20:15 Real Sociedad - Real Madryt
Typ: 1X
Kurs: 2.05
buk: bet365
Wynik: 0:3
Typ: 1X
Kurs: 2.05
Wynik: 0:3
Już w pierwszej kolejce piłkarze Real Madryt jadą na gorący teren do San Sebastian!. Królewscy, którzy słynną z wielkich transferów tym razem sprowadzili tylko Moratę i włączyli Fabio Coentrao i Marco Asensio. Gospodarze natomiast zakupili Geronimo Rulliego, Juanmi oraz rewelację z poprzedniego sezonu z Las Palmas, Willian Jose. Dziś tak naprawdę liczę na niespodziankę, a spotkania na Anoeta w San Sebastian dla hiszpańskiej czołówki są prawdziwym koszmarem. Na tym boisku przegrywają min. Barcelona, Atletico czy też właśnie Real Madryt. Królewscy do San Sebastian przyjadą osłabieni. Dziś nie zagrają min. Ronaldo, Modrić, Benzema, Pepe czy Navas. Tak wiem, że Real ma szeroką kadrę i dość równy skład, jednak dalej jestem zdania, że brak tych panów będzie dziś odczuwalny i to bardzo, tak jak było to widać w spotkaniu z Sevilla. Kurs na gospodarzy mógłby być trochę wyższy, ja jednak i zadowolę się tym co jest. Kolejną propozycją jest zagranie 1DNB oraz powyżej 2.5 gola. Wystarczy spojrzeć na ostatnie pojedynki obu drużyn. Tylko w ostatnim spotkaniu padł skromny wynik 0:1 dla Realu, a tak to w ostatnich ośmiu padały minimum 4 bramki!. Przed nami naprawdę świetnie zapowiadające się widowisko
Przewidywane składy:
Sociedad (4-2-3-1): Rulli - Mikel Gonzalez, Carlos Martinez, Elustondo, Yuri - Bergara, Illarramendi - Oyarzabal, Zurutuza, Vela - Juanmi
Real Madryt (4-3-3): Casilla - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Casemiro, Kroos, Kovacić - Bale, Morata, Asensio
Nie zagrają:
Sociedad: Canales, Gaztanaga, Inigo Martinez, Raul Navas, Agirretxe
Madryt: Coentrao, Ronaldo, Benzema, Keylor Navas, Pepe (wszyscy urazy), Modrić (kartki)
pozostałe propozycje kursy z betsson:
Powyżej 2.5 gola TAK. Kurs: 1.76
1 DNB. Kurs: 3.10
Powyżej 2.5 gola TAK. Kurs: 1.76
1 DNB. Kurs: 3.10
22:15 Atletico - Alaves
Typ: poniżej 2.5 gola
Kurs: 1.86
Wynik: 1:1
Typ: poniżej 2.5 gola
Kurs: 1.86
Wynik: 1:1
Już na samym starcie Deportivo Alaves czeka jedno z najtrudniejszych zadań - wyjazdowy mecz z Atletico Madryt!. Dziś idę w stronę goli, bowiem Atletico nie przyzwyczaiło nas do tego żeby rozstrzeliwała rywala. Gospodarze zapewne odniosą tu zwycięstwo, ale liczę na skromne 1:0, 2:0. Co do składów to u gospodarzy nie zobaczymy Griezmanna, który pauzuje za kartki. W jego miejsce wskoczy zakupiony z Sevilli Gameiro, który ma odciążyć trochę swojego kolegę. Reszta pozycji zapewne będzie obstawiona tak jak w poprzednim sezonie. U gości doszło do wielkich transferów. Do klubu dołączyli min. Ibai Gomez (Bilbao), Alexis (Besiktas) i Nenad Krsticić. Myślę, że goście postawią jakiś opór i jeśli ugrają tu remis to będzie to wielkim sukcesem.