Ostrovia Ostrów - ROW Rybnik
Ostrovia -4.5 pkt. @2.05 betfan 45-44Walasek powyżej 9.5 pkt. @1.85 Fortuna 12 punktów
Poczta poniżej 4.5 pkt. @2.01 Fortuna 1 punkt
W odróżnieniu do kolegów wyżej idę tu w kierunku gospodarzy (chyba, że Ostrovia wygra sześcioma punktami to wszyscy będziemy zadowoleni ), bo ROW mnie kompletnie nie przekonuje. Poza Hansenem i trochę Kurtzem nie widzę to kompletnie ognia. Myślę, że to nie był przypadek, że Zagar nie był aż tak łakomym kąskiem na rynku jakby się wydawało. Ostrovia po pierwszym meczu w trudnej sytuacji, ale cały czas z doświadczonymi zawodnikami w kadrze i lepszymi juniorami, którzy dziś właśnie zrobią różnicę punktową, która będzie mi potrzebna.
Dwa typy na zawodników. Pierwszy to over Grega Walaska, który nic sobie nie robi z wieku. Świetnie spisał się w Gdańsku, choć nie poszło mu w nominowanym. Dziś będzie chciał być kompletny i myślę, że spokojnie stać go na dwucyfrówkę, tym bardziej, że pięć startów zaliczy już w fazie zasadniczej.
Wysoka linia na Pocztę w fortunie, bo u innych buków 3.5 przy kursach równo rozłożonych. I bardziej właśnie te 3.5 według mnie ma odzwiecriedlenie. Naliczyłem Kubie dziś 4 oczka do zdobycia i to jest górna linia, tym bardziej, że Krawczyk - drugi junior Ostrowa również powinien dobrze punktować. Wynik w Gdańsku lekko przekłamany, bo tamten mecz miał dziwny przebieg, Poczta zdobył niby 7 punktów, ale z poważniejszych zawodników udało mu się przywieźć za plecami tylko Klindta i to heroicznie się broniąc.
Ostatnia edycja: