>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1 kolejka Orange Ekstraklasy

Status
Zamknięty.
krijse 0

krijse

Użytkownik
Lech Poznań - Zagłębie Sosnowiec 1 (1,47)

Lech ma w najbliższych dwóch sezonach zdobyć Mistrzostwo Polski (wg słów F.Smudy) i każdy inny wynik jak zwycięstwo z beniaminkiem będzie dla nich porażką.Nie ma co ukrywać,że dla najlepszej publiczności w Polsce jakimi bez wątpienia są fani KOLEJORZA warto się poświęciź i grać w każdym meczu na maksa. Nie ma co ukrywać,że beniaminek z Sosnowca jest najsłabszym z zespołów,które dostały się do ekstraklasy a sam awans został zdobyty nie dzięki umiejętnościom zawodników ale jedynie siłą rozpędu i &quot;niespodziewanymi&quot; porażkami innych zespołów z drugoligowego frontu.Tak więc Poznań - Sosnowiec 1

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Zagłębie Lubin - Widzew Łódź

Dla piłkarzy Zagłębia najważniejszy jest występ ze Steauą Bukareszt co może byc dekoncentrującym czynnikiem na początku spotkania z Widzewem.W zeszłym sezonie Lubinianie pokonali Łodzian az 4-2 ku zaskoczeniu goście obieli prowadzenie jednak Lubinianie zagrali do końca uzyskując trzy punkty.Widzew mozna nazwac zespołem nieobliczalnym poniewaz potrafią przegrywac ze słabeuszami jak i wygrywac z mocnym rywalem.Nie sądze ze będzie to mecz jednostronny Widzew na pewno przyjedzie wywiesc jakies punkty i zostawi na boisku sporo zdrowia.Myśle że scenariuz tego spotkania moze byc podobny jak w poprzednim sezonie i padnie kilka bramek.

.Typ:il.g +2,5/1.70/

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Lech Poznań- Zagłębie Sosnowiec
W Poznaniu wielkie oczekiwania a z takimi zespołami jak Zagłębie które nie wiadomo czy wogóle zagra w OE należy wygrywac.Na stadionie Lecha zasiądzie pewnie komplet widzów a piłkarze z pewnoscią będą chcieli zaserwowac swoim fanom próbkę umiejętnosci i piękne bramki.Czy im się to uda??Wydaje mi się że stac Kolejorza na to by wysoko pokonać zespół z Sosnowca jednak wypadek nalezy tez wziąść pod uwage gdyz Poznaniacy juz niejednokrotnie przegrywali będąc w roli faworyta ze słabszymi ekipami.Tak czy inaczej uwazam ze na Bułgarskiej padną conajmniej trzy gole.

/typ:il.g.+2,5/1.70/

Po co piszesz białym kolorem jak go nie widać??

tbm 642

tbm

Forum VIP
Nowy sezon piłkarskiej Orange Ekstraklasy czas zacząć!

Po wielu zawirowaniach dotyczących naszej rodzimej ekstraklasy startujemy zgodnie z planem. Wszyscy mamy nadzieję iż rozgrywki będą niewzykle emocjonujace a ich typowanie będzie przynosiło zyski ;)

Na pierwszy ogień idą dwa spotkania, a mianowicie Dyskobolia Grodzisk - Ruch Chorzów i Zagłębie Lubin - Widzew Łódź (transmisja tego spotkania w Canal+Sport i po raz pierwszy w Canal+Sport HD). Te dwa mecze odbędą się już jutro (piątek). Pozostałe spotkania pierwszej serii spotkań w sobotę i niedzielę.

Moją szczególną uwagę zwraca mecz wicemistrza Polski GKS-u Bełchatów z Koroną Kielce. Pamiętam jak przed rokiem w mroźny wieczór GKS ograł Koronę 3-2 po bardzo dobrym meczu. Na chwilę obecną uważam iż &quot;Gieksa&quot; i tym razem powinna wygrać. Ważnym czynnikiem jest fakt iż piłkarze z Bełchatowa grali już w tym sezonie w meczu o stawkę (z Ameri Tbilisi), a dla Złocisto-Krwistych będzie to takie pierwsze spotkanie. Ciekaw jestem jak w roli szkoleniowca gości poradzi sobie Jacek Zieliński, który do tej pory kojarzony był tylko i wyłącznie z Legią Warszawa... Jak to wszystko się potoczy? Przekonamy się o tym w sobotni wieczór.

Moje przemyślenia na temat piątkowych spotkań podam w... piątek ;)

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Spotkanie: Groclin Grodzisk Wlkp. - Ruch Chorzów (0-1)
Typ: X
Kurs: :wowsdf: 4
Analiza: W pierwszej kolejce OE beniaminek Ruch spotka się z jedną z najsolidniejszych i najlepszych drużyn w lidze, czyli Groclinem. Jeżeli chodzi o kardę tych drużyn to tutaj + dla zespołu z Wielkopolski. Wszyscy zdrowi, zgrani, bojowo nastawieni do gry i zwycięstw. Jednak gracze Ruchu to także zawodnicy potrafiący walczyć o czym świadczy ich awans(pomijam kwestie korupcji). Groclin przyzwyczaił nas że spotkania rozgrywane na ich stadionie nie należą do największego widowiska. Albo widzimy grę w środku boiska, albo gre z kontry. Nie ważne jaki jest styl ich gry najczęściej o losach meczu decyduje jedna składna akcja. Mistrzem tego typu sytuacji jest Adrian Sikora. Potrafi &quot;skończyć&quot; mecz jeżeli dostanie chociaż jedno dokładne podanie. Uważam że ten mecz nie będzie wielkim widowiskiem i zakończy się jednobramkowym zwycięstwem gospodarzy.
Stawka 6/10

Pozdrawiam i polecam :spokodfhgfh:

⛔ ⛔ ⛔ :zy3ou: ????

Takiego obrotu sprawy chyba nikt nie przypuszczał. Fatalny football w wykonaniu Grodziszczan...

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Zagłębie Lubin - Widzew Łódź

Dla piłkarzy Zagłębia najważniejszy jest występ ze Steauą Bukareszt co może byc dekoncentrującym czynnikiem na początku spotkania z Widzewem.W zeszłym sezonie Lubinianie pokonali Łodzian az 4-2 ku zaskoczeniu goście obieli prowadzenie jednak Lubinianie zagrali do końca uzyskując trzy punkty.Widzew mozna nazwac zespołem nieobliczalnym poniewaz potrafią przegrywac ze słabeuszami jak i wygrywac z mocnym rywalem.Nie sądze ze będzie to mecz jednostronny Widzew na pewno przyjedzie wywiesc jakies punkty i zostawi na boisku sporo zdrowia.Myśle że scenariuz tego spotkania moze byc podobny jak w poprzednim sezonie i padnie kilka bramek.

.Typ:il.g +2,5/1.70/
Dokładnie lecz biorąc pod uwagę, że ten mecz jest rozgrywany na początku sezonu padnie under i po cichu liczę na niespodziankę Widzewa.

sutek 79

sutek

Forum VIP
[center:b9ff942c86]Zagłebie Lubin - Widzew Łódź
Typ: X2
Kurs: 2,67
Expekt

[/center:b9ff942c86]

Już w pierwszym meczu Orange Ekstrkaklasy akutalny Mistrz Polski czyli Zagłebie Lubin gościu Mistrza z lat odległych poniewaz Mistrza Polski sprzed 10 lat czyli Łódzki Widzew.Murowanym faworytem tego spotaknie jest zespoł z Lubina świadczy to przedewszystkicm ze są akutalnym Mistrzem Poslki a w ubiegłym sezonie plasował sie w dolnych częsciach tabeli.Do klubu z Lubina dołaczył kilku piłakrzy m.in ex-widzewiacy czyli Piotr Włodarczyk i Michał Goliński dalej Tiago Gomes,André Nune,ALeksander Ptak,Przemysław Kocot,Łukasz hanzel te wzmocnienia są powiedziałbym bym bardzo przeciętne jak na Mistrza Polski.Widzew pozyskał zaś wychowanka Santosu Douglasa grajac w Santosie partnerem w atku Douglasa był słynny Roibnho obeznie piłakrz Real Madrty jak każdy wie ???? Ugochukwu Ukah który ma za sobą występy w angielskim QPR jest to zawdonik grajcy podbonie do gracza Legii Diksona Choto wysoki szczupły szybki zdecydowany i też srodkowy obrońca,młody szesnatoletni wychowanek Widzew reprezentatn kraju do lat 16 Mikołaj Zwoliński,Tomasz Lisowski z Łęcznej to są piłakrze już zakontrawaoni Widzew palunje jeszcze 3 wzmocnienia i czeka na złozenie podpsiów przez zawoników na odpowienich dokumentach.Dlaczego jutro może byc niespodzinka?Po pierwsze &#39;&#39;Miedziowi&#39;&#39; w tygodniu grają mecz Eliminacji Ligi Mistrzów ze Steauą Bukareszt i napewno już są głeboko myslami włąsnie w tym spoakniu bo to wielkie wydarzenie dla miasta i klubu.Po drugie Zagbłebie w poprzedniej rundzie w perwnym momencie do 60 min prowadziło z Zagłbeiem 2-1 i to w Lubinie i wtedy działacze z Bełchatowa zacierali ręce na Majstra jednak osłabiony wtedy WIdzew przegrał ten mecz 2-4 głownym osłabieniem był brak Fabiniaka w bramce i broniacy bodajże 2 mecz w Ekstralkaslie zupełnie nie poddołał zadaniu.Po trzecie Widzew prezentował się obiecująco w sparingach w dwóch ostatnich na boiskach rywala w Warszawie z Legią i w Krakowie z Wisła nie stracił gola a w Krakowie zdołał strzlić jednego i wygrał.Po czwarte w klubie został Bartosz Fabiniak,Jospeh Oschadogan czyli dwaj głowni dowodzący Widzewską obroną.Jospeh to naprawde na polkich boiskach gra jak profesor teraz na srodku bedzie grał z solidnym Ukahem na boku Broź lub Kłos i na przeciwnej stronie Lisowski który mecze z Zagłebiem w barwach Łecznej wspomina bardzo dobrze.Po piąte piłakrze Zagłebia bedą uważac na nogi w ostrych starciach ponieważ bedą napewno nie osuzkujmy się oszczedzac sie na mecz Ligi Mistrzów.Po szóste w środe była prezentacja piłakrzy i nowego inwestora czyli pana Sylwestra Cacka który zapowidział że za 6 lat bedzie miejsce w eurpoejkich pucharach a za 10 lat Widzewiacy sie w nich zadomowią powiedział również Jesli chłopaki beda wygrywali o premie niech się nie amrtwai i na korzystny wynik w Lubinie przygotowane sa już fundusze to dodatku bodziec dla piłakrzy.Po siódme dobra ofensywa:genialny techicznie Stefano Napoloeni strzelce gola w sparingu z Wisła(moze ktoś widział poprstu osmieszył 3 obornów Białej Gwizdy i łdanym strzałem zdobył gola) w ataku zapewne pomagac mu bedzie Dougals z ktorego szkoleniowcy WIdzea są zadowoleni lub Sasha Bogunovi który w ostatnim emczu w Lubinie strzlił dwa gole.Po osme do Lubina wybiera się około 600 osób z RTS-u i piłkarze z Miasta Włókniarzy o doping nie muszą sie martwić.Na 36 spotakań rozgrenych między WIdzewem a Zagłebiem Widzew ma lepszy bilans ponieważ zwycięzał 14 razy zaś Zagłębie 12 i dziesiec razy pjedynek tych druzyn konczył się remisowo.Wg mnie w tym mecuz prawdopodna jest niespodzinka a kurs zachęcającyyy ????

Prawdopodobne składy

Zagłębie: Vaclavik - Grzegorz Bartczak, Stasiak, Arboleda, Thiago - Rui Miguel, Mateusz Bartczak, Iwański, Goliński - Włodarczyk, &#39;&#39;Nunes&#39;&#39;. Trener: Czesław Michniewicz

Widzew: Fabiniak - Kłos, Oshadogan, Ukah, Łukasz Broź - Budka, Juszkiewicz, Kuklis, Lisowski - Douglas, Napoleoni. Trener: Michał Probierz

Przpraszam za pismo ale bardzo się speisze jestem strasnzie dzis zabiegany jestem bardzo zadowolony ze napsaiłem wogoel tą analize bo już bałem się ze nie dam rady

Czerwona Armia rusza na Lubin :twisted:

Z 0

zuber

Użytkownik
Sorki że odejde od tematu ale ilu was ma zamiar być? ???? bo wiem że Widzew słynie z dobrych wyjazdów ale teraz wakacje. . .

Piszcie co chcecie ale zobaczycie jak sie skończy ???? Arboleda Rui Miguel to są kolesie;D Zagłębie nawet ma o wiele lepszy skład nawet jak rezerwą wyjdzie ???? Plizga Łobodziński (rezerwa teraz) Pietroń ???? Moim zdaniem pewnie zwycięstwo Zagłębia;D na mecz marsz jutro;D ???? ;D

lukaszpaw 3

lukaszpaw

Użytkownik
Jak dla mnie w meczu Zagłębie-Widzew pewna 1. Nie ma możliwość aby Zagłębie z Czesiem na ławce trenerskiej przegrywało pierwszy mecz sezonu. Niby coś tam słyszałem że szefostwo Widzewa szykuje niespodziankę ale nie są w stanie. Mam nadzieje że zobaczymy ładne widowisko i co najmniej 3 bramki.

Pozdrawiam!

redrum 0

redrum

Użytkownik
Bez przesady z tymi mozliwymi 2 Widzew ni ema szans w tym meczu i Lubin wygra conajmniej 3:1 . Tak wiec zludne te asze typki .Michniewicz nie pozwloi przegrac meczu na inauguracje sezonu . TAk wie sadze ze bedzie ciekawy mecz ppo stronie Lubina.

PS duzo was jedzie z RTS&quot;u

lukash 63

lukash

Użytkownik
Bez przesady z tymi mozliwymi 2 Widzew ni ema szans w tym meczu i Lublin wygra conajmniej 3:1 . Tak wiec zludne te asze typki .Michniewicz nie pozwloi przegrac meczu na inauguracje sezonu . TAk wie sadze ze bedzie ciekawy mecz ppo stronie Lublina.

PS duzo was jedzie z RTS&quot;u

To nie jest zagłębie Lublin tylko Zagłębie LUBIN !!!

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Groclin-Ruch
Ruch Chorzów nie jest druzyną z pierwszej łapanki,w drugiej lidze radzili sobie z większością rywali i zajeli pewne pierwsze miejsce awansując do OE.Ruch ostatnio potraktowano dosyc surowo mimo iz zespół nie ujest uwikłany w afere korupcyjną postanowiono się go pozbyć.Niebiescy napewno będą chcieli pokazac ze w ekstraklasie nie znalezli się przypadkowo mimo że Groclin jest dobrym zespołem myśle ze cięzko będzie mu walczyc z HKS-em.Dyskobolia gra nierówno cały sezon i mimo że kadre mają nie najgorszą nie potrafią na dłuższą mete prezentowac wysokiego poziomu w koncówce poprzedniego szło im znakomicie.Myśle że zmiana trenera nie wpłyneła pozytywnie na ten zespół co może przyniesc nieciekawy scenariusz dla ekipy z Wielkopolski.Stawiam że w meczu padnie under,równiez pokusilbym się na zwycięztwo Ruchu powiedzmy 0-1

Typ:il.g (-2,5) 1.7 ⛔
---------------------------------
Zwycięztwo Ruchu: (5.25) ✅
Zwycięztwo Ruchu:0-1 (11.0) ⛔

tbm 642

tbm

Forum VIP
Zgadzam się z Sutkiem iż kurs na x2 w meczu Zagłębie - Widzew jest zachęcający jednakże... ja tam typuję zwycięstwo gospodarzy ;)

Wydaje mi się, że może być to trudne spotkanie, ponieważ piłkarze Widzewa nie są &quot;chłopcami do bicia&quot; i łatwo się nie poddadzą. Mimo wszystko uważam iż Zagłębie Lubin rozpocznie nowy sezon od zwycięstwa przed własną publicznością.

Wiele osób typuje dziś under 2,5, bądź też x2 w meczu Dyskobolii z Ruchem. A ja mam tutaj nieco inne zdanie. Według mnie &quot;Niebiescy&quot; wcale w tym meczu nie muszą się bronić i mogą grać ofensywną piłkę, ale wiązałoby się z to z rozluźnieniem w szykach obronnych, które wykorzystaliby gospodarze. I kto wie czy tak też właśnie nie będzie.
Moje typy to: over 2,5 i wygrana Dyskobolii

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Radolsky ustawi zespół defensywnie,zagęszczą środek pola i będą grać z kontry.Zadowolą się remisem.A Groclin bedzie atakował ale nic z tego nie wyniknie bo bedą sie zatrzymywać na polu karnym ;) . Under 2,5 mój typ ????

M 0

mikecfc

Użytkownik
ja odpuscilem piątkowe mecze polskiej ligi. Za to jutro zamierzam zagrac Lecha Poznan, ktory wydaje mi sie pewnie pokona Zagłebie. Druzyna z Sosnowca to jak wiadomo beniaminek i to bardzo slaby beniaminek. Jedynie slabsza moze byc Polonia Bytom, lecz nie twierdze ze tak własnie będzie. Uważam, że doświadczenie i dobry skład Lecha wygra nad problemami i brakiem pewności, doświadczenia Zagłebia. Moim zdaniem Lech to pewna 1.

jednak jeśli dziś miałbym coś grać to tylko byłby to Groclin Dyskobolia. Ruch i Jagiellonia to moim zdaniem najlepsze z beniaminków drużyny, ale jednak nie dorównują jeszcze pierwszoligowcom. Groclin wygra prawodpodobnie małą ilością bramek. Typuje 1:0 lub 2:0.

Zastanawia mnie drużyna Widzewa Łódź. W ostatnich kolejkach poprzedniego sezonu grali fatalnie, ciekawe czy sie coś zmieniło przez okres przygotowawczy. Jak dla mnie mecz Zagłebia z Widzewem NO BET.

Jutro moze zdecyduje się także na Jagiellonia Bialystok, która chyba jest lepszą drużyną niz Bytom. Mimo, że Polonia wygrala w Jadze w 2 lidze 1:0, stawiam raczej na gospodarzy. W meczu GKS Belchatow - Korona Kielce, moze być różnie. ŁKS nie da sie w Wodzisławiu i kto wie czy nie wygra? jak dla mnie 1 kolejka to wielkie niewiadome... jedynie ten LECH :spokodfhgfh:

rybosz 0

rybosz

Użytkownik
ja gram z handicapem na Widzew
nawet jeśli Zagłębie wygra to myślę że nie więcej niż 1 bramką
jest to pierwszy mecz w sezonie więc skuteczność będzie szwankować
Zagłebie ma w perspektywie mecz w eliminacjach Lm więc powinni się oszczędzać

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom