>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 euro no deposit

rybex 3

rybex

Użytkownik

ma ktos jeszcze taki problem?
Bardzo mnie to wkurza bo na mc poker miałem to samo i nie moglem skorzystac z promocji.
Podejrzewam ze jest to zwiazane z antivirusem, czy moze ktos doradzic jak go wylaczyc? Prosze o jakas pomoc aby moglbym uruchomic soft, za kazdym razem kiedy go wlaczam cos tam sie ładuje i konczy sie tak jak widac na screenie

rybex 3

rybex

Użytkownik
Problem w tym ze nawet nie wiem jak to zrobic, mam jakies robione skany co jakis czas ale zeby takowego antiwirusa to ja nie mam. Troche to dziwne jest:/.
Avira Antyvir personal taki program co jakis czas sie wlacza i niby cos tam sie łąduje ale gdzie ja mam go wylaczyc to ja nie wiem ????

S 24

snuz123

Użytkownik
to wcisnij alt + ctrl + del otworzy się menedżer urządzeń - &gt; procesy i szukaj. który to jest odpowiedzialny za ten antyvirus. Jak nie wiesz, który to proces to wpisuj ich nazwy na google np. svchost.exe i google Ci powie za co jest odpowiedzialny.

Ponawiam pytanie: czy jest ktoś kto wypłacił szybciej niż po 10 dniach ?

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
Ja miałem 141 FPP i zleciłem sobie na luzie wypłatę 10 euro. Pytam się kolesia z supportu czy mogę sobie wypłacić te 10 euro nie mając 141 FPP a mając 150 FPP (wtedy 2 dni minęło). On stwierdził, ze 150 FPP ma być po czym natychmiastowo anulował moją wypłatę. Gadałem z nim o 1 w nocy, fajnie się z nim gadało nawet ????

Spróbuj sobie zlecić wypłatę, może dojdzie ;)

K 0

kosmodisk

Użytkownik
ja zlecilem wyplate dokladnie po 24 godzinach od rejestracji. dokladniej dzis o godzinie 20:20. nie dostalem jeszcze zadnej wiadomosc od checkraiser. jesli dojdzie, napisze.
pozdrawiam

S 24

snuz123

Użytkownik
nom ja zleciłem wczoraj o 3 w nocy i też 0 od cashier więc może puszczą, w dodatku zostawiłem drugie tyle w grze więc może to lajtowo potraktują ????

M 25

mase

Użytkownik
O 16 dałem wypłatę, a dopiero po 8 godzinach odpowiedzieli że musi upłynąć 10 dni po otrzymaniu bonusu i dopiero będę mógł wypłacić. :-?

T 0

tomkasz

Użytkownik
endriu - ja miałem też zarejestrowane konto z kodem z 1 strony, a wczoraj wieczorem wysłałem im maila z danymi moimi i kodem PRO10NO - tak jak napisane 2 strony wcześniej. dziś rano dostałem bonus 10euro.

L 147

lukkub

Użytkownik
hehe promocja z pierwszej strony do 15 stycznia niby tylko , ale pogadalem z kolesiem ( poprzez mail ) , napisalem zeby zrobil wyjatek, on odpisal zebym podawal jakis powod, napisalem ze jestem poczatkujacym i mam maly bankroll, no i 10 E na koncie ;)

lipek14 0

lipek14

Użytkownik
ja wczraj sie rejestrowałem z kodem pro10no kasa juz rano na koncie ???? juz mam 18e i 47 pkt;D od 150pkt mozna wypłacać?

Do góry Bottom