uzytkownik-23347
Użytkownik
Weź sawikk3 idź na ryby . Po jakiego grzyba to reklamujesz ? Dostaniesz takiego bana , że aż miło ????
gada~łem wczoraj na czacie to powiedziala mi babka ze tylko trzeba obracac ???? nie trzeba depoczy jest wymagany depozyt, czy wystarczy zrobic obrot???
o czym piszesz ?back of the credit card z numerem cvv2 ,co nie zrobicie dla 50$ ?
no dobra... wpłacam 1500 $ do kasyna i jeden spin obojętnie na jakimś slocie , kilka $ wpadło i powiedzmy mam 1569 $ na koncie. Dostaję konsolę sony czy nitendo, a co z tą kasą? Wypłacam z powrotem czy pozostaje w kasynie?czytaj ze zrozumieniem, przecież napisał że trzeba raz obrócić, czyli można być do przodu i jeszcze mieć konsole, jeśli w tym nie ma jakiegoś haczyka :grin:
raz obrocic to znaczy postawic zaklady na laczna kwote 1500 (wplaty)!?!no dobra... wpłacam 1500 $ do kasyna i jeden spin obojętnie na jakimś slocie , kilka $ wpadło i powiedzmy mam 1569 $ na koncie. Dostaję konsolę sony czy nitendo, a co z tą kasą? Wypłacam z powrotem czy pozostaje w kasynie?
Czy może przepadnie jak mi wyślą konsolę pocztą? To mi się wydaje jakoś podejrzane....