>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10$ no deposit sun poker

Status
Zamknięty.
V 0

voltii

Użytkownik
Witam wszystkich. Jestem nowy na forum , mam problem z rejestracją
Mianowicie co mam wpisać w polu &#39;&#39; RETYPE e-mail &quot;&quot;

wpisuję tam swojego e-mail&#39;a a tam piszę : &#39;&#39;The mailing address information you have supplied may be incorrect. Please re-enter. &#39;&#39;

co mam zrobić ?

ponawiam ...

G 0

gienn

Użytkownik
Voltii, to chodzi raczej o adres dla korespondencji czyli ulica nr domu i mieszkania trzeba odpowiednio wpisać np. tak klonowa 4m7
U mnie tak było.robiłem tak jak pisał majorrr86 ale nic to nie dało a tak jak wyżej jest ok.Tylko jakoś kaski nie widać -napisałem maila na adres [email protected] .

R 0

robsonsc

Użytkownik
Voltii, to chodzi raczej o adres dla korespondencji czyli ulica nr domu i mieszkania trzeba odpowiednio wpisać np. tak klonowa 4m7
U mnie tak było.robiłem tak jak pisał majorrr86 ale nic to nie dało a tak jak wyżej jest ok.Tylko jakoś kaski nie widać -napisałem maila na adres [email protected] .
napisz na live chat i przycisnij goscia ze Ci sie nie chce czekac to da odrazu spyta o numer gracza

R 0

renton

Użytkownik
Najblizszy turniej jest 6 Stycznia 08. Jak popatrzylem na podzial nagród to slinka cieknie. Okolo 70 osób na taka pule i jeszcze jacys nowi, którzy graja jak glupi.
raczej bym nie liczył ze ktoś głupi ugra te 100 MPP, głupki odpadaja nie ugrywajac pewnie nawet z 10 MPP.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom