>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

10 $ no deposit

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
tez czekam na hajs 350$ jesli dojddzie to wielki plus dla tego buka.troche lipa że sie wypucowałeś ze strona działa.bo znow sie dzieciaki rzuca na bonusa i moga zbanowac nasz Kraj albo znow strona padnie.

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
mam tam konto od jakiegos czasu ale dopiero teraz mam mozliwosc postawic, mam pytanie do tych co juz to zrobili czy trzeba od razu za całą kwote grać i czy sa jakies wymagania ze kurs np 2,0 ma byc?
aha i 10$ odejmuja po rozliczeniu kuponu tak jak jest w przypadku innych freebetów?

M 0

maksiu78

Użytkownik
tez czekam na hajs 350$ jesli dojddzie to wielki plus dla tego buka.troche lipa że sie wypucowałeś ze strona działa.bo znow sie dzieciaki rzuca na bonusa i moga zbanowac nasz Kraj albo znow strona padnie.

A Ty sie nie rzuciłeś?

vipsunny 0

vipsunny

Użytkownik
ja tez zleciłem wypłatę poczekamy zobaczymy czy coś wyślą.. wg mnie to chyba czek wyślą poczta ale to sie okaże w ciągu paru dni albo tygodni..

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
czeki wysyłają? smieszny buk, ciekawe w ktorym banku zrealizują czek od bukmachera online, jezeli taka forma hazardu jest w Polsce zabroniona, druga opcja że wydrukuja jakies funny czeki i w banku będa mieli mega ubaw:-D

P 0

pavlinho

Gość
czeki wysyłają? smieszny buk, ciekawe w ktorym banku zrealizują czek od bukmachera online, jezeli taka forma hazardu jest w Polsce zabroniona, druga opcja że wydrukuja jakies funny czeki i w banku będa mieli mega ubaw:-D
PEKAO, BPH, BZWBK. Czeki dużo szybciej niż bank realizuje też www.euroczek.pl . Więc niby dlaczego mieliby mieć mega ubaw?

xonlyx 3

xonlyx

Użytkownik
Ja kiedys mialem tam konto .. ale jak chcialem je aktywowac to juz strona padla .
Wpisalem adres email na przywrocenie ale nic nie dalo .
A nowego jakos nie moge zalozyc .
Pisze ze servis jest niedostepny ????

andreoid 2

andreoid

Użytkownik
nie wiem co jest wszedł mi wczoraj kupon postawiłem za 10$ i wygrałem 26,08 wchodzę wcześniej i patrze rozliczone jest kaska teraz chce postawić kupon i patrze a mam tylko 0,08 $ więc nie wiem co jest nie tak ...

Do góry Bottom