Przykładowo, grasz all iny :co ty mówisz jaką nadwyżkę, jeśli po wykonaniu wymaganego obrotu będę miał na koncie powiedzmy 100$ to z tą kasą mogę zrobić co chcę, mogę wpłacić na zakłady, ale też mogę ją wypłacić:-D
ja pierdol... ale możesz przelać wszystko ponad 10$ na pokera albo zakłady bez robienia obrotu!bez zrobienia obrotu nie możesz wypłacić kasy, wyraźnie jest napisane że trzeba zrobić obrót 30x
no ja to naszego narodu nigdy nie zrozumiem/takie teksty to możesz mówić do kumpli z podwórka anie tutaj:jezora:
firma daje dupy, bonus powinni dawać od razu a nie żądać dowodów czy jakiś rachunków, takie rzeczy powinny być w momencie wypłaty, ja wysłałem skan dowodu i czekam ponad 6h i nic ???? więc tekst że firma jest ok wsać sobie wiesz gdzie:-D
koleś dziecko to se w rodzinie znajdź, kasę już dostałem i brakuje mi niecałe 50$ do zrobienia obrotu:-D a nie wiem po co napisałeś ten post, przecież on nic nie wnosi do dyskusji:jezora:no ja to naszego narodu nigdy nie zrozumiem/
Dziecko ktoś Ci daje za free 10$ a Ty jeszcze narzekasz że musisz na nie czekac. To jest dopiero podejscie.....