymali maila , ale w praktyce nic nie ma w Terms - ja puscilem wczoraj - dzis dostalem.
Oczywiscie zauwaza zwiekszona aktywność Polakow , niejeden neo juz walnąl pare kont , pewnie support zasypany pytaniami typu - for Polish , wagering itp
wiec nie wiem do kiedy to bedzie.
Terms
$10 credit Terms &amp; Conditions
1. To be eligible to receive the $10 cash credit into your Betfair account, you have to opt-in to this promotion using bonus code &quot;POKER1&quot; and create a Betfair Poker alias between 00.00 on 03/08 2009 and 23:59 (GMT) on 31/08/2009.
2. This promotion is only available to customers who have never previously played at Betfair Poker and do not have a Betfair Poker alias. Existing Betfair Poker customers are not eligible for this promotion including those who have created an alias for the Betfair Play for Fun product.
3. There is a limit of one entry per customer.
4. If you are eligible to receive the $10 cash credit, your account will be credited within a maximum of 48hrs of opting in for this promotion
5. If you receive the $10 cash credit into your Betfair account before 10th August, you must play one hand of real money poker before 23:59 (BST) on 16th August 2009.
6. If you receive the $10 cash credit into your Betfair account after 10th August , you must play one hand of real money poker within 14 days of receiving the $10 free credit
7. If you receive the $10 cash credit and fail to play one hand of real money poker before 23:59 (BST) on 16th August 2009, Betfair will remove the $10 free credit from your Betfair account on the 17th August 2009.
8. If you receive the $10 cash credit after 10th August and fail to play one hand of real money poker within 14 days, Betfair will remove the $10 free credit from your Betfair account on the 15th day after you have received your bonus.
9. Standard Betfair Poker Terms and Conditions apply.

D 0

darkrufio

Użytkownik
Wogóle niektórzy za duzo W11 sie naoglądali i spanikowali tak - ze mozna naprawde sie niezle posmiac (przeciez caly swiat wie ze to forum bonus hunterow - ktozby chcialby puste konta przejmowac? ) - ubaw.

P 0

piotrciuba

Użytkownik
lol
a jak ktos by skorzystal z tego majac pare tysiecy na koncie to by troche bolalo taka strata
to ze ty nie masz pieniedzy na koncie nie znaczy ze inni nie maja.

Ja osobiscie dziekuje za takie promo
10$ to nie duzo mnie np nie zbawi a konto z kasą mozna stracic + oczywiscie moje dane personalne.

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Strona należy do betfair więc jakiekolwiek pretensje są nie na miejscu. PiotrCiuba, nie odzywaj się już lepiej bo z każdym następnym postem kompromitujesz się coraz bardziej.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
lol
a jak ktos by skorzystal z tego majac pare tysiecy na koncie to by troche bolalo taka strata
to ze ty nie masz pieniedzy na koncie nie znaczy ze inni nie maja.

Ja osobiscie dziekuje za takie promo
10$ to nie duzo mnie np nie zbawi a konto z kasą mozna stracic + oczywiscie moje dane personalne.
ktos kto ma pare tysiecy na koncie nie zawraca sobie dupy czyms takim, no chyba ze jest mega pazernym..nauczka wskazana zrestza juz ktos cos napisal na ten temat

P 0

past

Użytkownik
zrobiłem zgodnie z instrukacją w 1 poscie,załozyłem konto potem pottwierdziłem promo z linku.
KASA NA KONCIE,moge grac ????

2009-08-05
14:53 o tej godzinei była kasa na koncie a wczoraj sie rejestrowałem po 16-17
dziękuje!!!

Do góry Bottom