>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka Serie A 2025/2026 [23.08.2025 - 25.08.2025]

krzysiek74 518K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Panowie
magnum89 magnum89 L lucaxx95 PlayerBetsiarz PlayerBetsiarz ziroxxx ziroxxx makaveli23 makaveli23 krzysiek74 krzysiek74 i cała reszta miłośników Serie A
W ten weekend startujemy z nowym sezonem, a więc czekamy na jakieś wasze mocne Typy 💪
Może nie od pierwszej kolejki ale będą tu pisał i na innych wątkach o calcio ....wreszcie rusza moja numero uno liga piłkarska...obserwuję Serie A ( jeżdżę też za Fiorentiną jak jej fan) od ponad 30 lat bo miłość do piłki nożnej mam od urodzenia a kierunek Półwysep Apeniński tak jakoś połaczył się wraz z uwielbieniem kraju o nazwie Italia.Wszystkich calciomaniaków serdecznie pozdrawiam ...forza Viola per sempre ...

Otrzymane punkty reputacji: +991
krzysiek74 518K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Jak napisałem powyżej pierwsza kolejka czyli start i wiele niewiadomych ...brak czasu by więcej opisać coś o poszczególnych meczach jednak patrząc na zestaw par w tej inauguracji , myślę , iż wygrane :

Napoli
Milan
Atalanta
Inter

to obowiązek tych ekip i każde inne rozwiązanie będzie już niespodzianką startową...

B 4K

bolo73

Użytkownik
Jak napisałem powyżej pierwsza kolejka czyli start i wiele niewiadomych ...brak czasu by więcej opisać coś o poszczególnych meczach jednak patrząc na zestaw par w tej inauguracji , myślę , iż wygrane :

Napoli
Milan
Atalanta
Inter

to obowiązek tych ekip i każde inne rozwiązanie będzie już niespodzianką startową...
Przepraszam bardzo, ale co odkrywczego jest w Twoim poście i Twoich założeniach, że te ekipy powinny wygrać? Każdy kto chociaż troszeczkę ogarnia włoską piłkę napisze to samo. Natomiast uważam, że zazwyczaj te pierwsze kolejki są mniej oczywiste niż mogłoby to wyglądać na pierwszy rzut oka i często zdarzają się niespodzianki a nawet sensacje. Żeby nie być gołosłownym to rok temu Napoli w pupcię na Veronie, Milan remisuje fartownie (to mało powiedziane bo strzelają dwie bramki w 89 i 95 minucie) u siebie z Torino, Inter remisuje w Genui. Oczywiście wymienieni faworyci powinni wygrać ale kursy małe, ryzyko jakieś jest więc nie widzę value. Do tego Napoli w sparingach prezentowało się mocno przeciętnie, Milan jak to Milan nigdy nie wiadomo co zagra w danym dniu, Juve też swoją grą nie powala i wiele meczów albo odkręca albo wygrywa psim swędem co nie ukrywam wkurza mnie bardzo bo w ostatnich sezonach naprawdę ciężko ich się ogląda i denerwujące jest to, że ekipa która przez 3/4 meczu nie gra nic nagle strzela bramkę i zdobywa punkty. Atalanta jak to Atalanta gra ofensywnie i ma swój styl i zawsze lubię ich oglądać bo wiem, że jest spora szansa na widowisko i sporo goli. Dla mnie osobiście ciekawe będzie jak prezentować się będzie Como - ekipa, która miał udaną wiosnę a do tego zrobiła sporo zakupów ciekawych zawodników. Udinese też pod wodzą Runjaića wygląda ciekawie i też zakupili kilku ciekawych graczy. Generalnie życzę powodzenia i zarobku na serie A.

krzysiek74 518K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Kolego bolo73 nikt nie karze Ci grać moich typów ...ja pewnie za drobne walnę tych 4 faworytów a że pierwsza kolejka to wiadomo ... że nic nie wiadomo..moja opinia jest po prostu taka że to powinny być wygrane faworytów bo spójrz z kim oni grają ...no wybacz brak czasu by te kwestie opisać/polemizować dalej i również życzę powodzenia ...oby buki płakały jak będą płaciły ...

lukas88 839,6K

lukas88

Forum VIP
Sassuolo- Napoli
Typ: obie drużyny strzelą gola
Kurs: 2,05

STS

Granie w pierwszych kolejkach na faworytów po śmiesznych kursach to spore ryzyko, ja pójdę w bramki z obu stron w meczu beniaminka Sassuolo z obrońcą Scudetto - Napoli. Typ motywuję tym że Sassuolo to nie ogórki, tylko stali bywalcy Serie A, po roku degradacji, szybko wrócili do najwyższej klasy rozgrywkowej. Mają w składzie wielu doświadczonych zawodników na czele z Berrardim czy Pinnamontim, uważam że na własnym terenie są w stanie powalczyć z Napoli. Goście zagrają bez Lukaku, który wypadł na kilka miesięcy. Zespół Conte uważam ż zrobił świetny ruch z zatrudnieniem De Bruyne, który w parze z Mc Tomminayem może stworzyć ciekawy duet na rozegraniu. Spodziewam się ciekawego spotkania i przy takim kursie w mojej ocenie uderzyć w BTSa.​

maarcin14 2M

maarcin14

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy, Serie A
Godzina: 18:30
Spotkanie: Sassuolo - Napoli
Typ: Sassuolo strzeli gola
Kurs: 1.65
Bukmacher: Betclic

Witam, rusza włoska serie A, w pierwszej kolejce ciekawy mecz pomiędzy Sassuolo oraz Napoli, rozpocznie się on o 18:30 i typuję w nim gola gospodarzy. Wiadomo, że jest sporo niewiadomych, jest to początek sezonu, nie wiemy w jakiej dyspozycji są zespoły, ale wydaje mi się że taki kurs na gola gospodarzy jest zachęcający. Napoli w letnich przygotowaniach rozegrało 7 sparingów, wygrali 4, 1 remis i 2 porażki, ale co dla mnie ważne w 6 z 7 tych spotkań tracili gola. Sassuolo grało 4 sparingi, strzeliło w nich aż 9 goli, ale jedno spotkanie zakończyło się bezbramkowym wynikiem. Napoli straciło z powodu kontuzji Lukaku, co z pewnością jest dużym osłabieniem. Sassuolo wraca do Serie A, w poprzednim sezonie strzelili 78 goli w 38 meczach i liczę że dziś też coś strzelą i tak typuję.

P 2,4K

peterinio

Użytkownik
Sassuolo - Napoli 18:30

Tak jak moi poprzednicy powyżej, również zaczynam typowanie na nowy sezon Serie A od tego spotkania I też idę w stronę goli.

IMG_1108.jpeg

Bardzo cieszy nowy kontrakt Berardiego, oraz nie sprzedanie Lauriente. Do tego powrót Pinamontiego i mamy bardzo mocną siłę w ataku Sassol. Napoli poza kontuzjowanym Lukaku, też ma kim te gole dziś ładować.

Typ: obie gol i over 2,5 gola w meczu @2.45 STS.

Edyta:
za małe stawki gram jeszcze Berardi gol @5.50 etoto, oraz Berardi strzeli gola, lub zaliczy asystę @2.60 STS.

Ostatnia edycja:
jozzy22 883,5K

jozzy22

Użytkownik
Milan - Cremonese

Milan (- 1.5) @ 2.25

STS

A ja dziś zaufam Milanowi. Goście z tego co czytam to całkiem inna drużyna niż ta która ogarnęła baraże. Pozbyli się 7 czy 8 zawodników i zanim nowi ogarną się w nowym otoczeniu to jednak będzie musiało potrwać a tu na początek starcie z wiecznie głodnym sukcesu Milanem.
No właśnie jest szansa dla Milanu rozpocząć sezon z wysokiego C i właśnie na to liczę. Na takich drużynach punktów nie mogą tracić wręcz muszą pokazać jaką siłą dysponują. A jak będzie przekonamy się wieczorem.

Wynik:

Do góry Bottom