No ja tez wplacalem w ipoker(noble poker) i byla opcja wplaty MB.Zreszta zobacz screen,bo dla mnie to jest dziwne.pewnie jak wplacisz mb to ci się pokaże, ja tak miałem w sega też ipoker, tylko troche inaczej to tam wyglądało graficznie (cashier)
ja w sega, przed wpłatą mb nie miałem żadnej opcji wypłaty, dopiero jak wpłaciłem mb, wątpię żeby tam nie mieli mb było by to dziwne, więc pewnie po wpłacie się pojawi.Nie ma tam opcji MB (przynajmniej narazie) jest tylko karta
Opcje Wypłaty to karta i konto bankowe więc skoro jest ta druga opcja to pewnie nie trzeba wpłacać
czytasz a nie wiesz co..przed wyplata nalezy zlozyc minimaalny depozyt 30 euro, nie ma mozliwosci wyplaty bez depozytu.. do tego i ile wiem daja bonus od depozytu..30 Euro minimalna wypłata na konto. Ja już mam ponad 200 Riva Points i 100 Euro ... Niestety nie odpisują mi na maile.
nie musisz obracac nimi, ale spytaj sie wpierw czy nie przyznaja automatycznie bonusu od depo, jak tak, to jesli nie chcesz grac postaraj sie go anulowac.. chca od ciebie skany dowodu, rachunku na twoje nazwisko i adres, oraz zaswiadczenia z banku, jakiegos pisemnego potwierdzenia, wydruku przelewu, czy cos w ten desen, dokumenty najprawdopodobniej nie starsze niz 3-m-ce..ja chcem wypłacić 56 euro - wiecej mi nie chce sie grać ale odpisali że musze wysłac id, bank statement i utility bill. no i depo 30. To teraz rozwiejcie mije wątpliwości - czy jak wpłace 30 euro to musze nimi obracac jeszcze? i co to bank statement do jasnego ...