>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka Premier League [13.08.-15.08.2016]

Status
Zamknięty.
teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Middlesbrough - Stoke
Mój typ: Stoke City DNB - zwrot
Kurs: 2,29
Bukmacher: Fortuna

Popieram typ _beafraid jeśli chodzi o mecz Stoke w 100 % i polecam go zagrać. Kurs na prawdę świetny i tutaj jest value. Stoke grało bardzo fajną piłkę przez cały zeszły sezon, nie licząc końcówki sezonu którą moim zdaniem zaprzepaścili bo kilka wpadek wykluczyło ich z pozycji 5-7 a były na to realne szanse. Nikt drużyny nie opuścił, jest to stała ekipa, do tego dołączył Allen. Na czysty win nie postawię ale zwrot w przypadku remisu po takim kursie ? Biorę.
Manchester City - Sunderland
Mój typ: Manchester City ✅
kurs: 1,24

Ten typ daję do dubla z wygraną z Leicester. Nie wyobrażam sobie innego scenariusza niż 3 punkty na inaugurację sezonu przed własną publicznością. Manchester City poczyniło duże kroki by się dobrze wzmocnić, na przeciw siebie mają drużynę Sunderlandu która powinna spaść w tamtym sezonie zamiast Newcastle moim zdaniem. Mieli dużo szczęścia że tak to się skończyło no ale nie ma co wracać do tego, karma wraca i wydaje mi się że w tym roku Sunderland spadnie z ligi a o punkty na Etihad Stadium będzie im bardzo ciężko.
Hull - Leicester City
Mój typ: Leicester ⛔
Kurs: 1,91

Kto oglądał mecz z Manchesterem United ten widział że Leicester grało jak równy z równym. Może mecz nie miał szalonego tempa ale Manchester United nie wyglądało na drużynę znacznie lepszą. Wszystko rozstrzygnie liga i bezpośrednie starcia tutaj. Na pierwszy ogień drużyna Beniaminka, po raz kolejny powtórzę że odejściem Kante nie ma się co przejmować bo w Leicester jest kim grać. Zapinamy pasy i liczę na ładną grę i 3 punkty dla Leicester. Ten typ gram jako single ale drugi kupon AKO daję jako wygraną Leicester i Manchesteru City po łącznym kursie 2,37. Zaznaczam że jest to też pierwsza kolejka więc nie ma sensu szaleć ze stawkami. Na dzisiaj z Premier Leauge tyle, meczów Evertonu czy Swansea bym na razie nie ruszał bo to dla mnie no bet jak na pierwszą kolejkę.

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Rowniez, mimo odejscia Ngolo Kante i braku Hutha przez zawieszenie, mistrz Anglii powinien poradzic sobie z beniaminkiem.. Vardy, Mahrez maja czym postraszyc.. moze nie wygraja ligi w tym sezonie ale z beniaminkiem trzeba wygrac.. go Leicester.. 1.8 Sportingbet
City podejmuje u siebie Sunderland.. Watpie, zeby zaliczyli wpadke z takim skladem, po takich zakupach i z Pepem Guardiola na czele.. 1.25 City win Sportingbet
Do tego proponuje po 1.8 wziac Southampton, mimo, ze Pelle odszedl, Mane odszedl jest to druzyna, ktora u siebie bazuje na dobrej, ofensywnej grze.. Zostal killer Long , choc jeden plus.. Bedzie ciezej o punkty niz w zeszlym sezonie, lecz u siebie z sredniakiem Watford, ktory w pucharach tylko blyszczal i glownie bazuje na solidnej defensywie, biore Swietych z pocalowaniem reki, z czasem przelamia mur i mysle, ze z 2:0 bedzie.. Powodzenia

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Hull - Leicester @ 1,95 Bet365
Powyżej 9,5 rożnych @ 1,57 Bet365

Pierwsza kolejka wyczekiwanej od dawna pierwszej kolejki ligi Angielskiej tyle faworytów do zdobycia mistrzostwa nie było już bardzo dawno, Ponadto tylu wybitnych trenerów nie było chyba nigdy w najmocniejszych drużynach. Pierwszą kolejkę rozpocznie mistrz Anglii drużyna Leicester w tym sezonie raczej nie powtórzą tak dobrej gry ale mimo wszystko nie osłabili się kadre mają bardzo mocną sprzedali jedynie Kante ale oprócz niego nikogo znaczącego nie sprzedali a zakupili paru ciekawych graczy którzy już dzisiaj wyjdą w pierwszej &quot;11&quot; a największym wzmocnieniem &quot;Lisów&quot; jest Musa napastnik pełną gębą według mnie zostanie gwiazdą Ligi Angielskiej, Ponadto zakupili największą gwiazdę młodego pokolenia w Polsce Kapustkę. Natomiast Hull powraca do najwyższej klasy rozgrywkowej mają podobny skład do zeszłego sezonu i według mnie za słaby na mistrza Premier League. Ponadto dodaje typ na over rzutów rożnych który zagram za drobne

Manchester City -1,5 Gola - Sunderland @ 1,70

Drużyna Pepa bardzo wzmocniła kadrę ponadto siła własnego stadionu w ostatnim czasie była wielkim argumentem wiele transferów młode gwiazdy przyszły do City Sane,Stones oraz bardziej doświadczeni Gündogan(który ma kontuzje) i Nolito natomiast Sunderland po znakomitym finiszu i utrzymaniem się w BPL rzutem na taśme sprowadziło sporo młodych zawodników którzy nie koniecznie od razu będą wielkimi wzmocnieniami Djilobodji i McNair to będzie ryzykowany duet obrońców, Ponadto w tym meczu nie zagrają liderzy drużyny Defoe który boryka się z kontuzją, Larsson lider środka pola, Yedlin wrócił z wypożyczenia do Spurs, N&#39;Doye wrócił do Turcji straty kadrowe gości nie wróżą dobrze przed tym meczem i uważam że postawienie lekkiego Handicapu na gospodarzy będzie dobrym posunięciem.

brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
Dzisiejsze mecze króciutko, bo póki co nie ma co się rozpisywać, bo przecież to dopiero pierwsza kolejka.

Hull vs. Leicester

Tutaj ewidentnie trzeba się kierować w stronę Lisów. Ten sezon nie ma prawa być tak udany jak poprzedni ale to nadal mistrzowie Anglii, którzy zagrali dobre spotkanie z United w meczu o tarcze wspólnoty. Dzisiaj jadą na wyjazd do &quot;Tygrysów&quot;. Beniaminek z Hull jest skazywany na spadek i są ku temu powody. Odejście trenera, sporo kontuzji, brak jakichkolwiek transferów, które wniosłyby coś do jakości drużyny. Można było łapać 1.53 na Leicester DNB ⛔ i mam to pograne. Teraz można łapać kurs 2.0 na win ⛔ &quot;Lisów&quot; i na moje jest to nadal dobry kurs. Oba bety można łapać, bo na moje Hull dzisiaj zacznie sobie kopać grób.

Everton vs. Tottenham

Dużo ludzi idzie w stronę Tottenhamu ze względu na duże braki w kadrze oraz brak transferów. Jest jednak Koemann, który jest genialnym trenerem i myślę, że kibice Evertonu będą zadowoleni z jego pracy. Osobiście wyczuwam tutaj dużo bramek. Osłabiona obrona Evertonu ale przecież w drużynie Kogutów także brakuję Dembele czyli filara środka pola. O bramkę &quot;kogutów&quot; jestem spokojny a jeżeli zagra Lukaku to ten także powinien coś ukuć. Kursik na BTTS ✅ w okolicach 1.8 także do gry.

City vs. Sunderland

Debiut Guardioli w Premier League, zaś z drugiej strony Moyes. Ewidentnie ciekawe spotkanie jednak wynik jest chyba wiadomy. Czy ktoś wierzy, że kolonia United da radę coś ugrać na Etihad? Osobiście sądzę, że nie ma takiej opcji. Jeżeli City strzeli szybko bramkę to mogą im nastrzelać 3-4 bramki. Kurs mizerny, bo w okolicach 1.25. Do dubla można dorzucić, bo inny wynik niż wygrana City to będzie sensacja. Do tego Aguero ✅ także powinien coś ukuć, więc można próbować. W końcu to zawodnik, który co rok walczy o koronę króla strzelców.

Miłego oglądania!

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Start Premier League
Już w ten weekend angielska Premier League wraca go gry! Sezon rozpocznie spotkanie beniaminka Hull City z zeszłorocznym mistrzem i nowym klubem Barosza Kapustki - Leichester City. Jednak zdaniem OddsRing prawdziwym hitem pierwszej kolejki będzie mecz pomiędzy Arsenalem Londyn, a FC Liverpool, dlatego właśnie na to spotkanie przygotowali specjalny bonus!
Jak to działa:
1. Postaw dowolny zakład po kursie min. 2.0 na mecz Arsenal - Liverpool w OddsRing.
2. Jeśli Twój pierwszy zakład postawiony na ten mecz okaże się przegrany, będziesz mógł otrzymać bonus w wysokości 50% jego stawki do 50 zł.
3. Aby otrzymać bonus napisz do OddsRing na adres [email protected] w ciągu 24 godzin od rozliczenia zakładu, a oni dopiszą odpowiednią kwotę do Twojego konta gracza.
Dokładny regulamin i warunki na stronie OddsRing

mario910109 15

mario910109

Użytkownik
Kilka słów o dzisiejszych meczach

Burnley - Swansea

Mecz beniaminka z solidnym przeciętniakiem, tak można nazwać to spotkanie. Moim zdaniem goście nie powinni tego meczu przegrać. Są bardziej doświadczonym zespołem który braki kadrowe nadrabia ambicją i walką na boisku. Jak dla mnie kurs na Swansea zawyżony i warto skorzystać.

TYP X2

Crystale Palace - WBA

Crystale Palace ocalilo się rok temu przed spadkiem i żeby nie powtorzyc goraczki z końca sezonu musza takie mecze wygrywać. Graja u siebie z rywalem który prezentuje podobne umiejetnosci. I jedni i drudzy sa nieobliczalni jednak mysle ze atut własnego boiska pomoze gospodarzom. WBA będzie się bic o utrzymanie i może w końcu spaść.

TYP X

Everton - Tottenham

Najciekawszy mecz jeśli chodzi o sile druzyny. Na Goodison Park przyjedzie druzyna Kogotow która będzie chciała wlaczyc się o mistrzostwo. I jedni i drudzy bardzo dużo strzelaja i traca wiec nudno być nie powinno. Koeman ma okazje zacząć efektownie prace z The Toffies.

TYP X2

Boro - Stoke

Beniaminek kontra sredniak z calkiem przyzwoitym skladem. Druzyna gospodarzy wraca do Premier League po dluzszej nieobecności i czeka ja trudne zadanie na poczatke. Stoke jest chyba jedna z najbardziej nieobliczalnych zespolow. Potrafi wygrac z City w gazie i przegrać później z broniącym się przed spadkiem Sunderlandem. Mysle ze goście poradzą sobie i przywiozą przynajmniej punkt

TYP X2

Southampton - Watford

Na St.Mary Stadium przyjedzie waleczny Watford który w poprzednim sezonie pokazal ogromna wole walki i ambicje. Z druzyny gospodarzy odszedł trener i kilku kluczowych zawodnikow m.in Graciano Pelle wiec osłabienie jest calkiem spore. Ostatnich pieciu meczy nie przegrali wiec maja szasne kontynuować serie bez porażki. Watford meczu nie odpuści i mysle ze powalczy chociaż o remis wiec latwo wygrac Swietym nie będzie.

TYP 1

City - Sunderland

Mecz Obywateli z Kotami będzie konczyl sobotnia inauguracje sezonu. Guardiola którego glownym zadaniem jest odzyskanie tytułu na początek otrzymuje niezbyt wymagającego rywala choć nigdy nic nie wiadomo. Jak dla mnie inny wynik niz zwycięstwo gospodarzy będzie sensacja

TYP 1

Otrzymane punkty reputacji: +3
chudy-edd 265

chudy-edd

Użytkownik
vs.

W tym meczu kierowałbym się w stronę gospodarzy. W ciągu ostatnich dwóch tygodni drużyna Swansea można powiedzieć, że się posypała. Odszedł kapitan i filar obrony - Ashley Williams, Andre Ayew, Gomis i dodatkowo zagrają dzisiaj bez największej gwiazdy i kreatora gry - Sigurdsson&#39;a. W zeszłym sezonie na wyjazdach grali bez rewelacji. Zajęli dopiero 16 miejsce w tej klasyfikacji.
Gospodarze bez większych transferów przed sezonem co mogło ustabilizować zespół. Grają u siebie. W sparingach przed sezonem wygrywali m.in. z Rangers (3:1), Boltonem (2:1) czy Bradford (4:1) oraz remisowali z Realem Sociedad (1:1). Przeważnie zdobywali bramki w pierwszych połowach.
Swansea ma spory problem na początku sezonu. Z tego powodu myśle, że warto zagrać w stronę gospodarzy. Na Swansea dzisiaj bym raczej złotówki nie postawił...
Burnley - Swansea 1DNB (1,90 totolotek)⛔⛔⛔ 0:1

V 1,1K

viren

Użytkownik
Burnley - Swansea
1. Swansea wygrana 2,92 unibet
2. Swansea -1,5 4,75 unibet
3. powyzej 2,5 2,45 12bet
4. powyzej 4,5 11 bet365

Mozna jeszcze dodac HT/FT ale jesli wejda powyzsze to oczywiste ze wejdzie i to
Burnley to pasozyci., Awansowac, utrzymac sie, wybijac, bronic, dostac oklep, spasc, znowu awansowac, i tak w kolko. To sa cieniasy. A jak bedzie jakis lepszy zawodnik to i tak zaraz ...- chocby Ings.
Jakkolwiek Leicester powalczyl o mistrza to te pijawki napewno nie maja szans, utrzymanie wylacznym celem, malo tego nawet nie wydaja zarobionych pieniedzy tylko zgarniaja do prywatnych kieszeni. Przez to spadli dwa lata temu.
Ten klub jest tylko po to zeby chapac. Nikt nie pamieta ich blyskotliwych akcji, zrywow, bajecznej techniki bo i po co
Doswiadczony zespol to wykorzysta. Swansea zorganizowala sobie utrzymanie w zeszlym sezonie, wygrane na Arsenalu czy Evertonie to chyba nie sa uczciwe za bardzo wyniki. Ale doswiadczeniem przerastaja wiesniakow z polnocy. Wiec mogliby ich klepnac

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
City - 3 gole lub więcej w pierwszej połowie
kurs: 8.0
Bwin
Przykro mi że tak późno ale dopiero teraz mogę to napisać,widzę składy i jestem pod wrażeniem,Hart na ławce,Nolito na prawym skrzydle.Jestem przekonany że Guardiola dzisiaj pokaże nam kawałek dobrego futbolu,nawet jeśli to jest dopiero jego pierwszy poważny mecz. Moyes nie się nie nadaje na menedżera,Sunderland to spadkowa ekipa a on z tych piłkarzy nie jest w stanie więcej wycisnąć.Podejrzewam że City może tu strzelić z piątkę.Dlatego gram trzy gole dla nich w pierwszej połowie.De Bruyne,Aguero i Nolito w ataku powinni solidnie rozpocząc sezon pod wodzą nowego trenera.

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Taka luźna interpretacja po dzisiejszych meczach..
Leicester - zawiedli na całej linii. Vardy zawiódł zarówno jeśli chodzi o skuteczność jak i poruszanie się po boisku. Byłem zaskoczony drużyną Hull i tym jak solidnie zaprezentował się Beniaminek.
Tottenham - pierwsza połowa słabiutko. Moim zdaniem mają dużo szczęścia że udało im się dzisiaj zdobyć ten jeden punkt bo przez całą pierwszą połowę to drużyna Evertonu dominowała na boisku. Zabrakło im konsekwencji w swojej grze ale w tym sezonie być może Everton pogra o coś więcej. Fajnie zaprezentował się Janssen w drużynie gości.
Manchester City - miażdżące posiadanie piłki z którego nic nie wynikało. W drugiej połowie wynosiło ono 82 % do 18 ! I ponownie - olbrzymie szczęście że w końcówce padła bramka samobójcza. Ciekaw jestem jutrzejszych występów, swoje typy wrzucę prawdopodobnie jutro jak zapoznam się z 18-stkami meczowymi.

czeslavv 56

czeslavv

Użytkownik
chopacy jak sie zapatrujecie na jutrzejszy mecz ManU ?? po dzisiejszych lekkich niewypałach potencjalnych faworytów mam mieszane uczucia co do czystej 2 i jedyne co przychodzi mi na myśl to że Zlatan coś ustrzeli 2,15✅

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Arsenal - Liverpool FC
Mój typ: Liverpool DNB ✅
Kurs: 2,09

Mojego typu nie argumentuję tym że Arsenal wyjdzie jutro mega osłabiony. Argumentuję to osobą Jurgena Klopp&#39;a i jego wizji na tą drużynę. Tym razem to on przeprowadził okres przygotowawczy, to on jest odpowiedzialny za to jakie ruchy zostały wykonane na rynku transferowym. Jutro widzę na prawdę szansę na to że drużyna the Reds w Londynie zgranie pełną pulę. Dzisiejsze meczy pokazały że niespodzianki się zdarzają ale jutro czeka nas starcie dwóch potężnych marek na wyspach. Co do transferów - transfery Sadio Mané, Georginio Wijnalduma, Lorisa Kariusa, Joëla Matipa, Marko Grujicia i Ragnara Klavana robią wrażenie. Jutro nie zagra na pewno Sturridge, prawdopodobnie Emre Can też nie. Pozbyto się Skrtela (moim zdaniem szkoda, lubiłem jego zadziorność) oraz Allena.
Co do Kanonierów - nie zagra Ozil i Giroud. Prawdopodobnie wystąpi Sanchez, Xhaka i Ramsey jako pewniaki. Ciekawe jak to Wenger poukłada.
Drugi mecz jaki typuję to Bournemouth - Manchester United.
Tutaj Mourinho podkreśla sam - nie spodziewajcie się że ruszymy od razu. Nasza drużyna będzie rozpędzać się powoli. Transfery robią wrażenie. Mała presja na Mourinho i piłkarzach już ciąży bo swój mecz wygrali rywale zza miedzy. Mourinho nie będzie chciał być gorszy. Jednakże Bournemouth to nie jest łatwa drużyna. Stąd typuję Manchester United DNB po kursie 1,30. ✅ Łączne AKO na jutro w takim wypadku to 2,72 w Fortunie. ✅

kessler 63

kessler

Użytkownik
Ja polecam stawiać na Manchester United że wygra jednak, bo to pierwszy mecz sezonu i mimo meczu na wyjeździe &quot;Czerwone diabły&quot; jak i Jose Mourinho mają dużo w tym sezonie do udowodnienia. Myślę że nie powtórzy się sytuacja z zeszłego roku i fatalny początek ligi &quot;The special one&quot;. Według mnie tu jest spokojnie 10j x 2 po kursie bet365 1,86. Manchester United jest mocno wzmocniony i przebudowany. Do tego zwycięstwo nad Lecister 2-1 napewno dodała skrzydeł. ✅

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Cieszę się, że sobotnie mecze siadły w 100%, w niedzielę dwa mecze, ale ja nie lubię obstawiać niczego z udziałem United, gdyż nie jestem obiektywny względem swojego ulubionego klubu, natomiast nad meczem Arsenalu z Liverpoolem zastanawiałem się sporo i przeglądając statystyki wybrałem takie oto zestawienie:
Arsenal - Liverpool -&gt; powyżej 1 bramki w pierwszej połowie (w przypadku jednej bramki - zwrot) @1.800 (1. połowa - azjatycka suma goli) 1:1 do przerwy
Przeglądając h2h, owy over został pokryty na + w 3/5 ostatnich spotkaniach. Zdaję sobie sprawę, że jest to pierwsza kolejka, nikt nie lubi w niej przegrywać, zatem akurat w pojedynku tych dwóch ekip spodziewam się kilku bramek. Potencjał ofensywny obu ekip jest porównywalny, aczkolwiek skłaniam się tutaj w stronę Liverpool&#39;u Jurgena Kloppa. Tak jak pisał teamdoxpl, to właśnie Niemiec przygotował swoją ekipę przed sezonem, sprowadził graczy, których chciał, a wiadomo, jak grała Borussia z najlepszych sezonów. Co do Arsenalu, uważam, że mankamentem tego zespołu będzie brak kilku ważnych graczy, nie będzie Ozila, Giroud, co znacznie zmniejsza ich potencjał ofensywny, ale myślę, że Sanchez z ekipą udźwignie ciężar. Uważam, że będzie to otwarte spotkanie i idę w gole, zabezpieczając się zwrotem w przypadku tylko jednej bramki w pierwszej połowie.
Powyżej 10,5 rzutów rożnych w meczu @1.80 9 kornerow, szkoda, bo przy 7 bramkach i takim meczu, powinno byc z 15 kornerow, no ale coz
Tutaj w sumie czysto po statystykach, ostatnie 4 pojedynki ligowe pomiędzy tymi ekipami kończyły się takimi sumami rzutów rożnych: 12, 15, 11, 16. Obie ekipy potrafią grać ofensywnie, skrzydłami, liczę właśnie na takowe akcje i nabijanie kornerów. Na skrzydle Arsenalu będzie Alexis Sanchez, który swoimi akcjami na pewno wywalczy kilka rzutów rożnych, ze strony Liverpoolu liczę na Coutinho, Firmino, Mane czy też Llalanę, którzy mam nadzieję, że będą szarżować skrzydłami i postarają się o solidną ilość kornerów w tym spotkaniu. Więcej ciężko cokolwiek napisać, typ czysto pod statystyki.
Oczywiście w Bet365.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Odradzalbym rzucanie kasy na United.
Pogba napewno nie zagra to raz. Kursy tego nie uwzgledniaja
Bournemouth z czlowka robi dobre wyniki to dwa
Znowu bedzie taki napust jak na Leicester dzis to trzy
Poczatek sezonu i zmeczenie United letnimi turniejami cztery
No i United wcale nic takiego rewelacyjnego nie gra, nie wierze ze ze sciagnieta szkapa beda zdolni do wielkich osiagniec.

ajayinho 2,4K

ajayinho

Użytkownik
Arsenal Londyn : Liverpool ( niedziela godz. 17:00) TV: Canal + sport 2
Typ: Obie strzelą @1.66 Unibet
✅
Rozpoczynamy nowy sezon Barclays Premier League 2016/2017. Który to już raz będziemy fascynować się rozgrywkami z Wysp, jak dla mnie najlepszą ligą świata.
Drużyna gospodarzy w okienku transferowym była, no właśnie, jeden Xhaka za 45 mln może dać kibicom małą satysfakcje. Gdziekolwiek wejdę to pojawia się jedno pytanie &quot;Where is a striker?&quot;€. Mamy jeszcze kilkanaście dni i zobaczymy czy boss Arsene Wenger podpisze jeszcze jakiś ciekawy transfer. Warto zwrócić uwagę na Holdinga, obrońcę który grał dużo podczas Tour po US i on ma większe szansę na grę w tym meczu niż Bielik. Właśnie, Bielik -€“ jeżeli zobaczymy go w kadrze na ten mecz to będzie to dobry znak. Wenger dał mu szanse do grudnia i trzymam kciuki aby ją wykorzystał. Wiadomo, że poważnie jest osłabiona obrona bez Kościelnego, Pera oraz Gabriela dają rywalom duże szanse na strzelenie bramki. Podczas meczów przedsezonowych Kanonierzy na 5 meczy tracili 4 razy bramki. Wiem, że powinniśmy przywiązywać do tego dużej wagi, ale jak wspomniałem linia obrony to najsłabszy punkt Arsenalu. Napastnicy Giroud oraz Welbeck nie zagrają (tak piszą media) więc sprawa 9 pozostaje otwarta. Zdaję się, że w pierwszym składzie zagra Akpom lub Iwobi, którzy mieli fantastyczny pre-sezon. Ostatni sparing z Manchesterem City (3:2) dał pewną odpowiedź na pierwszą jedenastkę kanonierów.
Prawdopodobny skład: Cech, Monreal, Chambers, Holding, Bellerin, Xhaka, Coquelin, Ramsey, Sanchez, Oxlade-Ch., Walcott
Drużyna Jurgena Kloppa zagrała w tegorocznym International Champions Cup. Cały czas myślę, jak oni mogli wygrać z Barceloną 4:0 oraz jak mogli przegrać 0:4 z Mainz. Niemiecki szkoleniowiec pozyskał w okienku transferowym kilku fajnych graczy m.in. Wijnaldum, Mane, Karius czy Matip. Szczególnie w meczu z Barceloną Mane grał jak z nut. Klub pozbył się natomiast Alllena, Skrtela, Ibe czy Kolo Toure. Szczególnie chyba ten Skrtel może być kluczowym osłabieniem.
Co do gry The Reds. Wiadomo, ofensywny futbol, trochę słabiej z obroną ale gra na tegorocznym ICC mogła się podobać. Dlatego sądzę, że są przy problemach Arsenalu są w stanie wykorzystać to i strzelić co najmniej jedną bramkę. Oto prawdopodobny skład Liverpoolu: Mignolet, Moreno, Lovren, Klavan, Clyne, Wijnaldum, Can, Lallana, Mane, Firmino, Coutinho.
Nieprawdopodobna siła ofensywna zespołu z Anfield.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zlatan Ibrahimovic strzeli gola @@ 2.20 ✅ ✅
Bardzo duży kurs na to że Ibra strzeli swojego pierwszego oficjalnego gola w lidze. Pokazał na superpucharze że zespół może na niego liczyć, Mourinho buduje zespół wokół osoby Zlatana, szkoda że dzisiaj jeszcze nie wystąpi Pogba. Rooney niestety pokazał że nie jest w najwyższej formie natomiast Ibra jak najbardziej. Jeżeli ktoś ma dzisiaj rozpocząć strzelaninę to właśnie Szwed.

Otrzymane punkty reputacji: +14
brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
Arsenal vs. Liverpool
Typ: Liverpool DNB - 2.2/BETSSON
✅ Ten mecz może być wizytówką Premier League, genialne widowisko
U mnie taki becik zamrożony już od 2 tygodni. Sezon się dopiero zaczyna, więc nie ma co szaleć ze stawką ale bet wydaje się dość ciekawy. Na początku rzucę wam składy oraz braki w kadrach.
Przewidywane składy:
Arsenal: Čech; Bellerín, Holding, Chambers, Monreal; Coquelin, Xhaka, Oxlade-Chamberlain, Ramsey, Iwobi; Sánchez
Liverpool: Mignolet; Clyne, Lovren, Klavan, Moreno; Can, Henderson, Lallana, Coutinho, Mané; Firmino
Niedostępni
Arsenal: Laurent Koscielny, Per Mertesacker, Gabriel, Carl Jenkinson, Mesut Özil, Jack Wilshere (występ niepewny), Serge Gnabry, Danny Welbeck, Olivier Giroud
Liverpool: Loris Karius, Mamadou Sakho, Joe Gomez, Lucas Leiva, James Milner (występ niepewny), Daniel Sturridge (występ niepewny)
źródło: lfc.pl
Jak widać w zespole Arsenalu mamy istny szpital. W oczy rzuca się przede wszystkim eksperymentalny środek obrony. Obaj zawodnicy to młodzi chłopcy, którym brak doświadczenia. Brak kreatywnego Ozila, który będzie w tym sezonie znów tworzył swoim kolegom sytuacje bramkowe to kolejny problem trenera Wengera. Z drugiej strony mamy za to Liverpool, który w końcu przepracował całe lato pod wodzę Kloppa. Zeszły sezon był przejściowy dla &quot;The Reds&quot; jednak teraz trzeba walczyć o najważniejsze trofea. Wygrana z Barcelona 4:0 w meczu sparingowym daje kibicom wielkie nadzieję, że ich pupile wejdą w ten sezon bardzo dobrze a wygrana w Londynie z Arsenalem pewnie by taka była. Kwartet ofensywny jaki by nie był powinien stworzyć wiele sytuacji bramkowych i jeżeli dopiszę skuteczność to Liverpool powinien ukuć swoich rywali parokrotnie. Ze stawką nie ma co szaleć ale VALUE jest spore.

O 1,3K

osiek

Użytkownik
Bournemouth- Manchester United 1:3 (Gol dla gosp. w 69m)
Typ: 1. drużyna strzeli bramkę do 72m 2,01 Fortuna ✅

Zespół gości być może i wygra jednak na pewno nie będzie to mecz łatwy. Czerwone Diabły w spotkaniu z Leicester wcale nie imponowały. Potrzeba jeszcze kilku spotkań na osiągnięcie oczekiwanego poziomu i zaaklimatyzowanie się nowych piłkarzy. Oczywiście skład MU robi wrażenie, a nowe nabytki w postaci Ibry czy Mkhitaryana robią wrażenie.
Do drużyny Wisienek nie dołączyły żadne wielkie gwiazdy. No na pewno nie tak wielkiego formatu jak w przypadku ich dzisiejszego przeciwnika. Z Liverpoolu przyszedł Jordan Ibe, Brad Smith a z Leeds Lewis Cook...
Dziś postanowiłem iść innym tropem i stawiam na bramkę gospodarzy strzeloną do 72 minuty. W zeszłym sezonie gospodarze strzelali tak ową w dwudziestu spotkaniach, zaliczało się do nich pierwsze w sezonie starcie z MU, gol padł już w drugiej minucie meczu. Typ jest oczywiście ryzykowny ponieważ jest wiele niewiadomych, w końcu to pierwsze spotkanie w nowym sezonie ale jestem dobrej myśli.

Przewidywane składy:
Bournemouth: Boruc - Francis, Cook, Ake, Daniels - Ibe, Arter, Surman, Gradel - Afobe, Wilson
Man Utd: De Gea - Shaw, Blind, Bailly, Valencia - Schneiderlin, Carrick - Martial, Rooney, Mkhitaryan - Ibrahimovic
Nie zagrają:
Bournemouth: Mings, Stanislas (kontuzje)
Man Utd: Smalling, Pogba (zawieszenia)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom