>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka Primera Division [21/08/15-23/08/15]

Status
Zamknięty.
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Tak trochę offtopicowo chciałem obejrzeć dzisiaj mecz Realu, a tu zonk. Wszedłem na stronę canal+ i się okazuje, że w Polsce nikt nie będzie nadawał meczów z Primera Division. Po prostu tragedia i żenada. Będzie beznadzieja z angielskiej ligi, polska extraklasa, włoskie popłuczyny... i to wszystko. Nie będzie najlepszej ligi na świecie i nie ma także francuskiej. Polska to kraj dziesiątej kategorii czy co ? a przepraszam, włoskich popłuczyn też nie będzie Zostaje ta dla mnie najgorsza PL i polska.
Heh, też się zawiodłem.
Myślałem że, tradycyjnie Rmd sobie obejrzę a tu powtórka Evertonu!!!
WTF ????

hazardzista18 62

hazardzista18

Użytkownik
Tak trochę offtopicowo chciałem obejrzeć dzisiaj mecz Realu, a tu zonk. Wszedłem na stronę canal+ i się okazuje, że w Polsce nikt nie będzie nadawał meczów z Primera Division. Po prostu tragedia i żenada. Będzie beznadzieja z angielskiej ligi, polska extraklasa, włoskie popłuczyny... i to wszystko. Nie będzie najlepszej ligi na świecie i nie ma także francuskiej. Polska to kraj dziesiątej kategorii czy co ? a przepraszam, włoskich popłuczyn też nie będzie ???? Zostaje ta dla mnie najgorsza PL i polska.
Bez przesady, dwie najlepsze ligi do oglądania są to nie tak źle. Drwale z Anglii i kopacze z Polski.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Przed chwilą wyczytałem, że na Netii będzie Eleven Sports, który jako jedyny ma prawa do francuskiej, włoskiej i hiszpańskiej piłki. No ładnie NC+ dała się wy......ić. Jedynie, że mają na 3 lata LM i LE. Problem jednak jest bo oprócz Netii, która ma może udział z 7% na rynku, nie będzie tych lig ani w NC+, ani w Polsacie, może na jakiś kablówkach, ale wtedy za ile ? Ciężko mi zrozumieć tą sytuację.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Granada - Eibar
Typ: Pierwsza połowa - X
Kurs: 1.92
Buk: Betsson

Pierwsza kolejka przyniosła nam parę zaskakujących rozstrzygnięć oraz bardzo mało goli jak na La Liga. Dlaczego taki Typ?. Oba zespoły spotkały się dotychczas dwa razy i oba spotkania zakończyły się remisem. W pierwszej połowie tych dwóch spotkań również padały remisy, a więc dlaczego dzisiaj nie miało by być podobnie?.
Mamy początek sezonu i na pewno żadna z drużyn nie będzie miała zamiaru się otwierać i rzucać do ataku od pierwszych minut.
Polecam!

Staraj się też bazować na składach zespołów, a nie tylko i wyłącznie na historii h2h ;)

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Przed chwilą wyczytałem, że na Netii będzie Eleven Sports, który jako jedyny ma prawa do francuskiej, włoskiej i hiszpańskiej piłki. No ładnie NC+ dała się wy......ić. Jedynie, że mają na 3 lata LM i LE. Problem jednak jest bo oprócz Netii, która ma może udział z 7% na rynku, nie będzie tych lig ani w NC+, ani w Polsacie, może na jakiś kablówkach, ale wtedy za ile ? Ciężko mi zrozumieć tą sytuację.
Do LE NC+ nie nabyło praw więc na chwilę obecną zostaje im tylko angielska, polska, żużel, golf etc.
A co lepsze, prawa do transmitowania Premier League mają do końca sezonu 2015/2016 i bardzo możliwe, że w przyszłym sezonie stracą również BPL.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dzisiejszy mecz może być spotkaniem typowym dla koneserów. Eibar praktycznie nie powinno być w lidze, bo w połowie sezonu pomyśleli, że już nie muszą grać w piłkę, bo sezon mają zakończony. Pod koniec roku przebili się jakoś do górnej połówki tabeli, ale już dokładnie nie pamiętam, które to było miejsce.
W obu drużynach zmieniono połowę składu. U Basków dodatkowo zmienił się trener. Mendilibar kojarzy mi się źle i podejrzewam, że w zmieleniem całego składu, facet skończy swoją pracę jeszcze przed świętami.
Mówi się, że drugi sezon dla beniaminka jest najgorszy, a skoro drużyna Eibar już wcześniej miała kłopoty - boję się myśleć, co będzie teraz. Nie wierzę, że w lidze znajdzie się miejsce na drugie Rayo - tylko oni wymieniają (bo muszą) skład co roku i potrafią wyłapać prawdziwe perełki. Tu potrzeba prawdziwych piłkarzy, a nie chłopaków, którzy mają pojechać na ambicji i woli walki. W połączeniu ze stylem Mendilibara ten mecz przejdzie do historii najnudniejszych starć w historii PD.
Co roku mam nadzieję, że Granada spadnie. 17,15,15,17 - to kolejne miejsca na których Andaluzyjczycy kończyli swoje sezony. Do tej pory są jedynie spustem, klubem filią dla Udinese. 0 długoterminowego planu, 0 nadziei na przyszłość.
Podobno mają grać bardziej ofensywnie, bo do momentu kiedy Sandoval nie przejął sterów to była zwyczajna drużyna prezentująca wyspiarki futbol. Nieźle w defensywie i beznadziejnie z przodu. Zero polotu i finezji. Pierwszy mecz przy wielu zmianach nie może od razu wypalić, ale dam im szansę.
Typowanie bym w ogóle odpuścił, ale przeglądając ofertę zobaczyłem zakłady na strzelców i ktoś na brak gola Rubena Pereza wystawił 1,60! To jest defensywny pomocnik, który w La Liga zdobył tylko jedną bramkę.
Zawodnik oczywiście musi wystąpić od początku żeby zakład był ważny. Ktoś się walnął i zamiast kartki, wystawił gola. Być może kierowali się golem z karnego w sparingu, ale to El Arabi będzie wykonywał karne.
Czy Ruben Pérez strzeli bramkę?
Nie! 1,60 Betsson

Na Unibecie gol Pereza stoi po kursie 11. W Betssonie po 2,20 ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom