Adrian Miedziński-Tomasz Gollob 1 @ 1,85 Betsafe16-13
Kurs spadł z 1,9 do 1,85 ale i tak warto. Miedziak u siebie mega mocny, co pokazał ostatnim kompletem. Z resztą on nie kalkuluje i nie patrzy na moje czy ma obok siebie kolegę czy nie, tylko leci po 3pkt. Galop po tym cyrku w Bydzi, który zrobił na koniec, bo w dwa defekty to ja nie uwierzę... Zrobił cyrk w Cardiff, a dzisiaj pewnie jak gdyby nigdy nic zrobi sporo punktów. Jednak Galop jedzie drużynowo więc juniorom pomoże, tak jak i każdemu z którym jedzie.
Hampel-Protasiewicz 1
Kasprzak-Buczkowski 1
Przemek Pawlicki-Zengota 1
AKO: 2,36 Betsafe
Jak dla mnie świetny tripel na dzisiejszą kolejkę od Betsafe'a. Hampel w tym sezonie na wyjazdach zawsze robił ponad 10pkt. W Gnieźnie i Gorzowie po 14, a we Wrocku 11 jeśli mnie pamięć nie myli. Pepe z kolei ani razu tej dychy na wyjazdach nie zrobił. Fakt, że dzisiaj na nim będzie ciążyła większa odpowiedzialność przy braku AJ'a ale mimo wszystko Hampel powinien bez problemu mieć więcej oczek od swojego kolegi.
KK ma dzisiaj 6 startów jak w banku. Forma świetna i idzie w górę. Dzisiaj zapewne z Pukiem będą liderować Stali. Buczek z kolei średni sezon, a jeśli lepiej punktuje, to u siebie w Bydzi. Na wyjazdach to inny zawodnik i dzisiaj jakoś nie widzę po nim dobrego występu.
Przemek może nie robi po 14-15pkt ale ta dycha co mecz jest od niego gwarantowana niemal. Zengi po dobrym początku idzie w dół niestety. Dzisiaj 3x z Fredem w parze więc liczę, że coś pogubi. Z resztą jak Zengi początek zawali, to szybko za niego Piotrek albo Tofik wejdzie i tyle będzie jego jazdy.
Jurica Pavlic-Grzegorz Walasek 1 @ 2,40 Betsafe
Fajny kurs na Jurice i moim zdaniem przesadzony sporo. Jurica wiele lat jeździł w Lesznie więc tor zna kapitalnie. Dzisiaj w parze z Okoniem więc nie łatwo ale jeśli ktoś ma punktować to on zapewne. Walasek z juniorami ale przy tej kopie jaka była rano, to pewnie będzie płacz z jego strony. Potem obaj panowie pojadą razem w parze i ciekaw jestem jak tam będzie, bo wiele ten bieg może zmienić. Ogólnie rzecz biorąc, to ostatnio Batchelor pokazał ile daje znajomość toru w Lesznie, a dzisiaj liczę na to samo od Pavlicia. Forma całkiem niezła więc na moje ten bet taki 50/50, a może nawet lekko na korzyść Chorwata, a kursy zajebiste.