powinno ci po prawej stronie na górze wyskoczyć okienko gdzie musisz wpisać stawkę i potwierdzić kupon ;]A ja mam inny problem, nie wiem czy to wina tego że nie ma już promocji. otóż mam na koncie już 10 euro ale nie potrafię postawić zakładu. Klikam na dany kurs i nic się nie pojawia :/
Ma ktoś też taki problem?
Do kogo masz pretensje? I kogo to obchodzi, że nie zdążyłeś? Mnie na pewno nie. Innych raczej też nie. Masz pecha i tyle. Ogarnij się trochę i przestań pisać takie rzeczy.bez sensu takie promocje, kilka godzin i już po promo a ja nie zdążyłem skorzystać z promo????KU**WA
Kozak :spokodfhgfh:zarejestrowalem sie, nie dostalem zadnej kasy !! moze juz po promo (wpisalem kod bonusowy) !
co chcesz wpisz, może być ksywa byle co ????Choose your skill games alias
Co tam mam wpisac.Pomozcie!!!
mam to samo ale tylko dotyczy to zdarzeń na dzisiaj na jutro wchodzą spokojnie nie wiem dlaczego tak sie dzieje sprawdzałem na kilkup rzeglądarkach i tak samoA ja mam inny problem, nie wiem czy to wina tego że nie ma już promocji. otóż mam na koncie już 10 euro ale nie potrafię postawić zakładu. Klikam na dany kurs i nic się nie pojawia :/
Ma ktoś też taki problem?