adamo80
Użytkownik
A ja myślałem, że na tym forum to wyłącznie żeby zarabiać kasę... No niestety sporo ludzi myli kibicowanie od zarabiania...Polską ligę można oglądać albo z sentymentu albo z przyzwyczajenia, ewentualnie dla solidnej dawki śmiechu, a nie dla jakości i póki nie nastąpi rewolucja ekstraklasowa to nic sie tutaj nie zmieni
Taido broniłeś przed mundialem, w trakcie mundialu i po mundialu polską kadrę. Bronisz extra (śmiech) klasy... Prawda jest taka, że jak chcę się pośmiać to włączam sobie Chaplina, z sentymentu pójdę a dziewczyną na romantyczną randkę, a futbol to chcę oglądać na najwyższym poziomie.... Napisałbym by jeszcze z 2 zdania co myślę o polskich kibicach i kibolach, ale to by była nawet jak na mnie za duża prowokacja...
Po tym co zrobiła reprezentacja i za to co się dzieje w extra (klasie) od wielu lat to na miejscu kibiców bym zrobił na fejsie wezwanie do totalnego bojkotu reprezentacji i klubów. Jak by z parę miesięcy pograli przy pustych trybunach może by się coś zmieniło... A wiemy, że np. taką Legię stać na dobrą grę - przypomnijmy sobie jak się lansowali licząc na zagraniczne kontrakty w LM ogrywając Sporting, stawiając się Realowi... Przypomnijmy sobie jak kiedyś Lechia zagrała sparring z Barceloną... Wiadomo, że poziom techniczny może odstawać i to jest oczywiste, ale jak pokazała na mundialu Chorwacja, Iran, Maroko, Szwecja, Dania i wiele innych drużyn - zaangażowaniem i przygotowaniem można zdziałać cuda... No, ale jak się woli jeść, chlać i bawić bo te 10 tyś zawsze wpadnie to takie są efekty... I kibice powinni za to odpowiednio podziękować i zmotywować...
I zgadzam się w pełni z poniższą opinią:
Włączyłem sobie dzisiaj pierwszy z brzegu jakiś mecz z "extra" klasy i oni nawet się nie umieją albo nie chcą przepychać... Nie ma fauli, ostrej gry - jak panienki na weselu...Nie da sie tego ogladac po ms, kalectwo pilkarskie.Jedni podaja drugim, tenis nozny.Lechia gra dokladnie to samo co w ubieglym sezonie Jagiellonia zjechala do tego samego.