>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka LOTTO Ekstraklasy (20.07-23.07.2018)

Status
Zamknięty.
mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
Ekstraklasa już od samego początku przyzwyczaja nas, że bardzo często wygrywają niefaworyci.
Wczoraj Miedź 2,90 i Lechia 4,40, choć tylko wygrana Lechii była &quot;zaskakująca&quot;.
Dzisiaj widzę dwie pułapki zastawione przez bukmacherów.
I. Legia dzisiaj nie wygra. Tak jak poprzednie 2 sezony, Legia start w lidze ma słaby bo skupia się na LM/LE, co jest w pełni zrozumiałe. Rok temu na otwarcie 1-3 z Górnikiem, dwa lata temu 1-1 z Jagiellonią. To nie jest drużyna co moze walczyć na 100% na każdym froncie. Oni dobrze wiedzą, że mają skład, który i tak zapewni im dużo punktów później, a teraz najważniejsze jest przygotowanie do LM. W końcu 3 mistrzostwa z rzędu już są. Ewentualna strata paru punktów nie zrobi im krzywdy, a brak awansu do LM/LE już będzie porażką i sportową i finansową. Zagłębie to bardzo niewygodny rywal. W kwietniu br. wygrali w Warszawie gdzie kurs na Lubin wynosił 7,50.
Zagłębie Lubin lub remis @ 2,20 ✅

II. Kolejna pułapka w kursie na Wisłę z Arką. Jak już poprzednicy wspomnieli Wisła osłabiła się w ostatnim okienku, a Arka wręcz przeciwnie. Do tego dochodzą rotacje w zarządzie, to też ma pośredni wpływ na funkcjonowanie całej drużyny. Arka zagrała mecz o stawkę z Legią i grała naprawdę dobrze. Mają ten ciąg na bramkę. Wisła już bez Carlitosa, który strzelał im połowe bramek. Arka w tym sezonie nie walczy o wejście do LE, dlatego teraz jeszcze bardziej rzuci siłe na ligę już od samego początku. Przeciwnik w obecnej dyspozycji do ogrania, a kurs jeszcze lepszy.
Arka Gdynia @ 3,20 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +18
B 1,9K

bolo73

Użytkownik
Kilka propozycji na zakłady długoterminowe h2h w naszej Ekstrakalsie.
Legia Warszawa - pozostali
typ: LEGIA
kurs: 1.8

W sts już tylko 1.6 na identyczne zdarzenie. Legia czysto na papierze wydaje się być bardzo mocnym faworytem do mistrzostwa. Ma najszerszą kadrę w lidze i mocną na każdej pozycji. Co roku świetnie radzi sobie z kryzysami, więc ewentualne zwolnienie trenera, który w ostatnich latach co sezon opuszcza Mistrza Polski w rundzie jesiennej może nic nie zaburzyć. Nie widzę sensu grać ich w parze z Lechem po 1.35, bo kto poza lechistami może im zagrozić?
Jagiellonia Białystok - Wisła Płock
typ: JAGA
kurs: 1.48

Przynajmniej na razie nikt z Jagiellonii nie odszedł, więc nic nie wskazuje na to, aby białostoczanie byli słabsi niż w zeszłym sezonie. W tym klubie jest pomysł na drużynę, na transfery, zespół jest stabilny kadrowo, zatem ponownie powinien być w czołówce. Na parę dni przed startem sezonu upatruję Jagę wśród faworytów do zajęcia pozycji numer 3.
Górnik Zabrze - Miedź Legnica
typ: GÓRNIK
kurs: 1.62

Jad dla mnie PROMO. W innych bukach Miedź zestawiana jest z Sosnowcem, jako jeden z głównych kandydatów do spadku. Górnik spokojnie powinien walczyć o pierwszą ósemkę.
Korona Kielce - Zagłębie - Sosnowiec
typ: KORONA
kurs: 1.45

Na papierze dość niespodziewany beniaminek ma skład przysłowiowego węgla i papy. Z obecnym szkoleniowcem na ławce, za wiele w Ekstrakalsie nie zwojują. Stawiam, że powtórzą ubiegłoroczny wyczyn Sandecji i jako nowicjusz wrócą po roku tam, gdzie ich miejsce. P.S. obecne Zagłębie &lt; zeszłoroczni nowosądczanie.
Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław
typ: POGOŃ
kurs: 1.75

Pogoń postawiła latem na uzupełnienie luk na których w zeszłym sezonie miała braki. Choć transfery na kolana nie powalają, to na tle coraz biedniejszej i słabszej piłkarsko polskiej ligi tacy zawodnicy jak Stec czy Kozulj na papierze wcale nie są źli. Pogoń w nowym sezonie może być „czarnym koniem” rozgrywek.
Kursy z forbet.
Legia owszem ma potencjał tylko, że Legia w zeszłym sezonie była słaba i tylko wielkiemu szczęściu zawdzięcza to, że przegrywając w sezonie bodajże 11 meczów zdobyła majstra. Osobiście uważam, że Legia będzie miał ciężko obronić mistrzostwo. Nie przekonuje mnie ich gra.
Jaga potencjałem wydaje się górować nad Płockiem a do tego mają stabilizację czego z wiadomych względów zabrakło w Płocku więc tutaj zgadzam się z betem.
Górnik wg mnie będzie bronił się przed spadkiem bo upływ krwi - tej dobrej krwi - jest jednak zbyt duży. Miedź potencjałem bije niejednego w tej lidze a przy tym gra bardzo fajny dla oka futbol a do tego skuteczny. Miedź będzie wyżej od Zabrza.
W Koronie zaszło sporo zmian więc nie wiem na jakiej podstawie prorokujesz, że będzie lepsza niż Zagłębie, które wg Ciebie ma &quot;skład przysłowiowego węgla i papy&quot;. Nie wiem co to stwierdzenie oznacza bo pierwszy raz je spotykam natomiast wiem, że skład Zagłębia jest dość solidny i powinien zagwarantować nam spokojne utrzymanie się. Nie wiem także co masz do obecnego szkoleniowca i czy w ogóle znasz jego warsztat, ale raczej nie. Otóż ten szkoleniowiec przejmował nas wówczas kiedy byliśmy na dole 1 ligowej tabeli i potrafił jednak zrobić awans więc nie jest chyba taki słaby, prawda? Do tego potrafił zadbać o dobrą atmosferę co przełożyło się na sukces.
&quot;Stawiam, że powtórzą ubiegłoroczny wyczyn Sandecji i jako nowicjusz wrócą po roku tam, gdzie ich miejsce&quot;
Nowicjuszem nie jesteśmy - poczytaj troszkę o historii i sukcesach Zagłębia zanim następnym razem napiszesz podobne bzdury. A co do naszego miejsca to kolego! Właśnie wróciliśmy tutaj gdzie jest nasze miejsce! Zagłębie w tabeli wszechczasów zajmuje 14 miejsce http://www.90minut.pl/strona.php?id=rozgrywki_mp_tabela więc proszę cię o trochę szacunku dla tego klubu bo można pewne kluby lubić lub też nie, ale szanować za dokonania i historię należy każdego. Co do beta to nie wiem jak Korona po tych zmianach zatrybi, ale po takim kursie na pewno nie grałbym tego.

N 100

narodowy

Użytkownik
No tak nie narzekajmy, niech będzie jeszcze gorzej, super podejście ;)
Gość ma racje. Nie wiem czemu nabijasz się z jego podejścia. Nasza ekstraklasę ogląda się z przyzwyczajenia raczej ciężko tutaj szukać wyrafinowanej i finezyjnej piłki. Nie sądzę aby było jeszcze gorzej jak mówisz, a tym bardziej nie będzie gorzej od naszego komentowania poziomu. Nie wiem czy bywasz na naszych ligowych estadiach ale jak oglądam kolejne wyczyny ligowców to mam wrażenie że oni się cieszą jak chociaż prościej kopną piłkę. Jak słyszę komentarze w stylu ze jakiś zawodnim nadaje się na wyjazd zagranicę po jednym czy dwóch sezonach w ekstraklasieto śmiech mnie ogarnia. Życie bardzo szybko weryfikuje poziom naszych kopaczy za granicą. Po przyjściu do Freiburga gwiazdy z Cracovii czyli Kiszonej jak i Lewego do Dortmundu obaj Panowie usłyszeli to samo ???? Za pół roku jak potrenujecie zapraszam do pierwszego składu na stałe. U naszych ligowców brak jest dyscypliny taktycznej, motoryki, mentalu, tzn. może nie brak ale nie mają tego w nawyku. Dlaczego pisze o poziomie zawodników? Ano dlatego, że to oni robią poziom ekstraklasie. Bylo kilku graczy naprawdę ciekawych ale co się okazało pograli po sezonie dwóch i poszli w siną dał np. Nicola, Prijovic, Vadis z Ledżii.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Gość ma racje. Nie wiem czemu nabijasz się z jego podejścia. Nasza ekstraklasę ogląda się z przyzwyczajenia raczej ciężko tutaj szukać wyrafinowanej i finezyjnej piłki. Nie sądzę aby było jeszcze gorzej jak mówisz, a tym bardziej nie będzie gorzej od naszego komentowania poziomu. Nie wiem czy bywasz na naszych ligowych estadiach ale jak oglądam kolejne wyczyny ligowców to mam wrażenie że oni się cieszą jak chociaż prościej kopną piłkę. Jak słyszę komentarze w stylu ze jakiś zawodnim nadaje się na wyjazd zagranicę po jednym czy dwóch sezonach w ekstraklasieto śmiech mnie ogarnia. Życie bardzo szybko weryfikuje poziom naszych kopaczy za granicą. Po przyjściu do Freiburga gwiazdy z Cracovii czyli Kiszonej jak i Lewego do Dortmundu obaj Panowie usłyszeli to samo ???? Za pół roku jak potrenujecie zapraszam do pierwszego składu na stałe. U naszych ligowców brak jest dyscypliny taktycznej, motoryki, mentalu, tzn. może nie brak ale nie mają tego w nawyku. Dlaczego pisze o poziomie zawodników? Ano dlatego, że to oni robią poziom ekstraklasie. Bylo kilku graczy naprawdę ciekawych ale co się okazało pograli po sezonie dwóch i poszli w siną dał np. Nicola, Prijovic, Vadis z Ledżii.
Nie nabijam się. Tylko uważam , że od krajowej ligi trzeba mieć wymagania. Bo inaczej jest zastój i spadek.
Pzdr!

N 100

narodowy

Użytkownik
Nie nabijam się. Tylko uważam , że od krajowej ligi trzeba mieć wymagania. Bo inaczej jest zastój i spadek.
Wymagania wymaganiami, ale realia realiami. Podam przykład Górnika.Niesamowity sukces Zabrzan. Beniaminek, który gra w pucharach nie często się to zdarza. Po ogromnym sukcesie przyszła ligowa codzienność a co to oznacza w naszej ekstraklasie? Ano to że Górnik w większości rozsprzedany. Nie mogą sobie pozwolić na to aby zatrzymać kłuczowych graczy i walczyć o powtórzenie sukcesu. Chwała im za to że biorą następnych młodych polskich graczy i ogrywają ich w lidze oby tak dalej.
Pozdrawiam ????

Jeśli chodzi o typy to zastanawiałem się nad pojsciem w kierunku Arki może nie wygrała ostatnimi latami w Krakowie, ale tanio skóry nie sprzedadzą. O wzmocnieniach czy o roszadach w składzie inni użytkownicy pisali wcześniej. W bramce Wisły zagra Buchalik z uwagi na naderwanie więzadeł u nadzieji Wiślaków Mateusza Lisa ściągniętego z Poznania. W Wiśle stara ligowa gwardia z Boguskim jako nowym kapitanem, Sadlokiem i Maleckim, a po drugiej stronie przebudowana Arka która będzie chciała w tym roku aspirować do pierwszej 8.
Remis @3,25 fortuna ✅
Podwójna szansa 0-0 @ 1,69 podwójna szansa[/quote]✅

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Jeśli chodzi o mecz Legii to również myślę, że można próbować szukać niespodzianki. Jak już było napisane w tym temacie Wojskowi notują słabe początki , bo skupiają się na pucharach. Liga jest słaba więc stratę można nadrobić później. Zagłębie w ubiegłym sezonie grając przy Łazienkowskiej pokazało, że potrafi pokonać warszawski zespół. A Legia od 3 lat nie wygrała na inaugurację.

kukiee 9

kukiee

Użytkownik
Można szukać niespodzianki ale jednak kadrowo Legia i tak ma mocną przewagę nad resztą stawki według mnie, mecz ciężki do typowania, szukał bym jak ktoś pisał na forum beta w rożnych np bardziej

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Śląsk Wrocław - Cracovia Kraków
Typ: powyżej 1 bramki w meczu, powyżej 3 żółtych kartek, powyżej 9 rzutów rożnych ⛔
Kurs: 3,05
Bukmacher: forBet
Do KE typ już za późno ale może ktoś skorzysta. Do wybrania takiego łączonego typu skusiły mnie statystyki ze spotkań rozegranych pomiędzy tymi drużynami. Pod uwagę brałem tylko ostatnie 2 lata i mecze rozegrane we Wrocławiu. Odbyły się 4 takie spotkania:
04.2016 - 2-1 / 6 żółtych / 6 rożnych
10.2016 - 2-2 / 4 żółte / 14 rożnych
05.2017 - 2-0 / 6 żółtych / 10 rożnych
08.2017 - 2-1 / 6 żółtych / 9 rożnych
Wydaje się, że o bramki możemy być spokojnie wszak po stronie gospodarzy mamy Robaka, u gości już nie ma bramkostrzelnego Piątka ale jest Helik, który powinien go zastąpić. Ujrzeć w sumie 4 kartki w meczu to też nie jest jakiś lada wyczyn w wykonaniu tych ekip. Problem może być tylko z rożnymi ale liczę, że dzisiaj obie ekipy będą chciały dobrze wejść w sezon i wygrać mecz i te rożne prędzej czy później się pojawią.
Edit: szkoda, zabrakło tego czego obawiałem się najbardziej a więc rożnych, Cracovia dzisiaj zawiodła na całej linii w tym elemencie - zaledwie 1 rożny

KE - typ nieliczony - pkt.1 regulaminu - podany za późno

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Wydaje się, że o bramki możemy być spokojnie wszak po stronie gospodarzy mamy Robaka, u gości już nie ma bramkostrzelnego Piątka ale jest Helik, który powinien go zastąpić. Ujrzeć w sumie 4 kartki w meczu to też nie jest jakiś lada wyczyn w wykonaniu tych ekip. Problem może być tylko z rożnymi ale liczę, że dzisiaj obie ekipy będą chciały dobrze wejść w sezon i wygrać mecz i te rożne prędzej czy później się pojawią.
Przeciez Helik to obrońca...

kaczmarek86 318

kaczmarek86

Użytkownik
Legia W. - Zag.Lubin
Zagłębie lub remis - kurs 2,16 ✅1:3
Rzuty rożne Legia W. - Zag.Lubin (11.5) kurs 2,52 ⛔

Moim zdaniem Zagłębie może wygrać lub co najmniej zremisować z Legią . Patrząc na ostatnie mecze drużyny ze stolicy widzimy gołym okiem, że albo coś niepokojącego dzieje się w zespole albo po prostu większą wagę przywiązują do eliminacji LM niż do rodzimej Ekstraklasy. Ostatnie mecze Legii to porażka z Arką i remis z pierwszoligowym Radomiakiem czy Górnikiem Łęczna oraz 3:2 ze Stalą Mielec. Tak, wiem - to był mecz pucharowy + spotkania towarzyskie. Wygrali natomiast z amatorami z Cork City (chociaż 1:0 na wyjeździe to raczej wstyd...). Co do historii spotkań między obiema drużynami to 14.04.2018 r. Legia przegrała z Zagłębiem u siebie 1:0.

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Legia - Zagłębie
Ja znalazłem ciekawy zakład na ten mecz: 2. Połowa x2 po 1.55 iforbet.
Myślę że jeszcze w pierwszej Legia spróbuje pocisnąć ale w drugiej - z uwagi na mecze w el LM - wykorzystają zmiany i oszczedzanie sił. Będzie to szansa dla Zagłębia, ktore pewnie zechce pierwsza połowę przeczekac i przycinać w drugiej na podmeczonego przeciwnika.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Polska
Spotkanie: Legia-Zagłębie
Typ: 2
Kurs: 5.4
Bukmacher: Fortuna
Godz: 20:30
Ewentualna analiza: 5 spotkanie w tej pierwszej kolejce polskiej ekstraklasy piłkarskiej. Ekipa Warszawskiej Legii podejmowała będzie na własnym stadionie drużynę Lubińskiego Zagłębia. Gospodarze oczywiście stawiani są w roli zdecydowanego faworyta do zdobycia kompletu punktów w tym inauguracyjnym spotkaniu , pomimo tego iż Legia przecież 3 dni temu grała spotkanie z Cork City w eliminacjach do piłkarskiej Ligi mistrzów. Legia już ma delikatne przetarcie w meczach o stawkę , dla zespołu Zagłębia będzie to pierwsze spotkanie , wcześniej zagrali 5 spotkań towarzyskich przed obecnym sezonem. Lubinianie zanotowali 2 wygrane 2 porażki oraz 1 podział punktów. Moim zdaniem w tym meczu Zagłebie nie przyjedzie się bronić, będzie chciało poszukać tutaj kompletu punktów , a w poprzednich 4 spotkaniach Legii z Zagłębiem na tym stadionie to raczej goście mogą się pochwalić lepszym bilansem, bowiem wygrali 2 razy zanotowali 1 remis oraz 1 porażkę. Legia musi manewrować składem ze względu na eliminacje i dlatego myślę że w tym spotkaniu może nie wyjśc podstawową jedenastką . Ja myślę że tutaj możemy zobaczyć niespodziankę, Mój typ na koniec spotkania to wygrana zespoły przyjezdnych 1:2.

Otrzymane punkty reputacji: +38
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Wisła Kraków - Arka Gdynia 0:0
kto więcej rzutów rożnych? (remis=zwrot) Arka 2,45
obie strzelą 1,76
Wisła Kraków bardzo mocno osłabiła się przed sezonem... Straciła najlepszego strzelca Carlitosa, karierę zakończyli P. Brożek i A. Głowacki odeszli od zespołu P. Brlek, T. Cywka, J. Cuesta, I. Gonzalez, P. Llonch, F. Velez a wzmocnieni zostali jedynie powrotami J. Bartosz i R. Pietrzak oraz z ciekawszych piłkarzy to D. Kort.
Jeśli chodzi o Arke to także została mocno zmieniona ale również sporo ciekawy zawodników przyszło do klubu i w meczu o Superpuchar pokazuje, że całkiem ciekawie to wygląda. Wygrali mecz z Legią i to na pewno jeszcze zwiększy morale.
W ostatnich 4 spotkaniach między obiema drużynami to Arka wykonywała więcej rzutów rożnych dlatego także idę w ten zakład.​

D 0

dutra

Gość
Ekstraklasa już od samego początku przyzwyczaja nas, że bardzo często wygrywają niefaworyci.
Wczoraj Miedź 2,90 i Lechia 4,40, choć tylko wygrana Lechii była &quot;zaskakująca&quot;.
Dzisiaj widzę dwie pułapki zastawione przez bukmacherów.
I. Legia dzisiaj nie wygra. Tak jak poprzednie 2 sezony, Legia start w lidze ma słaby bo skupia się na LM/LE, co jest w pełni zrozumiałe. Rok temu na otwarcie 1-3 z Górnikiem, dwa lata temu 1-1 z Jagiellonią. To nie jest drużyna co moze walczyć na 100% na każdym froncie. Oni dobrze wiedzą, że mają skład, który i tak zapewni im dużo punktów później, a teraz najważniejsze jest przygotowanie do LM. W końcu 3 mistrzostwa z rzędu już są. Ewentualna strata paru punktów nie zrobi im krzywdy, a brak awansu do LM/LE już będzie porażką i sportową i finansową. Zagłębie to bardzo niewygodny rywal. W kwietniu br. wygrali w Warszawie gdzie kurs na Lubin wynosił 7,50.
Zagłębie Lubin lub remis @ 2,20

II. Kolejna pułapka w kursie na Wisłę z Arką. Jak już poprzednicy wspomnieli Wisła osłabiła się w ostatnim okienku, a Arka wręcz przeciwnie. Do tego dochodzą rotacje w zarządzie, to też ma pośredni wpływ na funkcjonowanie całej drużyny. Arka zagrała mecz o stawkę z Legią i grała naprawdę dobrze. Mają ten ciąg na bramkę. Wisła już bez Carlitosa, który strzelał im połowe bramek. Arka w tym sezonie nie walczy o wejście do LE, dlatego teraz jeszcze bardziej rzuci siłe na ligę już od samego początku. Przeciwnik w obecnej dyspozycji do ogrania, a kurs jeszcze lepszy.
Arka Gdynia @ 3,20
Arka wręcz przeciwnie czyli co tam za mocarne wzmocnienia ?
Czy Arka grała dobrze z Legią to ciężko przyznać, warunki gry tragiczne, bramka z wolnego i błędu obrony. Zaangażowania Arce zabrać nie można bo to jedna z tych drużyn która braki nadrabia &#39;zapierdalaniem&#39; na boisku ale rzucać argument w formie ciągu na bramkę to chyba przesadzone. Roszady w zarządzie mają pewnie znikome odwzorowanie na boisku jak to zresztą zmiany trenerów widoczne wielokrotnie, mało kiedy wpływało to w naszej lidze na zespół. Na koniec samo rzucenie się na ligę... Tak jakby nikt inny nie miał w planach wygrać ligi.
Przeciwnik jasne że jest do ogrania jak każdy bo w nasze lidze nie ma ugruntowanego faworyta żadnego meczu co pokazał twój typ na Lechię. No offence, pozdrawiam.
Według mnie to czyni analizę pisaną pod wcześniej utrwalony wybór.

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Przeciez Helik to obrońca...
Tak wiem, może nieprecyzyjnie się wypowiedziałem. Chodziło mi o dzisiejszy mecz i liczyłem na parę stałych fragmentów ze strony Cracovii jak rożne gdzie Helik na pewno miałby duże szanse na bramkę. Niestety ten fragment gry dzisiaj całkowicie nie wypalił jeżeli chodzi o gości.

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Legia Warszawa - Zagłębie Lubin 1:3 (4:5 rożne)
powyżej 9,5 rzutów rożnych
1,67 STS
powyżej 10,5 rzutów rożnych 2,11 STS
Moje oko przykuły rzuty rożne w tym meczu a mianowicie powyżej 10 i 11. Obie ekipy w ostatnich meczach między sobą bardzo dużo wykonywali rzutów rożnych i o dziwo goście wykonywali ich więcej:
Legia - Zagłębie 5:10
Zagłębie - Legia 2:9
Legia - Zagłębie 3:5
Zagłębie - Legia 5:7
Legia - Zagłębie 7:9
Stawiam w tym meczu na rożne bo wyniki jak widzimy póki co zaskakujące i być może Legia nawet tego meczu nie wygra. Już w meczu o Superpuchar Legia nabiła rożnych aż 8.​

seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Legia Warszawa - Zagłębie Lubin
Typ: Legia powyżej 5,5 rożnych
Kurs: 1,75 ⛔
Totolotek
Legia w poprzednim sezonie była w czołówce drużyn nabijających rożne, szczególnie w meczach domowych. Myślę, że w tym sezonie będzie podobnie. Przed gospodarzami we wtorek kolejne spotkanie w kwalach do LM i dzisiaj będą chcieli jak najszybciej i jak najmniejszym nakładem sił rozstrzygnąć spotkanie. Stąd od początku spodziewam się z ich strony sporo ataków na bramkę Zagłębia co powinno skutkować przynajmniej wywalczeniem rożnego. Zagłębie raczej nie otworzy się i będzie spokojnie wyczekiwać co zrobi Legia i na początku skupi się na defensywie.
KE ⛔ 100

N 100

narodowy

Użytkownik
Legia Warszawa - Zagłębie Lubin
powyżej 9,5 rzutów rożnych 1,67 STS
powyżej 10,5 rzutów rożnych 2,11 STS
Moje oko przykuły rzuty rożne w tym meczu a mianowicie powyżej 10 i 11. Obie ekipy w ostatnich meczach między sobą bardzo dużo wykonywali rzutów rożnych i o dziwo goście wykonywali ich więcej:
Legia - Zagłębie 5:10
Zagłębie - Legia 2:9
Legia - Zagłębie 3:5
Zagłębie - Legia 5:7
Legia - Zagłębie 7:9
Stawiam w tym meczu na rożne bo wyniki jak widzimy póki co zaskakujące i być może Legia nawet tego meczu nie wygra. Już w meczu o Superpuchar Legia nabiła rożnych aż 8.​
Muszę podziękować ???? po obejrzeniu Twojej statystyki zagrałem na live zakład Lubin więcej różnych po @2,38 ????

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Muszę podziękować ???? po obejrzeniu Twojej statystyki zagrałem na live zakład Lubin więcej różnych po @2,38 ????
Spoczko nie ma za co ???? Mi niestety brakło 2 rożnych, od 60 minuty stanęli z rożnymi... Przez ostatnie 30 minut żadnego rożniaczka - pech

J 4,8K

jasiu771

Użytkownik
Górnik - Korona
Typ: Korona
Kurs: 3.2 ⛔
Fortuna

Typ opieram na podstawie postawy Zabrzan w spotkaniach z Zarią. Korona jak zwykle jest wielką niewiadomą. Ale z tego co pamiętam nam ostatnio dobrze się grało w Zabrzu. Tym razem Górnik może liczyć na dłuższą przygodę w LE, choć szanse awansu do głównych rozgrywek są nikłe. Ciekaw jestem opinii kibiców z Zabrza. Nie widziałem spotkań w eliminacjach LE, może ktoś był na stadionie. W Koronie wreszcie jakaś stabilizacja składu. Nie pamiętam kiedy ostatnio tak było. Liczę, iż zacznie to procentować, ale jest jednak to drużyna, która może spaść i mieć miejsce 5-8. Ostanie dwa sezony in plus, Zabrze też. Liczę jednak na zaanagżowanie Zabrzan w rozgrywkach LE, choć jak wcześniej wspomniałem szanse izuloryczne. Jeśli przyjdzie grać z drużynami z Rumunii, Bułgarii, Szwajcarii, Grecji, Holandii i innych lig zbliżonych poziomem to marne szanse. Kurs na Koronę bardzo fajny, można podeprzeć remisem 1.61 ✅.Przypominam, że jest to jednak początek sezonu, nie widziałem jak gra zarówno Zabrze jak i Korona.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom