po 1 moge miec w avatarze nawet (cenzura) i nic ci do tego z taka riposta nie blyszycz uwierz mi popatrz lepiej na swoj(riposta na twoim poziomie)
a gdzie ja ci piszę że nie możesz mieć czegoś w awatarze?
po 2 Wisla moze i u siebie meczu nie przegrala co nie znaczy ze argument "wisla musi w koncu wygrac" jest na miejscu
,musi w końcu, czyli nie będzie stale gubiła punktów, nie pisze że to 100% pewka bo może być remis czy wtopa lecz po serii niepowodzeń drużyna taka jak Wisła mecz wygra!!!Lechia może być zadowolona z wyników, na WIśle jest presja, bez wygranej na nowym stadionie to w jakiś sposób moze podziałać mobilizująco a do ogrania Lechii u siebie finezji nie trzeba tylko ogarniętego kopania piłki
po 3 piszac ze Wisla jest slaba podpieram jej beznadziejna gra w polu karnym rywala klepac pilke na srodku boiska? REWELACJA
no tak, skuteczność/dyspozycja formacji ofensywnej w danym meczu świadczy o sile zespołu i będą tak grać do końca sezonu a tak w ogóle to spadną bo trener chyba jest po to żeby dobrze się przy łąwce prezentował wyglądał.....Legia grałą większą kichę niż Wisła i od meczu z Widzewem widać jakość poprawy, z meczu na mecz powinno być lepiej choć nie wiem do jakiego pułapu i czy znów nie wpadną w kryzys, więc nie wiem czemu Wisła ma nie zagrać na choć normalnym dla siebie poziomie, nie każda drużyna wchodzi w równo w sezon co nie znaczy że będzie grała kichę po wsze czasy
po 4 napisz cos o taktyce obu zespolow (pozycja vs pozycja jak to widzisz) nie mowie ze nie mozesz napisac ze nie zagra ten czy tamten, ale konkretnie jak widzisz Wisle mentalnie przeciez Ci pilkarze(?) nie maja ambicji
Ale z kim oni grają z Barceloną? nie mam telefon do obu trenerów żeby ci wszystko na bieżąco mówić, wraz z tym z kim WIlk będzie pozycje wymieniał w drugiej połowie.Będą grać na utrzymanie wyniku i tak do końca jak nie stracą bramki, żadna filozofia
Jak będzie mecz wyglądał dziecko może się domyśleć, jak każdy przeciętnej drużyny z Wisłą na jej terenie Lechia się cofnie i zagra z kontry, pewnie spróbują tego co w Warszawie
po 5 widzialem Lechie w kilku spotkaniach w Gdansku gra napewno dobrze, co do wyjazdow kazdy zespol w Polsce gra tam slabo
Ale mecz jest w Krakowie a nie w Gdańsku, każda drużyna gra słabiej na wyjeździe, jednak są takie któe na wyjeździe znacznie tracą na wartości i Lechia do nich należy.
po 6 trafilem wynik 2-1 wiec ta beznadziejna analiza sie przydala jednak napewnie nie pisalem jak ty w stylu barca wygra bo musi w koncu u siebie wygrac:grin:
no bardzo gratuluję, teraz pokaż mi screen wygranego zakładu i czytaj ze zrozumieniem co do ciebie piszę bo po raz kolejny mówie że to moje przemyślenia a nie analiza, choć widać urwane piątkowe noce na komputerze nie służą temu, a pisanie głupot spać potem nie dają, patrząc po godzinach twoich postów widzę prowadzisz zdrowy tryb życia
Wybacz mam trochę planów na dzisiejszy dzien w tym mecz wieczorem także nie mam zamiaru prowadzić z tobą dyskusji koperkowej siedząc do wieczora i ci odpisywać
mowa o kursie który dochodzi do 1.98 a nie 1.10 więc ogarnij ten prosty temat