ja czekam juz kilka dni i nic... dostalem meila ze bedzie dodane ale ma .. .zagadalem na czacie i tez d oteraz nie ma ...
To znajdź inteligencie lepsze. Człowiek szuka znajduje coś, sporo osób z tego korzysta a tu znajdzie się jeden delikwent któremu zawsze coś sie nie podoba. ehh ????U mnie to samo !! do d*py takie promo
Heheh ???? Calkiem mozliwe. Ja jak do nich pisalem 2 razy to koles twierdzil ze juz mi przyznali a za 3 razem jak wyslalem skan ze nie ma tokenow to wkoncu mi je przyznal ???? Mowil ze bylem wpisany na liste osob ktore juz dostaly tokenki a wcale nie bylem wiec prawdopodobnie z toba jest odwrotnie Dostales raz a oni tego nie zapisali i dali 2 raz :spokodfhgfh:hehe kilka dni temu dostalem 3tokeny.wykorzystalem dwa, wygralem troche kasy wczoraj zlecilem wyplate. Dzis wchodze na meila patrze a oni przyznali mi kolejne 3tokeny ???? ciekawe czemu. Albo gosc z live chat za pierwszym razem nie zaksiegowal ze przyznal mi tokeny albo cholera wie co:d
gralem w 2 turach. Jednym tym z pula 10K ( odpadlem z AA na reku i nie wygralem nic) i w tym z pula 35K bylem tam chyba 38 i wygralem $180Heheh ???? Calkiem mozliwe. Ja jak do nich pisalem 2 razy to koles twierdzil ze juz mi przyznali a za 3 razem jak wyslalem skan ze nie ma tokenow to wkoncu mi je przyznal ???? Mowil ze bylem wpisany na liste osob ktore juz dostaly tokenki a wcale nie bylem wiec prawdopodobnie z toba jest odwrotnie Dostales raz a oni tego nie zapisali i dali 2 raz :spokodfhgfh:
P.S Jak mozesz to napisz ile wygrales kaski w tych turniejach? ????
najlepiej napisz na live chat,i fajnie bedzie jak napiszesz jak dalej sie sprawa potoczyla zeby bylo wiadomo czy warto tam wogole grac bo jak takie cyrki to szkoda czasu i nerwowgralem w 2 turach. Jednym tym z pula 10K ( odpadlem z AA na reku i nie wygralem nic) i w tym z pula 35K bylem tam chyba 38 i wygralem $180
:-/Hi,
This is not a valid offer. There are numerous blogs posting this information without the permission of Green Joker Poker. We apologise for any misinformation you have been given but you must realise this has not been done with our consent.
You will find many great freerolls and a good 1st deposit bonus on our site but we do not have any no deposit offers currently.
Once again I apologise for any bad information you have been given and wish you luck should you try our great poker site.