>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10$ No Bez Depozytu

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
Witka.Na stronce teraz pisze cos takiego &quot;Player must wager a minimum of $200 in order to make a withdrawal&quot; czyli musze uzbierac 200 zeby wypłacic?? bo mam teraz 120$ i nie wiem czy ja teraz zrobie wpłate to bede mogł odrazu wypłacic?? czekam na odp i pozdrawiam

M 0

mariusz116

Użytkownik
ja ugralem 120 dolarow chcialbym sie zapytac w jaki sposob moge wyplacic pieniaze i czy wogole ten buk jest wyplacalny.Trzeba robic jakis depozyt bo z tego co sie zorientowalem to podczas wyplaty trzeba wpisac jakis PIN.Jak ktos juz probowal wyplacac hasj to niech napisze krok po kroku co jak robil?

gilberth 24

gilberth

Użytkownik
Dołączam sie do pytania Mariusza116.panowie pomozcie nam ???? bo nie wiem co robic czy grac dalej czy wypłacac? i czy jak sie wpłaci to trzeba jeszcze to obracac?

adask23 0

adask23

Użytkownik
wager, czyli musicie wpłacić 200$... powodzenia
Z tego co się orientuję to &quot;wager&quot; wcale nie znaczy wpłacić... Na ich głównej stronie napisane jest: &quot;Player must wager a minimum of $200 in order to make a withdrawal.&quot;, czyli trzeba postawić zakłady za co najmniej 200$ przed wypłatą. Co do wpłaty to pewnie wystarczy minimum, czyli te 25$ (taka kiedyś była minimalna wpłata, a jak jest teraz to nie wiem).

M 0

mariusz116

Użytkownik
Ja pisalem do supportu czy by nie przyslalli by ten PIN code.Okazalo sie ze oni przysylaja te PIN y jesli sie o to ich poprosi i wysle sie do nich dane osobowe w celu weryfikacj konta.Dostalem ten PIN i probowalem go wystukac w cashierze ale niestety przyslali mi jakis trefny bo nie dziala.Jak chceci mozecie pogadac z supportem moze wam wyskle wazny PIN i wyplacicie hasj bez depozytu.
Pozro

artur202 4

artur202

Użytkownik
Wyjaśniam wszelkie wątpliwości. Obecnie dostępne opcje wypłaty to moneygram oraz Western Union i czek. Jeśli korzystaliśmy z promocji w okresie kiedy trzeba bylo uzbierać 100$ do wypłaty więc jeśli mamy powyżej 100$ można pisać maila na [email protected] i prosić o wypłate. Natomiast analogiczna sytuacja dla osób, które skorzystały z promocji w ostatnim okresie musimy uzbierać ponad 200$ i piszemy maila z prośbą o wypłate.
Przypominam moneygram albo Western Union.

Jeśli zdecydujemy sie na depozyt poprzez wpłatę na konto bankowe możemy skorzystać podczas wypłaty z przelewu bankowego

M 0

mariusz116

Użytkownik
Promocja najparwdopodopnie nie aktualna ale mi chodzi o to czy ktos wyplacil z tamta jakies pieniadze i czy wogole oplca sie tam robic depozyt (wkoncu 25 USD to nie jest malo na nasze jakies ok 60 PLN).Prosze o szybka odpowiedz bo mam na koncie 120 USD i nie wiem czy oplaca sie szarpac o te pare groszy.

baz 25

baz

Użytkownik
Musze to napisać, najpierw piszesz że 25$ &quot;to nie jest mało&quot;, a potem że 120$ to grosze.
1.Wczesniej już ktoś pisał że wypłacał pieniądze i buk wypłacalny.
2.Jak już była mowa o tym wczesnie aby wypłacić musisz mieć 100$ lub 200$ zależy jakie warunki promocji obowiązywały w momencie kiedy otrzymałeś bonus.
3. Moim zdaniem opłaca się 120$ to nie mało ????

M 0

mariusz116

Użytkownik
Tak tylko przy wyplacie trzeba wpisac jakis PIN i nie wiem skad go wziac.Pisalem do Supportu zeby mi przyznali PIN oni opisali mi cos takiego:
&quot;Your PIN number is ******* Write this number down in a notepad file so that
you can look it up, and use it again in the future.&quot;
Wiec wchodze na konto i proboje go wprowadzic ale okazuje sie ze jest nieprawidlowy wiec pisze do supportu co jest grane a oni mi odpisali tak:

&quot;That is the number I found in your account page. I have generated a new PIN
number for you. It is *******&quot;
Wchodze na strone wpisuje ten PIN i zas pisze ze jest nieprawidlowy.Wiec zas pisze do supportu w jaki spoob moge wyplacic pieniadze a oni mi odpisali cos takiego:

&quot;Unfortunately we no longer handle deposits, withdrawals, or bonuses for
DimeLineSports.&quot;
Czy ktos cos z tego rozumie.Byc moze sie czepiaja ze nie zlozylem depozytu ale z drugiej strony po jakiego *** przysylaja niewzne PINY

Do góry Bottom