>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10. Kolejka Enea Speedway Ekstraligi - 2 czerwca

Status
Zamknięty.
B 2

byluniu

Użytkownik
Miedziński - Gollob: Miedziński 1,90 Betsafe
Można też grać po wyższym kursie przeciwko Holderowi, ale tutaj jest bezpieczniejszy typ, Gollob nie ma startu będzie musiał się przedzierać na dystansie, a Miedziak możliwe, że kolejny komplet na Motoarenie.

gunes 0

gunes

Użytkownik
Miedziński (-0,5) - Gollob 1 (Tobet) - kurs 1,60

W 3 ostatnich zawodach na własnym torze Miedziak punktował lepiej, na dodatek w ostatnim zdobył 18 oczek w 6 startach - jest w gazie. Do tego dochodzi zmęczenie Golloba po wczorajszych nieudanych dla niego zawodach. Wydaje mi się, iż tym razem Adrian będzie lepszy.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Adrian Miedziński - Tomasz Gollob 1 1,90 Betsafe
Tomek to już chyba zaczyna być zawodnikiem ligowym typowo. Adrian też z tym, że to chyba nowy król &quot;Motoareny&quot; takim jakim jest Gollob w Bydgoszcz. Dzisiaj pojadą ze sobą dwukrotnie na pewno i pewnie dwa razy lepszy będzie Adrian. Nawet w Bydgoszczy lepszy w tej parze był Torunianin ;) . Dzisiaj liczę ja i pewnie kibice nad pod komplet wychowanka z Torunia a Tomek pewnie pojedzie na poziomie około 13 punktów.
Janusz Kołodziej - Jarosław Hampel 2 1,50 Betsafe
Przy absencji Jonssona myślę, że raczej wielce prawdopodobne jest, że Jarek pojedzie dzisiaj sześciokrotnie. Uważam, że typ miałby powodzenie przy równej ilości startów a tak to staje się jeszcze bardziej pewny. Dzisiaj w mojej ocenie Falubaz przegra dość wysoko a jedynym jasnym ich punktem będzie Hampel i może Dudek. Nie liczę na przebłysk Protasiewicza może młody Duńczyk pokaże się z dobrej strony. Jednak to na Jarku będzie ciążyła presja punktów. Co do Kołodzieja pewnie pojedzie na poziomie 10-11 punktów jak to zwykle czyni a to w mojej ocenie będzie za mało na Jarka który niestety formy ligowej nie przekłada na tą z GP, podobnie jak Gollob.

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
W Tarnowie pogoda nie powinna przeszkodzić, tutaj relacja ze zdjeciami:
http://unia.tarnow.pl/live/
Unia - Falubaz 2 @ 3,50 (Tobet) ⛔ prawdziwy koncert jazdy gospodarzy, Falubaz nawet nie był w stanie obronić bonusa
Moim zdaniem kursy na gości są przesadnie wyśrubowane. Brak Madsena powinien być bardziej dokuczliwy u gospodarzy niż absencja Jonssona u gości (tylko proszę nie przytaczać średnich biegowych, bo nie o liczby tutaj chodzi). Myszy mają kilka dobrych armat: Hampela, Dudka i Protasiewicza. Tarnów będzie liczył na Vaculika, który chyba przebudził się wczoraj w GP Wielkiej Brytanii. Łaguta jest największym pewniakiem, Janowski to drugi z fundamentów drużyny Cieślaka. Ale Kołodziej i Gomólski są wciąż mocno zagubieni i amplituda wahań ich formy bywa gigantyczna, więc przy sensownej jeździe Davidssona i Jabłońskiego goście mają niemałą szansę wygrać w (nie &quot;na&quot;) Mościcach.
Być może wynik ubiegłorocznego pogromu zielonogórzan wpływa na kursy wystawiane przez bukmacherów, ale to... tym lepiej dla stawiających na gości ;-) Podobnie jak w derbach Kujaw zgadzam się, że gospodarz jest faworytem meczu, ale cena wygranej gości mocno zachęca.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Adrian Miedziński-Tomasz Gollob 1 @ 1,85 Betsafe✅16-13
Kurs spadł z 1,9 do 1,85 ale i tak warto. Miedziak u siebie mega mocny, co pokazał ostatnim kompletem. Z resztą on nie kalkuluje i nie patrzy na moje czy ma obok siebie kolegę czy nie, tylko leci po 3pkt. Galop po tym cyrku w Bydzi, który zrobił na koniec, bo w dwa defekty to ja nie uwierzę... Zrobił cyrk w Cardiff, a dzisiaj pewnie jak gdyby nigdy nic zrobi sporo punktów. Jednak Galop jedzie drużynowo więc juniorom pomoże, tak jak i każdemu z którym jedzie.
Hampel-Protasiewicz 1
Kasprzak-Buczkowski 1
Przemek Pawlicki-Zengota 1
AKO: 2,36 Betsafe

Jak dla mnie świetny tripel na dzisiejszą kolejkę od Betsafe&#39;a. Hampel w tym sezonie na wyjazdach zawsze robił ponad 10pkt. W Gnieźnie i Gorzowie po 14, a we Wrocku 11 jeśli mnie pamięć nie myli. Pepe z kolei ani razu tej dychy na wyjazdach nie zrobił. Fakt, że dzisiaj na nim będzie ciążyła większa odpowiedzialność przy braku AJ&#39;a ale mimo wszystko Hampel powinien bez problemu mieć więcej oczek od swojego kolegi.
KK ma dzisiaj 6 startów jak w banku. Forma świetna i idzie w górę. Dzisiaj zapewne z Pukiem będą liderować Stali. Buczek z kolei średni sezon, a jeśli lepiej punktuje, to u siebie w Bydzi. Na wyjazdach to inny zawodnik i dzisiaj jakoś nie widzę po nim dobrego występu.
Przemek może nie robi po 14-15pkt ale ta dycha co mecz jest od niego gwarantowana niemal. Zengi po dobrym początku idzie w dół niestety. Dzisiaj 3x z Fredem w parze więc liczę, że coś pogubi. Z resztą jak Zengi początek zawali, to szybko za niego Piotrek albo Tofik wejdzie i tyle będzie jego jazdy.
Jurica Pavlic-Grzegorz Walasek 1 @ 2,40 Betsafe
Fajny kurs na Jurice i moim zdaniem przesadzony sporo. Jurica wiele lat jeździł w Lesznie więc tor zna kapitalnie. Dzisiaj w parze z Okoniem więc nie łatwo ale jeśli ktoś ma punktować to on zapewne. Walasek z juniorami ale przy tej kopie jaka była rano, to pewnie będzie płacz z jego strony. Potem obaj panowie pojadą razem w parze i ciekaw jestem jak tam będzie, bo wiele ten bieg może zmienić. Ogólnie rzecz biorąc, to ostatnio Batchelor pokazał ile daje znajomość toru w Lesznie, a dzisiaj liczę na to samo od Pavlicia. Forma całkiem niezła więc na moje ten bet taki 50/50, a może nawet lekko na korzyść Chorwata, a kursy zajebiste.

niccolo7 4,5K

niccolo7

Użytkownik
Co do zwycięstwa Torunia u siebie to chyba nikt nie ma wątpliwości, ale już hc zaproponowany przez Tobet na gości jest interesujący. +20,5 pkt to sporo, biorąc pod uwagę, że w tym sezonie to co było zawsze atutem gospodarzy, czyli własny tor, dzięki komisarzom i próbie toru już tak wiele nie daje. Oczywiście nie liczę na to, że nagle ktoś z trójki Miedziak, Crispy czy Tomek zrobi ledwie 8-9 pkt, bo raczej jest to niemożliwe, ale jednak brak Warda i konieczność jego zastępowania nie powinno pozwolić rozjechać Gnieźnian. Co prawda szyki mogą mi pokrzyżować Przedpełski z Kamilem, ale liczę, że skończy się podobnie jak ze Stalą Rzeszów, która również miała tutaj nie zrobić 35 &quot;oczek&quot;. Start z wyjazdów jeszcze nic nie przywiózł, ale również w żadnym ze spotkań nie poległ dramatycznie. -8 w Lesznie, -6 w Gorzowie i -10 w Czewie, więc w miarę nieźle, choć wiadomo, że Toruń to ekipa klasa wyżej od Unii L i Stali G. Liderem jest Zagar, a chyba nareszcie obudził się Świder i na nich najbardziej dziś liczę. Szkoda, że Bambo nie może się odnaleźć, ale może Bjarne z Wattim urwą we dwójkę z 15 punktów.
Apator Toruń - Start Gniezno - Start Gniezno +20,5 pkt # 1,80 Tobet ⛔ (62-28)

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Janusz Kołodziej ( 0 ) 1.70 Piotr Protasiewicz ( 0 ) 2.03 Betsafe ⛔ kuriozalna sytuacja, w ogole nie rozumiem postawy falubazu, przez co typ poszedl w piach
Janusz ostatnio bardzo slaby mecz w Zielonej Gorze, dzisiaj czas na rewanz i proba odrobienia malych punktow. Mysle, ze Tarnow dzisiejszy mecz spokojnie wygra, pytanie tylko jaka roznica, Janusz u siebie punktuje bardzo dobrze 9-11 punktow, mysle, ze to wystarczy na Piotrka, ktory u siebie cos zaczal jezdzic, ale dalej uwazam, ze jego forma jest bardzo slaba.

rachek 18

rachek

Użytkownik
betsafe, betsson
Lindgren - Zengota 1 1.45
Vaculik - Davidsson 1 1.35
Hancock - Buczkowski 1 1.30
ako 2.54
stawka 4/10
na Przemka z Zengota kurs spadl, wiec zdecydowalem sie na Lindgrena. LIndgren wczoraj dobre zawody w GP, wiec moze dzis potwierdzi troche lepsza forme i zdobedzie sporo punktow. 3 pierwsze biegi jada razem i to Lindgren jest prowadzacym ta pare.
Vaculik po slabym poczatku sezonu zaczyna cos punktowac, ze to postawa Davidssona w Polskiej lidze to slabizna.
Buczek tez pod forma w tym sezonie. Hancock jedzie w parze ze slabym Szczepaniakiem, a Buczkowski z dobrymi Bydgoskimi juniorami.
edit:
Hancock - Buczkowski
przed biegami nominowanymi 9:7. i w biegu 14tym Buczek odnosi swoje pierwsze zwyciestwo biegowe w tym meczu i zarazem tylko trzecie w sezonie! Hancock w 15tym 0pkt. i wynik 9:10

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Unia Leszno - 6,5 - Marma Rzeszów 1 @ 1,85 Betsson
Na razie w Lesznie kopa po same jaja, nic tylko sadzić ziemniaki. Jednak tor jest przygotowany bardzo dobrze, równa nawierzchnia na całym torze. Pewnie komisarz po płaczach Grzegorza Walaska (oby biedak nie odwodnił się) będzie kazał ubić tor, to jednak po kilku biegach on się odsypie i znowu będzie corrida. Na takiej nawierzchni Leszczynianie powinni czuć się bardzo dobrze. Nawet złotów Bjerre powinien zakręcić się ok dwucyfrowego wyniku. Lindgren wczoraj dobrze GP oby dzisiaj nie woził śliwek. Zengota w słabszej dyspozycji ostatnio ale na przyczepie powinien sobie poradzić. Przemek Pawlicki ponad 10 zrobi, Balon na takim torze ogonów wozić nie będzie. No i na koniec najważniejsza broń byków czyli juniorka, najlepsza w lidze obaj są w stanie zrobić ok 18 punktów. Goście hmm.. wydaje mi się że Pedersen nie wyjedzie do żadnego biegu. Pavic powinien być liderem ale bez przesady. Walasek bardziej skupi się na płaczu że tor źle przygotowany niż na jeździe. Okoń na Smoku bez rewelacji. Juniorka bardzo bardzo słaba w porównaniu do juniorów z Leszna. Lampart to taki śmieszny zawodnik że nie powinien odegrać kluczowej roli bo u niego tylko start jest ok bo na dystansie będzie wyprzedzany.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Pavlic - Okoniewski 1 @ 1,60 Tobet

W betsyfie i betssonie @1,20 na Jurę z Okoniem. Pavlic przez 5 lat jeździ w Lesznie zna ten tor, lubi jeździć na torze gdzie można po dużej wyprzedzać, a gdzie jak nie w Lesznie tak można jeździć. Dzisiaj zapewne 6 startów bo raczej będą przegrywać. Okoniewski na tym torze jest średni bardzo średni. U niego liczy się start a na tym torze to nie wystarczy, no i jest ogromne value w porównaniu do betssona.

Otrzymane punkty reputacji: +9
B 2

byluniu

Użytkownik
Leszno - Rzeszów - Rzeszów +12 sportingbet 1,85
Duży handicap na Rzeszów, nie widzę wysokiego zwycięstwa gospodarzy, nawet jak Nicki nie pojedzie, to po 6 startów Walaska, Okonia i Pavlica powinno trzymać wynik w granicach przewagi ok. 6 punktów.

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Bet365
Unibax Toruń - Start Gniezno (+20) (handicap - trzydrogowo)
Typ: Start Gniezno (+20* / *+19,5)
Kurs: 1,90

W Toruniu goszczono już kilka ekip, raczej skazywanych na dolne rejony tabeli: Wrocław, Gorzów, Częstochowę i Rzeszów. Gospodarzom ani razu nie udało się przekroczyć psychologicznej bariery 55:35. Dwa razy zanotowano 54:36. Warto jednak zwrócić uwagę, że Rzeszów jechał bez Pedersena, a Częstochowa bez Emila. Dlaczego więc mieliby rozgromić Start, który przecież na wyjazdach spisuje się całkiem nieźle (jeszcze nie zeszli poniżej 40 punktów - w Lesznie, Gorzowie i Częstochowie)? Na MotoArenie potrafi jeździć Zagar. Na wyjazdach dużo lepiej spisuje się Świderski. Z zawodów młodzieżowych ten tor zna też Adamczak, który w kilku biegach powinien powalczyć z drugą linią gospodarzy. Obraz zaciemnia nieco ostatni świetny występ Unibaxu w Bydgoszczy oraz desygnowanie przez Stefana Anderssona Damiana Adamczaka w miejsce beznadziejnego Lindbacka. Swoją drogą szkoda, że Toninho nie pojedzie, bo gdzie jak gdzie, ale w Toruniu potrafi zapieprzać i mogłoby to być dobre miejsce na jakieś przełamanie.
Wynik: 62:28 (62:47,5)
Komentarz: Jednak nie wydało. Start w końcu musiał doznać kompromitacji. Jednak trio Miedziński-Holder-Gollob na swoim torze to jest potęga.

Tobiasz Musielak (-4) - Łukasz Sówka (h2h - trzydrogowo)
Typ: Tobiasz Musielak (-4* / *-4,5)
Kurs: 2,30

Wszystko zależy od Musielaka, który u siebie jest pewnym punktem drużyny. Sówka więcej niż 2-3 punkty nie zrobi (rok temu 0,0,0), więc jeśli Tobiasz pojedzie na swoim poziomie (ok. 8 punktów) to powinno spokojnie wejść. Rzeszów zapewne bez Nickiego, więc też specjalnego ciśnienia nie będzie bo mecz już przed 1 biegiem będzie w plecy (1,15 na gospodarzy można też grać, bo Unia jest na musie!).
Wynik: 8-0 (4-0)
Komentarz: Cyrk...
Maciej Janowski (0) - Patryk Dudek (h2h - trzydrogowo)
Typ: Maciej Janowski (0* / -0,5)
Kurs: 1,80

Dobry żart! Dudek nie radzi sobie w Tarnowie. To zdecydowanie nie jest jego tor, szczególnie w lidze (sporadycznie zdarzały mu się dobre zawody w zawodach młodzieżowych). Jeśli chodzi o zawody ligowe to:
2010 - (2,d4,-,1) 3
2011 - (3,0,1) 4
2012 - (1*,1*,0,2,t) 4+2
Maciej Janowski dla odmiany odżywa. Jeździ co raz lepiej w lidze, a u siebie jest bardzo silnym punktem drużyny. Tarnów musi dzisiaj wygrać, a więc Magic musi pojechać na poziomie dwucyfrówki. Wynik nieosiągalny dla Dudka, nawet biorąc pod uwagę udział w biegu młodzieżowym i ew. RT.
Wynik: 14-8
Komentarz: Janowski zrobił płatny komplet, a Falubazy zostały rozjechane przez jaskółki. Aż takiego lania się nie spodziewałem...

Tomasz Gollob (liczba punktów - trzydrogowo)
Typ: Tomasz Gollob powyżej 11* (powyżej 11,5)
Kurs: 1,40

Kurs marny, ale powinno wejść. Jedyną okoliczność, która mogłaby sprawić, że nie wejdzie jest odstąpienie młodzieżowcowi udziału w nominowanym (chyba w tym roku jeszcze się nie zdarzyło, nawet przy wysokim prowadzeniu). Wcześniej pisałem, że Gniezno zrobi +35,5 i podtrzymuję to. Gollob to jednak Gollob i nawet jeśli pogubi punkty na rywalach i którymś z kolegów to jednak 12 w 6 biegach jest spokojnie do zrobienia. Wczoraj w SGP pojechał fatalnie, ale to raczej kwestia toru, bo już mecze w Gnieźnie i Bydgoszczy pokazały, że Tomek w lidze daje dużo.
Wynik: 13 (3,3,2,3,0,2)
Komentarz: Na szczęście moje obawy się nie potwierdziły choć po defekcie w 11 wyścigu zapachniało Bydgoszczą.

Matej Zagar (liczba punktów - trzydrogowo)
Typ: Matej Zagar powyżej 9* (powyżej 9,5)
Kurs: 1,65

W parze Adamczak. Do tego dochodzi opcja RT (6 biegów). Matej jest w dobrej formie i na MotoArenie potrafi wygrywać biegi, choć zdarzają się też wpadki.
2009 - (1*,1*,1*,0) 3+3
2010 - (2,0,1,0,3,2*) 8+1
2011 (RZ) - (1*,1*,0,1) 3+2
2011 (PO) - (2,3,1,0,2) 8
2012 - (3,3) 6 (kontuzja)
Warto jednak zwrócić uwagę na fakt, że Matej nigdy wcześniej nie pełnił roli lidera, tak jak obecnie w Starcie Gniezno. Mając w parze Iversena na pewno zdobywało się ciężej punkty niż dzisiaj z Adamczakiem.
Wynik: 9 (1,1,2,1,3,1)
Komentarz: Było blisko. Szczerze mówiąc spodziewałem się około 12 punktów Słoweńca. Szkoda, że w jednym z wyścigów przyjechał za plecami słabego Bjarne Pedersena.

Jarosław Hampel (liczba punktów - trzydrogowo)
Typ: Jarosław Hampel powyżej 11* (powyżej 11,5)
Kurs: 1,83

Tarnów wygra, a ZG będzie zmuszona do RT. Jak RT to wiadomo, że Hampel. Może wyniku sprzed kilku lat nie powtórzy (20 punktów), ale 12 jak najbardziej w zasięgu. Dodatkowym ułatwieniem powinien być trochę słabszy senior w Unii (Hougaard zamiast Madsena) i juniorzy nie mogący zagrozić Jarkowi (Gomólski i Borowicz). Wczorajsze SGP bez szału, ale w lidze Falubaz może na Małym polegać jak na nikim innym.
Wynik: 6 (1,0,2,0,2,1)
Komentarz: Z Jarkiem dzieje się coś bardzo złego. Po fantastycznym początku sezonu, który dawał nawet nadzieję na zdominowanie sezonu przychodzi takie coś...

Otrzymane punkty reputacji: +12
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Czewa vs. Sparta 1 (-18.5), 1.85 Tobet 1/10 ⛔ 54:36 ???? Mimo to, ta porażka hazardowa cieszy. Punkt dla Sparty ????
Jak dla mnie zbyt mały handicap. Niestety Sparta będzie miała niezwykle ciężko w obronie punktu bonusowego. Wszystko zależy od postawy wczorajszego triumfatora, Emila. W zespole z Wrocławia natomiast istotny będzie wkład Klindt&#39;a, który ma co jak co, ale dobre wspomnienia z toru w Częstochowie, choć to było dawno temu (mistrzostwa świata juniorów). Wrocław jeździ równo. Na pewno Ljung powinien pokazać się z dobrej strony, Troy również coś dorzuci. Postawa Sucheckiego i Jędrzejaka to znak zapytania. Ogór i wyjazd to jednak ciężko sobie wyobrazić. Czewa wygra bez wątpienia i na pewno będą chcieli się pokusić o cenny punkt bonusowy. Wczorajsza kontuzja Tajskiego na pewno odbije się na żużlowcach ze Sparty nie tylko w kwestii zdobyczy punktowej, ale i mentalnej. Spodziewam się sporego triumfu Czewy, ale mam nadzieję, że bonus zostanie w ekipie z Dolnego Śląska.

Otrzymane punkty reputacji: +22
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Gomólski - Davidsson +1,5 2 @ 1,75 Sportingbet
Typ pomiędzy dwoma żałośnikami. Jednak mniejszą żenadę powinien pojechać Jonas, ale po kolei. Gomólski z juniorki oczywiście ale po drugiej stronie Dudek i Adamczewski i chyba wygrana z nimi mu nie grozi. W tym roku w Tarnowie 2,4 i 7 punktów. Jonas na wyjazdach jest lepszy niż w Zielonej, poza tym dzisiaj jedzie nie z Jonssonem ale z MB Jensenem a to przeogromna różnica i dzisiaj to on będzie LIDEREM pary ???? śmiesznie to brzmi, ale uważam że stać go dzisiaj na 6-7 oczek, do tego 1,5 handi więc nie ma siły że GOmólski w 3 startach zdobędzie więcej punktów.

C 407

cekaem

Użytkownik
Przemysław Pawlicki(-3,5) - Łukasz Sówka 1 1.55 Sportingbet
Kurs może nie powala ale nie widzę tutaj innej możliwości. Sówka na wyjazdach to nie jest ten sam zawodnik. Średnia wyjazdowa znacznie słabsza od tej u siebie. Przemek w tym sezonie u siebie na torze 8 , 10 i 12 pkt. Dzisiaj spokojnie koło 10 pkt przywiezie. Nie ma Nickiego także jeden groźny konkurent odpada. Za Sówka w mojej ocenie jedynie co mogłoby przemawiać to bieg juniorski z tym , że trafia dzisiaj na najmocniejszą parę juniorów w Polsce , więc nawet tam o punkty mu będzie niezmiernie ciężko. Przemek nawet jakby powtórzył swój najgorszy występ czyli 8 pkt to Sówka by musiał przywieźć 4 punkty. Nawet taki próg uważam dzisiaj będzie dla niego nie do przekroczenia.
Pozdrawiam

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Dobrze, że nie poszedłem na ten mecz. Jeśli są tu jacyś kibice z Rzeszowa, którym przyszło by do głowy bronić swoich zawodników to mam do powiedzenia tylko tyle, że po to jest ten zasrany komisarz, żeby podejmował decyzję. Nawet gdyby wyraził zgodę na jazdę na torze speed rowerowym to zawodnicy mają obowiązek na nim jechać albo jest walkower, a nie takie sranie, że och tu widzę dziurkę a że jesteśmy w Lesznie no to będziemy kwestionować tor bo czemu nie. Żałosne i albo się nauczą jeździć także na torze przyczepnym albo won do 1 ligi.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Ja będę bronił ????
Skoro EE zaklasyfikowała mecz jako zagrożony to wg regulaminu gospodarze w piątek mają ubić tor i go nie ruszać do niedzieli i przyjazdu komisarza. A widziałem zdjęcia z rana gdzie tor był rozorany.
Wina po stronie Rzeszowa jest także. Nawet największa. Bo skoro wg sędziego tor był dobry to powinni wyjechać.
Sędzia po tym jak Rzeszów zakwestionował tor(a wcześniej wg niego był regulaminowy) kazał pracować przy torze. To albo jest zdatny albo nie.
To ostatni post na dziś mój w tym dziale. Nie mam zamiaru przeciwstawiać się całemu forum ;)

elfilozof 100

elfilozof

Użytkownik
Ozborn: dokładnie, żenada, a to wszystko niestety przez zas.anego Kryjoma, który rozpoczął modę na panienki na torze i szkalowanie Unii.
Niestety jesteśmy małym miastem z rolniczego rejonu i boli to wielkopańskich sypiących dużą kasą panów (i panie), że dostają od nas w d...
A ten bęcwał (Wardzała chyba), który na antenie podczas meczu Unia T.-Falubaz szkaluje Unię i opowiada, że przez tor w Lesznie zawodnicy odnosili kontuzje, do tego wielokrotnie w ciągu jednego meczu, powinien zostać przez Dworaka pozwany do sądu.

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Wina po stronie Rzeszowa jest także. Nawet największa. Bo skoro wg sędziego tor był dobry to powinni wyjechać.
Tylko ta część jest istotne w tej sprawie. Skoro komisarzowi nie przeszkadzało to, że coś przy torze było robione to nie może to również przeszkadzać gościom. A jeśli przeszkadza to się mówi dziękujemy nie jedziemy i oddajemy walkowerem koniec kropka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom