konar25
Użytkownik
Patrzcie państwo jakie cwaniacto po meczu wychodzi.Rozegrali tak przyzwoite spotkanie, że w ciągu całego meczu ani razy nie trafili w światło bramki ????
A co do Pepe jest Varane który gra na tym samym poziomie
Benzema nie nadaje się na 1 skład więc ja tu nie widzę problemu.
Jedynie Navas, Ronaldo i Modrić ... Ale jak to światowa drużyna po to ma świetne rezerwy, żeby nie było problemu właśnie w tych meczach gdzie brakuje 1-2 piłkarzy podstawowego składu.
Hm..a tak wgl, to kolega którego cytowałem napisał, że Real gra REZERWĄ więc dlatego napisałem, że większej głupoty nie czytałem ponieważ grać REZERWĄ a grać 2 rezerwowymi jest znaczną różnicą i wprowadzaniem ludzi w błąd.
Pozdrawiam ????
Benzema sie nie nadaje no dobry koleś takie rzeczy to pisz na forum Realu ale nie do mnie brak Modrica Ronaldo jest dla mnie wystarczający skoro to 2 z 4 najlepszych zawodników Królewskich(widzę tam jeszcze Garetha i Marcelo)
Ale co tu gadać po fakcie prawda jest taka ze Sociedad nie pokazał absolutnie nic bo to nie jest tak ze Real zagrał jakies niewiarygodne zawody.Po prostu Sociedad był tak słaby lub nie mógł walczyć tego dnia.
Szkoda tylko ze po meczu każdy taki mądry i do tego oczekujecie ze skuteczność bede miał 80%?
Nie wiedziałem ze jestem taka wyrocznia przepraszam jeżeli ktos się sparzyl no ale tak bywa straty sa to nie zabawa dla biednych i dzieci.
Ps.nastepnym razem zagram na Sociedad z Realem na Bernabeu jakiś handicap +2.5 biorę w ciemno zobaczycie ze powalczą.
Ps.2 zdanie o braku strzalu w bramke przemilczę fajnie ze spojrzales na flashscore ale prawda jest taka ze Sociedad byl nie raz blisko bramki.
Tak jak pisałem albo nie trenowali albo dostali zakaz strzelenia gola.