>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10$ No Bez Depozytu

P 23

panrybiaryba

Użytkownik
Srodki sa dodawane do cashier i trzeba sobie samemu przelac.
Sa dwa cashier, trzeba dobrze poszukac, 10$ jest w tym od kasyna i zakladow.
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze firmy na tym skrypcie sa wyplacalne, tylko zawsze potrzebny jest depozyt, zeby uzyskac pin do wyplaty.
BTW, jak wejdzie sie do kasyna dostajemy darmowy spin na takim kole i mozna wygrac do 30$ free money-nie sa to pieniadza za ktore mozna grac, ale grajac na slotach za te wczesniej otrzymane 10$ praktycznei nic sie nie traci bo wyrabiany jest ten bonus.
A mozna cos grubszego trafic.

snajp 1,1M

snajp

Użytkownik
Dimelinesports ujmują ich własnych promowań, przesyłaj email do [email protected] dla szczegółów jako my przyzwyczajenia jest zdolne śledzić to z naszego końca.
Nie znam angielskiego ale tak to przetłumaczył ENGLISH TRANSLATOR :-D

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Dimelinesports przenosi (lub konczy w tym kontekście tak będzie) własne promocje, wyślij email (mail) po więcej szczegółów, zanim przyzwyczaimy się, śledzić je do ich końca...

spike761 37

spike761

Użytkownik
Bukmacher w 100% wyplacalny Moj kumpel tam gra,a juz dawno z tej promocji co byla 10$ za free wyplacil 590$ ....✅✅✅✅✅✅
Na wyplate na Netellera czeka sie cos do 24h ale zazwyczaj wyplacaja juz po paru godzinach...

Dowiedzialem sie takze wielu najwazniejszych rzeczy:
-w ustawieniach jest neteller lecz chwilowo uszkodzony
-i jest takze poker lecz tez nie chodzi,poniewaz zmieniaja wersje na nowsza ????

Wyplaty i wplaty Netellerem,a takze Poker w Nowej Wersji Będą mozliwe z dniem 1 czerwca 2008r. -Tak napisał mi support...

Kuzyn dzisiaj dostal bonusa,czekał 6h ???? a ja gram juz tam tez chwilke,bo czasami daja dobre kursy na NBA i NHL , a takze czekam na sprawnego netellera.....

Polecam Bukaaa ???? :-D

artur202 4

artur202

Użytkownik
Ja zrobiłem 112$ tylko przy wypłacie chcą,żeby podac jakiś cholerny PIN ale nie wiem skad go wziąć. Napisałem do supporu ale 48 godzin i nic nie odpisali.

spike761 37

spike761

Użytkownik
jak chcesz na netellera wyplacic to nie wyplacisz az do 1 czerwca 2008 !!!!!!!!!
Pisalem wyzej czytac uwaznie....Neteller jest uszkodzony....

a jesli chodzi o ten pin to tak mi sie wydaje ,ze jak robisz wplate to Ci go przydzielaja....

Ja narazie czekam do czerwca niech to wszystko ozyje ... bo narazie są w stanie mocnej przebudowy Pokera itp.

Do góry Bottom