>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 e na interwetten sprawdzic konta

Status
Zamknięty.
mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
u mnie tez nie ma, ale dziwne tylko jest to ze nigdy tam nie wplacalem ani nigdy nie dostalem darmowej kaski od nich a mam na koncie 0,01 takze nie wiem ????

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Przeczytajcie uważnie nowy regulamin, bo kiedyś zamiast dostać 10€ będziecie musieli je wpłacić ???? Ja właśnie napisałem maila że nie chcę już sie u nich bawić.

B 25

bobo

Użytkownik
Przeczytajcie uważnie nowy regulamin, bo kiedyś zamiast dostać 10€ będziecie musieli je wpłacić ???? Ja właśnie napisałem maila że nie chcę już sie u nich bawić.
Hehe dokladnie;) Malo kiedy gralem u nich, ale juz pozegnalem sie z nimi w dniu dzisiejszym ????

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
teraz akurat nic nie będzie trzeba wpłacać;) ja dostałem za &quot;uznanie Welcome Back Bonus 10€&quot;

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Ja ten Welcome Back bonus mialem z miesiac temu.... Jejku, ile ja sie natrudzilem zeby mi pieniadze wyplacili.... Konto mialem dawno zweryfikowane a pod gorke tak robili, jak w zadnym innym buku. Koszmar...

damian357 0

damian357

Użytkownik
Hehe dokladnie;) Malo kiedy gralem u nich, ale juz pozegnalem sie z nimi w dniu dzisiejszym ????
Macie racje.W nowym regulaminie pisze że jak się nie dokona wpłaty na konto w ciągu 12 miesięcy to mogą naliczyć opłatę 5 euro!!!!
:jezora::jezora::jezora::jezora::jezora::jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom