>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 e na interwetten sprawdzic konta

Status
Zamknięty.
arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Macie racje.W nowym regulaminie pisze że jak się nie dokona wpłaty na konto w ciągu 12 miesięcy to mogą naliczyć opłatę 5 euro!!!!
:jezora::jezora::jezora::jezora::jezora::jezora:
pierwszy raz cos takiego słysze, nieżle muszą mieć nasrane

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
aby zamknąć konto musze najpierw zaakceptowac ten regulamin ?? czy jezeli go tak zostawei to nic mi nie naleci ?? w sumie nie zaakceptowalem to i nie maja prawa

marchwiak5 6

marchwiak5

Użytkownik
aby zamknąć konto musze najpierw zaakceptowac ten regulamin ?? czy jezeli go tak zostawei to nic mi nie naleci ?? w sumie nie zaakceptowalem to i nie maja prawa
napisz do nich ze prosisz o zamkniecie, czy zaakceptujesz to nie ma znaczenia - ja zaakceptowałem i juz mam zlikwidowane tam konto

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ja nie usuwam konta co mi szkodzi zostawić, może będzie jakieś fajne promo a jak nie macie tam aktualnie nic na koncie to po prostu wam mogą je zamknąć po tych 12 miesiącach bezczynności i tyle .a po za tym to chodzi przecież o złożenie zakładu lub dowolną inną transakcje niekoniecznie wpłatę w ciągu tych dwunastu miesięcy. brawo za czytanie ze zrozumieniem i wprowadzanie innych w błąd.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tutaj piszemy tylko o promocjach, na pozostałe tematy zapraszam do działu interwetten.
Promocja dla wybranych, wszystko napisane na jej temat, więc zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom