D
0
danielsson
Użytkownik
przyznam że maja bardzo szybki support w ciagu kliku albo kilkunastu minut odpisaują
sam jesteś dziecko Frajerze to jest gówno a nie porządna firma przyjdzie dzień wypłaty to to zrozumiesz. Bo właśnie mój kumpel zrobił obrót zrobił wszystko to promo już trwa od 5 sierpnia i do dziś nie ma ani kasy na koncie ani wróconej kasy i już chyba napisał 20 meili do nich i do tego czasu 0 odzewu tylko szkoda czasu.Dzieciaczki, skończcie pierdo..., bo tego waszego jękliwego tekstu czytać nie można. Co z tego, że wcześniej odpisali po 10 minutach, to porządna firma. Kapitolio, teksty takie jak o wielkiej kupie zostaw dla siebie.
takie teksty to możesz mówić do kumpli z podwórka anie tutaj:jezora:Dzieciaczki, skończcie pierdo..., bo tego waszego jękliwego tekstu czytać nie można. Co z tego, że wcześniej odpisali po 10 minutach, to porządna firma. Kapitolio, teksty takie jak o wielkiej kupie zostaw dla siebie.
heheh ja cię wcale nie obraziłem jakbym chciałbym to bym to naprawdę zrobił aleTo nie wasza sprawa kiedy biorą dowód, bardzo dobrze robią bo od razu zapobiegają oszustwom. Roger obrażając mnie nie dodasz sobie ani lat ani rozumu więc niepotrzebnie to robisz, wystarczy spojrzeć na sbr i wszystko jasne na temat danej firmy.