benek_27
Forum VIP

Kursy od Unibet:

Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji
Wniosek? 3 punkty zostaną po prostu w Amsterdamie. Czas skończyć czarna serie 4 spotkań bez wygranej w lidze. Na Feyenoord będzie dodatkowa mobilizacja i musi być dobrze. Nie gram 1 ponieważ kurs jest śmieszny, więc łapię handi -1. Warto zagrać nawet takiego singla moim zdaniem i tak zagram.Jeżeli Ajax wygra w niedzielę De Klassieker, to zostanie pobity nowy rekord klubowy. Zwycięstwo nad odwiecznym rywalem z Rotterdamu było by szóstym wygranym klasykiem na swoim stadionie pod rząd, czyli nowym rekordem. Do tej pory rekordem było pięć wygranych spotkań z Feyenoordem. Seria została rozpoczęta 4 lutego 2007, kiedy Ajax wygrał w Amsterdamie 4-1. Kolejne zwycięstwa na własnym stadionie to; 3-0 (3 luty 2008), 2-0 (15 luty 2009), 5-1 (1 listopad 2009) i 2-0 (19 styczeń 2011).
Jeżeli Ajax nie wygra w niedzielę, to będzie kontynuowana negatywna seria w Eredivisie. Podopieczni Franka de Boera nie wygrali w ostatnich 4 spotkaniach. Między listopadem 1998 roku a lutym 1999 roku Ajax nie wygrał 6 spotkań pod rząd.
Wyniki lepsze od gry.Panowie, skąd taki kurs na Twente ?
Dosyć wysoki kurs na handi AZ spowodowany trochę kiepskim meczem w LE z Austrią Wiedeń, gdzie Kalmary trochę zawiedli na własnym boisku.Mnie zastanawia wysoki kurs na handi w meczu Alkmaar? U siebie radza doskonale 4-0-0 z bilansem bramek 13-2 natomiast Roda to porażka na wyjazdach... 0-0-4 i bilans bramek 2:18 więc czemu aż taki wysoki kurs na handi bo aż 1,65? Chce zagrać za grubsza kasę na ten typ ale zastanawia mnie ten kurs?
Roda dzisiaj bez: pomocnika Laurenta Delorge (8/1) problem z achillesem (doznał kontuzji w meczu przed tygodniem z Den Haag), nie zagrają jeszcze dwaj gracze Huppers (0/0) i Staelens (0/0), którzy nie wystąpili w tym sezonie z powodu kontuzji.Pirelli a drużyna Rody też dzisiaj zagra z jakimiś absencjami?
I tak trzeba było grac, kursy były ładne na handi dla Groningen... ale człowiek głupi i gra na Ajax z Feyenoordem... :] Przerwa z grą na Ajax do końca rundy jesiennej. Po przerwie będzie znów gonienie rywali, ale teraz nie wiadomo co można się spodziewać po grze Ajaksu więc trzeba odpuścić i liczyć, że kryzys (bo na pewno tak to można nazwać) szybko przejdzie.Wyniki lepsze od gry.
Twente sobie radzi, oczywiście, lecz w tym sezonie moim zdaniem nie powalczą mistrza. Walka będzie raczej należała do Ajaksu vs. PSV. Twente w tym sezonie zaliczy jeszcze nie jedną wpadkę. Jest to drużyna, która coraz bardziej się zgrywa, lecz w przeciągu całego sezonu zadecydują też indywidualne możliwości poszczególnych zawodników. PSV i Ajax mają najlepsze kadry i dlatego to oni będę walczyć do końca. Twente straciło Theo i Ruiza, dlatego takie wpadki jak 2-2 u siebie z Excelsiorem moim zdaniem będą zdarzały się regularnie. Możliwe, że Twente dziś zgarnie 3 punkty, ale aż takim faworytem w moich oczach nie jest. Jeżeli będzie to zwycięstwo, to raczej skromne. A najbardziej widzi mi się tutaj remis.
No bet - jeżeli chodzi o mnie. Na papierze faworyt, lecz wydaje mi się, że łatwo w Groningen nie będzie.