>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka La Liga [19.08-22.08.2016r.]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
1. kolejka La Liga 2016/17

kursy z OTOBET.
Witamy serdecznie w nowo zaczynającym się sezonie La Liga 2016/17. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nazwa ligi hiszpańskiej to teraz La Liga (właściwie La Liga Santander), a zamiast Segunda Division, będzie La Liga2. Teoretycznie do sezonu jeszcze trochę czasu (3 tyg.), ale warto już teraz obserwować co się dzieje na rynku, jak zespoły wypadają w sparingach i łapać kursy póki gorące. Muszę przyznać, że dzieje się dużo, więc będzie sporo ekscytujących spotkań. Jest kilka pytań, na które ciężko odpowiedzieć. Jak spiszą się beniaminkowie, wszak wszystkie trzy drużyny zagrają na delegacji i to nie z łatwymi rywalami. Również ciekawie będzie w walce o mistrzostwo kraju. Wygląda na to, że Simeone stawia wszystko na jedną kartę i jeśli w tym sezonie nie zdobędzie trofeum to odejdzie z Atletico. Dostał duże pieniądze na transfery, dzięki którym znacząco uzupełnił formacje, które tego wymagały. Nikt praktycznie nie odszedł i to wielki plus, ale również Real Madryt pomimo zakazu transferowego (Atletico też dostali zakaz) w następnych dwóch okienkach, nie szaleje na rynku.
Może macie już swoje pierwsze typy. Jak według Was będą wyglądać pierwsze spotkania La Liga?

Hej! Jeszcze ważna informacja. Zachęcam do dyskusji, podawania analiz i ciekawostek, a użytkownicy na pewno podziękują za to reputacją! Co więcej, gdy pochwalisz się wiedzą możesz stać się ważną częścią tego forum poprzez zdobycie rangi Znawca.
=&gt; Zobacz regulamin przyznawania rangi Znawca &lt;=

Życzę udanych typów przez cały najbliższy sezon.

k@jt3k 5

k@jt3k

Użytkownik
Co myślicie o Villareal? Co prawda w meczach towarzyskich nie szło im za dobrze, ale grają z Granada która też nie zachwyca i w poprzednim sezonie ledwo się utrzymała.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Mecz pomiędzy spotkaniami w eLM z ciężkim rywalem jakim jest Monaco. Nastawiałbym się na drugi garnitur. Piłkarze zapewne będą myśleć o rozgrywkach w LM, chyba że Villarreal jakimś sposobem ugra bardzo przekonywujący rezultat już w 1 meczu na El Madrigal.
Granada to wielka przebudowa. Sporo się zmieniło począwszy od właścicieli, po trenera, a także fundamenty zespołu zostały mocno rozszarpane. Trenerem będzie Paco Jemez z Granady, więc możemy spodziewać się ofensywnego futbolu z babolami w obronie. Tutaj wydaje się, że ma więcej do zaoferowania niż w przeciętnym Rayo, niemniej obecnie kadra Granady pozostawia wiele do życzenia. Wydawało się, że będzie to ciekawy chiński projekt, a póki co jesteśmy świadkami transferów ala Rayo, czyli zawodnicy bez kontraktu, oraz wypożyczenia. Myślę, że BTS w tym meczu wygląda dość ciekawie. Warto też wspomnieć, że gra Villarrealu, którzy ostatnie lata za Marcelino grali bardzo zachowawczo i rozsądniej, bez szaleństw w ataku, ale solidnie w obronie. Teraz mamy nowego trenera, a jest nim Fran Escriba. Były szkoleniowiec Elche, czy Getafe. Ostatni przystanek nie był dla niego miłym doświadczeniem, bo nie dał rady nawet dokończyć sezonu, nim został wylany za słabe wyniki.

ziomeczek9393 21,1K

ziomeczek9393

Użytkownik
ja liczę w tym sezonie na zdecydowanie lepszą grę Valencii i walkę o top 4 patrząc na zmiany jakie się dokonały w Villarreal i Sevilli tyle na ich temat. jeżeli chodzi o Atletico to jeszcze większe pole manewru dla Diego Simeone w offensywie po przyjściu Gaitana i Gameiro. sezon długi, walka na kilku frontach więc kadra musi być szeroka, czego trochę właśnie brakowało jeżeli chodzi o atak w poprzednim sezonie. to powinno zapewnić w dalszej części sezonu więcej możliwości z przodu tak by na wyjazdach nie tracić punktów. jeżeli chodzi o blok obronny wszystko powinno być po staremu, natomiast ciekawi mnie jakie pomysły są na środek pola gdzie mamy oprócz Fernandeza to Gabiego 33l i Tiago 35. w poprzednim dostawał tam najczęściej szanse Thomas jest jeszcze Saul ale on chyba na skrzydle będzie grał no i Koke też może tam grać. z niecierpliwością czekam na nowy sezon La Liga i pozdrawiam fanów tych rozgrywek.
a zapomniałem dodać, fajnie że wraca Osasuna, w poprzednim sezonie dosyć niespodziewanie awansowali po barażach i wracają po dwóch latach gry na zapleczu

godryk26 38

godryk26

Użytkownik
vs

TYP: ZWYCIĘSTWO MALAGI
KURS: 1,63 ⛔⛔⛔

TRANSFERY:
Malaga:
Odchodzący (najważniejsze):

Arthur Boka (obrońca) Zagrał w 14 spotkaniach La Liga, nie strzelił ani jednej bramki. Przez pierwszą część sezonu 15/16 był podstawowym zawodnikiem drużyny jednakże stracił miejsce w składzie. W moim uznaniu drużyna nie straciła na jego odejściu.
Egor Filipenko (obrońca) Wystąpił w 10 spotkaniach (liga+puchar) gdzie spędził średnio 74 minuty.
Przychodzący (najważniejsze):
Keko (napastnik) Praktycznie podstawowy napastnik drużyny Eibar. Zagrał w 32 spotkaniach strzelając 3 bramki i notując 5 asyst.
Michael Santos (napastnik) Podstawowy napastnik Atletico River Plate Montevideo, w 30 meczach strzelił 15 bramek i zanotował 12 asyst.
Zdravko Kuzmanović (pomocnik) W sezonie 15/16 grał w Udinese oraz w FC Basel. Łącznie zanotował 34 występy.
Diego Llorente (obrońca) W sezonie 15/16 podstawowy obrońca Rayo Vallecano. Zagrał w 37 spotkaniach, strzelił 2 bramki oraz załapał 1 czerwony kartonik.
Jony (napastnik) W sezonie 15/16 podstawowy napastnik Sportingu Gijón. W 36 meczach strzelił 5 bramek oraz asystował 9 razy.
Osasuna:
Odchodzący (najważniejsze):
Mikel Merino (pomocnik) Podstawowy zawodnik drużyny. W minionym sezonie wystąpił w 38 spotkaniach strzelił 7 bramek oraz 1 asystował.
Manuel Sánchez (pomocnik) Początkowo podstawowy zawodnik drużyny lecz stracił pozycję po pierwszych 16 kolejkach. Wystąpił łącznie w 27 spotkaniach notując jedną asystę.
Przychodzący (najważniejsze):
Fran Mérida
(pomocnik) W minionym sezonie podstawowy zawodnik SD Huesca (12 drużyna La Liga2). Łącznie wystąpił w 39 spotkaniach strzelając 9 bramek i asystując 4 razy.
SYTUACJA KADROWA:
Według portalu primeradivision.pl
Nie zagrają:
Malaga: Camacho, Casado (zagrożone występy)
Osasuna: Roberto Torres (uraz), Romero (zagrożony występ)
ANALIZA:
Drużyna Malagi okres przygotowawczy zakończyła na poziomie 7/2/0 oraz strzelając 21 bramek, a także tracąc 6. Drużyna Osasuny okres przygotowawczy zakończyła na poziomie 1/1/5 oraz strzelając 6 bramek, a także tracąc 14.
Patrząc na aktualną formę, a także manewry transferowe jestem przekonany iż 3 punkty zostaną w Maladze. Dodatkowo po stronie Malagi stoi fakt, iż Osasuna to drużyna własnego boiska.
Cytując klasyka &quot;niewykorzystane sytuacje lubią się mścić&quot;. Malaga zagrała poniżej oczekiwań, 0 zaangażowania :/

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja bym dodał do ważnych transferów dotyczących Malagi jeszcze Sandro Ramireza z Barcelony który może okazać się cennym wzmocnieniem. Ogólnie to Malaga wydaje się dobrze przygotowana do sezonu, w dodatku Osasuna wiemy w jakich okolicznościach awansowała ich kadra nie wydaje się być na poziomie Primery.
Malaga Zwycięży @@ 1.65 Otobet ⛔

K 8

kuba1995

Użytkownik
Co myślicie o meczu Sevila-Espaniol w kontekście rzutów rożnych? Drużyna gospodarzy gra fajny futbol, zakłada często wysoki pressing.Długo utrzymuje się przy piłce i często zmienia strony, a co za tym idzie aktywni są boczni pomocnicy i nabijają sporo rożnych. Linia na Bet365 wydaje mi się spora (6,5 w przypadku Sevili). Opłaca się grać czy czekać na live?

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Chyba tylko w Hiszpańskiej są tak niskie kursy na mecze hegemonów... 1.083 na Barcelonę z Betisem, a mecz za 8 godzin... porażka :/ nic tylko grać :/

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Dwa typy ode mnie na 1 kolejke najlepszej ligi świata. Pierwszy to pewne zwycięstwo Barcelony do zera @1,67 w Unibeccie. Kapitalna gra Blaugrany w ostatnich meczach o stawkę daje nam olbrzymią szanse na powodzenie tego typu, bilans bramek 31:0 w ostatnich 8 meczach o stawkę to świadczy o sile Dumy Katalonii. Początek sezonu więc na pewno Barca bedzie chciała w dobrych nastrojach rozpocząć zmagania w lidze i Betis będzie musiał walczyć by nie skończyło sie blamażem.⛔

Drugim typem są rzuty rożne w meczu Sevilli z Espanyolem o którym wspominał użytkownik kilka postów wyżej. Sevilla upokorzona przez Barce w Superpucharze będzie chciała zmazać plamę na honorze, jednak Espanyol który został przejęty przez bogatego właściciela zbudował na ten sezon bardzo solidną ekipe i może walczyć o Europejskie puchary. Kurs na over 10,5 roga @1,7 więc gram z pocałowaniem ręki.⛔

Powodzenia ????

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:15 Barcelona - Betis
Typ: obie strzelą - NIE
Kurs: 1.65
buk: betsson
Wynik: 6:2 ⛔

La Liga czas start!
W pierwszej kolejce Barcelonie przyjdzie się zmierzyć u siebie z Betisem i na to spotkanie wybrałem Typ, że obie drużyny nie strzelą gola. Obrony Barcelony w ostatnich dwóch spotkaniach z Sevillą wyglądała naprawdę solidnie i mało co im można zarzucić. Jeden fakt jest taki, że nie zagrają dziś Mascherano i Mathieu. Jednak tym bym się nie obawiał, bo właśnie podczas takich sytuacji Enrqiue ściągnął do klubu Umtiti i Digne . Zapewne jednego z tych dwóch panów dzisiaj zobaczymy od pierwszych minut. Barcelona jeśli zagra na swoim przyzwoitym poziomie to powinien być to mecz do jednej bramki. Gospodarze będą dążyć do strzelenia jak najszybciej bramki aby potem móc kontrolować mecz. Goście w pre-sezonie rozegrali aż 11 spotkań, co jest dla mnie zaskoczeniem. Początek tych spotkań wyglądał obiecująco, bowiem goście wygrywali mecz za meczem, lecz końcówka to tylko dwa remisy i dwie porażki. Mam nadzieje, że Barcelona będzie od pierwszych minut kontrolowała mecz i z przytupem wejdzie w nowy sezon
Przewidywane składy:
Barcelona (4-3-3): Bravo - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Digne - Rakitić, Busquets, Denis Suarez - Messi, Luis Suarez, Arda
Betis (5-4-1): Adan - Durmisi, Pezzella, Mandi, Bruno Gonzalez, Cejudo - Musonda, Petros, Ceballos, Joaquin - Castro
Nie zagrają:
Barcelona: Iniesta, Mathieu, Mascherano, ter Stegen (kontuzje), Andre Gomes (zawieszony), Neymar, Rafinha (udział w IO)
Betis: brak
22:15 Sevilla - Espanyol
Typ: powyżej 5.5 żółtej kartki
kurs: 1.65
buk: betsson
Wynik: 4 ⛔

Sevilla po przegranym Superpucharze Europy i Hiszpanii będzie chciała jakoś zrehabilitować się swoim kibicom. Ja jednak w tym spotkaniu idę w żółte kartki. W ostatnich spotkaniach padało ich: 6,6,7,6,9,6. Jak widać te spotkania pokazują, że walki tutaj nie brakuje. Myślę, że dziś będzie podobnie, bowiem początek sezon pokaże w jakiej formie są kluby, a zdobycie tutaj kompletu punktów będzie zapewne bardzo ważne dla obu ekip.

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Warto zagrać na to, że Suarez strzeli dzisiaj bramkę - 1.45 ✅ albo na Barcę z handicapem -2.5 ✅. Barcelona ostatnio wykazuje formę także jest prawdopodobieństwo, że dobrze dzisiaj wejdą w sezon i ustrzelą Betisowi dzisiaj kilka bramek.
Na pozostałe spotkania zagrałem asekuracyjnie także Sevilla i Granada 1X. ✅

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Dziś się zdziwię jeśli Villarreal zagra najmocniejszym składem. Po prostu muszą się oszczędzić na eLM, w której sytuacja jest ciężka, ale awans do zrobienia. Z Monako sytuacja kadrowa była na tyle słaba, że tylko jeden zawodnik wszedł z ławki rezerwowych. Dziś może być nieco lepiej, bo zagrać może V.Ruiz co wzmocni defensywę (zawieszony w eLM za kartki w zeszłym sezonie), oraz Sansone (niezarejestrowany w tej fazie). Liczę na dużo rotacji w składzie.
Pisałem o Granadzie, że kiepska kadra, ale stopniowo się wzmacniają. Może nie są to spektakularne transfery, a raczej młodzi, zdolni piłkarze, lecz w tym przypadku mogą sprawić spore problemy Żółtej Łodzi Podwodnej. Ekipa Paco Jemeza na pewno będzie grać ofensywnie, więc spodziewam się, że będą próbować przejąć inicjatywę w tym spotkaniu.

Granada o5.5 corners @1.83 b365✅✅
Granada wins @ 2.60 uni⛔

Sevilla - Espanyol
BTS @1.78 oddsring✅✅
W Sewilli celuję w BTS. Sprawa jest prosta. Gospodarze grają bardzo ofensywny futbol i popełniają spore błędy w defensywie, niemniej równie nieźle idzie im gra w ataku. Brakuje jeszcze skuteczności, ale jedna musi po prostu wpaść z ich strony. W defensywie problemy, bo kontuzje ich nie omijają już na początku sezonu: Rami, Tremoulinas, Escudero. Natomiast Carrico, Kołodziejczak i Cristoforo pauzują za kartki z zeszłego sezonu La Liga. W kadrze mamy tylko czterech nominalnych defensorów, stąd wiemy jak ta formacja będzie wyglądała. Od lewej Mercado (prawy obrońca), Diego Gonzalez (zawodnik rezerw), Pareja, oraz Mariano. Można mieć wątpliwości do tego czy ta formacja uciągnie ten mecz bezbłędnie i na zero z tyłu.
Lista powołanych Sevilla FC: Sergio Rico y José Antonio Caro, Mariano, Mercado y Diego Gonzále; Vitolo, Nzonzi, Sarabaia, Kiyotake, Franco Vázquez, Kranevitter, Iborra, Ganso, Correa, Konoplyanka Vietto y Ben Yedder .
Espanyol się wzmocnił i na pewno tanio skóry nie sprzeda. Liczę na ich bramkę, a może nawet pokuszą się o wyciągnięcie jakiś punktów, wszak Sevillistas jeszcze się zbytnio nie zgrali.

Otrzymane punkty reputacji: +3
abc86 9

abc86

Użytkownik
Sevilla vs Espanyol Barcelona
Will Sevilla Score 1st Half
(Sevilla strzeli gola w pierwszej połowie)
@1.714, pinnacle
✅ Sevilla strzeliła 3 gole w pierwszej połowie.

Przewiduję, że Sevilla ruszy do zmasowanych ataków już na samym początku, tak jak miało to miejsce w dwumeczu z Barceloną. Barcelona miała dużo szczęścia, ze w pierwszych kilkunastu minutach obu meczów nie straciła gola, a mogła stracić ich znacznie więcej niż 1, potem Sevilla przygasła. Coś podobnego widziałem w meczu z Realem o Superpuchar Europy. Liczę na to, że Espanyol będzie znacznie łatwiejszy do ukłucia w pierwszej połowie niż Barca.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
&lt;b&gt;&lt;big&gt;Kadra Realu Madryt na Sociedad:&lt;/big&gt;&lt;/b&gt;
Bramkarze: Kiko Casilla, Rubén Yáñez i Luca Zidane
Obrońcy: Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo i Danilo
Pomocnicy: Kroos, James, Casemiro, Kovačić, Asensio i Isco
Napastnicy: Lucas Vázquez, Bale, Morata oraz Mariano.
&lt;b&gt;&lt;big&gt;Nieobecni:&lt;/big&gt;&lt;/b&gt;
Kontuzjowani: Coentrão i Benzema
Wracający po urazach: Navas, Pepe i Cristiano
Zawieszeni: Modrić.
realmadryt.pl

Braki ważnych piłkarzy jak CR, Modric, Pepe, Navas, Benzema.
Nie sądzę też, żeby Real miał wybitną formę. Ten mecz w Superpucharze Europy i dwa gole strzelone Sevilli to może być nic, jak pokazuje mecz z Espanyolem.
Real Sociedad to niezła drużyna. Nie stracili nikogo ważnego, a wzmocnili się Juanmim, który bdb prezentował się w sparingach. Anoeta to nie jest łatwy teren, szczególnie na inaugurację.

unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Właśnie sam analizowałem temat. W meczu nie zagrają: Ronaldo, Benzema, Modrić, Pepe. Mecz wyjazdowy z dość niewygodnym przeciwnikiem, rok temu Real uległ tam 0:1.

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Primera Division
Data: 20:15
Spotkanie: Real Sociedad - Real Madryt
Typ: 2/+2,5
Kurs: 2,50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
W końcu rozpoczyna się na dobre sezon ligowy rusza liga Hiszpańska. Już w pierwszej kolejce Real Madryt czeka trudne zadanie ponieważ grają na wyjeździe z trudnym przeciwnikiem jakim jest Real Sociedad tym bardziej, że Real ma troszkę problemów ze składem ale po kolei.
Real Sociedad rozegrał bardzo dużo spotkań przedsezonowych, było ich aż 10 i statystyki ich są dobre 5 wygranych, 4 remisy i 1 porażka - Ale jeśli już bliżej się przypatrzymy to nie wygrali z nikim imponującym sami 2 ligowcy, cenne remisy to 1:1 z Villarreal i 0:0 z Middlesbrough no i porażka 0:2 z Leverkusen.
Ze znaczących zawodników to jedynie chyba Juanmi przyszedł z Malagi jeśli się nie mylę a tak to nikt znaczący nie zasilił Sociedad.
Real Madryt rozegrał 4 spotkania przedsezonowe + 1 mecz superpuchar europy. Mecze towarzyskie w większości z bardzo wymagającymi przeciwnikami - z PSG 1:3, z Chelsea 3:2, z Bayern 1:0 i z Reims 5:3 a jeśli chodzi o superpuchar to zremisowali 2:2 z Sevillą i po dogrywce 3:2 wygrali 1 puchar w tym sezonie - Ale co przykuwa w oczy to duża ilość bramek strzelonych oraz straconych.
Jeśli chodzi o składy obu ekip:
Sociedad (1-4-2-3-1): Tono - Zaldua, Aritz, Inigo, Yuri - Bergara, Illarramendi - Vela, Prieto, Oyarzabal - Juanmi
Real (1-4-3-3): Casilla - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Kovacić - Asensio, Morata, Bale
Jeśli chodzi o absencje:
Sociedad - Babić, Granero, Martinez, Zurutuza
Real -Navas, Pepe, Coentrao, Modrić, Ronaldo, Benzema
Co do składów to one mogą sie trochę zmienić, ale większe pole manewru ma oczywiście Real Madryt bo w rezerwie są jeszcze tacy piłkarze jak Isco, James, Lucas, Danilo bo wydaje mi się, że Asensio będzie grał w pierwszym składzie po tym co pokazał w meczu z Sevilla (piekny gol zza pola karnego w okienko).
Ja osobiście nie mam watpliwości, że Real jest dużo lepszym zespołem nawet pomimo większych osłabień to i tak skład mają na tyle szeroki, ze potrafia zastąpić ich godnie inni zawodnicy. Lecz Real Sociedad u siebie na pewno łatwo nie odpuści a że Real ma problemy w obronie to bramka mogą stracić. Dlatego mój typ na ten mecz to zwycięstwo Real Madryt i powyżej 2,5 gola w meczu.
Powodzenia. Dyscyplina: Piłka nożna - Primera Division
Data: 20:15
Spotkanie: Real Sociedad - Real Madryt
Typ: 2/+2,5
Kurs: 2,50
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
W końcu rozpoczyna się na dobre sezon ligowy rusza liga Hiszpańska. Już w pierwszej kolejce Real Madryt czeka trudne zadanie ponieważ grają na wyjeździe z trudnym przeciwnikiem jakim jest Real Sociedad tym bardziej, że Real ma troszkę problemów ze składem ale po kolei.
Real Sociedad rozegrał bardzo dużo spotkań przedsezonowych, było ich aż 10 i statystyki ich są dobre 5 wygranych, 4 remisy i 1 porażka - Ale jeśli już bliżej się przypatrzymy to nie wygrali z nikim imponującym sami 2 ligowcy, cenne remisy to 1:1 z Villarreal i 0:0 z Middlesbrough no i porażka 0:2 z Leverkusen.
Ze znaczących zawodników to jedynie chyba Juanmi przyszedł z Malagi jeśli się nie mylę a tak to nikt znaczący nie zasilił Sociedad.
Real Madryt rozegrał 4 spotkania przedsezonowe + 1 mecz superpuchar europy. Mecze towarzyskie w większości z bardzo wymagającymi przeciwnikami - z PSG 1:3, z Chelsea 3:2, z Bayern 1:0 i z Reims 5:3 a jeśli chodzi o superpuchar to zremisowali 2:2 z Sevillą i po dogrywce 3:2 wygrali 1 puchar w tym sezonie - Ale co przykuwa w oczy to duża ilość bramek strzelonych oraz straconych.
Jeśli chodzi o składy obu ekip:
Sociedad (1-4-2-3-1): Tono - Zaldua, Aritz, Inigo, Yuri - Bergara, Illarramendi - Vela, Prieto, Oyarzabal - Juanmi
Real (1-4-3-3): Casilla - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Kovacić - Asensio, Morata, Bale
Jeśli chodzi o absencje:
Sociedad - Babić, Granero, Martinez, Zurutuza
Real -Navas, Pepe, Coentrao, Modrić, Ronaldo, Benzema
Co do składów to one mogą sie trochę zmienić, ale większe pole manewru ma oczywiście Real Madryt bo w rezerwie są jeszcze tacy piłkarze jak Isco, James, Lucas, Danilo bo wydaje mi się, że Asensio będzie grał w pierwszym składzie po tym co pokazał w meczu z Sevilla (piekny gol zza pola karnego w okienko).
Ja osobiście nie mam watpliwości, że Real jest dużo lepszym zespołem nawet pomimo większych osłabień to i tak skład mają na tyle szeroki, ze potrafia zastąpić ich godnie inni zawodnicy. Lecz Real Sociedad u siebie na pewno łatwo nie odpuści a że Real ma problemy w obronie to bramka mogą stracić. Dlatego mój typ na ten mecz to zwycięstwo Real Madryt i powyżej 2,5 gola w meczu.
Powodzenia.

lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Warto zagrać na to, że Suarez strzeli dzisiaj bramkę - 1.45 ✅ albo na Barcę z handicapem -2.5 ✅ . Barcelona ostatnio wykazuje formę także jest prawdopodobieństwo, że dobrze dzisiaj wejdą w sezon i ustrzelą Betisowi dzisiaj kilka bramek.
Na pozostałe spotkania zagrałem asekuracyjnie także Sevilla i Granada 1X. ✅
Obydwie propozycje do gry na Barcę weszły. Suarez strzelił trzy bramki i Barca poleciała z Betisem mimo dwóch straconych goli. Ale co za mecz w Sevilli, tyle goli to chyba nikt się nie spodziewał, mimo wszystko gospodarz wygrywa i Granada remisuje. W obu przypadkach gra na 1X się sprawdziła.
Na dzisiaj proponuję Atletico z handicapem 0-1 i do tego Real asekuracyjnie X2, bo Anoeta to ciężki teren i każdy przyjezdny ma tam problemy. Nie zdziwię się jak Sociedad urwie punkty Królewskim - chociaż kurs na Real kusi żeby zagrać, ale to będzie ryzykowne.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Jeżeli chodzi o spotkanie Realu Madryt z Sociedad osobiście dzisiaj liczę na Moratę który od początku będzie chciał potwierdzić swoją przydatność do zespołu Zidane&#39;a a najlepszym akcentem może rozpocząć od bramki. Jest awizowany do gry w pierwszym składzie więc wszystko w jego nogach.
Strzeli gola Alvaro Morata @@ 2.05 Bet365 ⛔ Aktywny był radził sobie dobrze zabrakło szczęścia

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom