Kurs wysoki pewnie dlatego, że Maroko już z awansem na PNA, a nawet jak Malawi wygra to awansu im nie da.Wiem, ze nie tutaj ale tu najszybciej moge znalezc odpowiedz. Potrzebuje powolania na dzisiejszy mecz kwali w Afryce w skladzie Maroko. Malawi patrzac po wynikach mocno przecietne. Kurs Jakos dziwnie wysoki na gosci wiec stad moje zapytanie. Z gory dzieki
Wszystko zalezy od tego jak sie mecz ulozy. Jak lslandia szybko strzeli, to moze wejsc. Jak sa za wysokie kursy to buki kusza a ludzie wtapiaja. Z reguly jak slave druzyny graja u siebie to muruja bramke I dlugo utrzymuje sie 0:0. Chociaz za drobne mozesz sprobowac.Może się nie znam na piłce nożnej ale wobec takich kursów nie przejdę obojętnie i gram eliminacje. Przecież tutaj jest trzy klasy różnicy.
Andora - Islandia - over 3.5bramki Islandii (3.91)
Andora - Islandia - over 2.5 bramki HT (7.11)
Może ktoś lepiej ogarnięty coś więcej powie ? Siłowo ich zjadają. Każdy stały fragment gry.
To jest moim zdaniem najpewniejszy meczyk dzisiaj. Waham sie tylko, czy grac czysta dwojke na Szwajcarie, czy min 2 gole Szwajcarow. Pomimo wyjazdu i trudnego terenu ze wzgledu na geografie za drobne zagralem tez Szwajcarie z handi -1. Ogolnie wertowalem zachodnie strony z typami i tam typuja dokladny wynik 0:1.Szwajcaria powyżej 1.5 gola @2.00
lv
Kurs atrakcyjny na to że Szwajcaria strzeli minimum dwie bramki, a szansa na to jest bardzo duża. Wygrali swoją grupę w Lidze Narodów mając za przeciwników Belgię i Islandię. Dziś przyjdzie zmierzyć się z Gruzją. Patrząc na ostatnie poczynania Gruzinów, to wygląda to rewelacyjnie. Na 10 ostatnich spotkań tylko jedna porażka i jeden remis. Zatrzymajmy się w tym miejscu na chwilę. Tak patrzę na te mecze i nie widzę żadnej topowej reprezentacji. Litwa, Estonia, Malta, Luksemburg i tak dalej. Szwajcarzy są zdecydowanie lepsi od ekip, które tutaj wymieniłem. Najlepiej zacząć od pewnego zwycięstwa, bo w drugiej kolejce zmierzą się z Danią.
Wczoraj po kursie 1.90 wyłapałem over 7.5RR Irlandii, dziś stoi po kursie 1.70 i pewnie będzie spadał w dół. Widzę w tym spore VALUE, wiemy dobrze jak ten mecz będzie wyglądał, goście przyjeżdżają wygrać znaczącą różnicą i szkoda, że nie mogę nigdzie znaleźć wyższej linii po wyższych kursach. Mogę dodać, że Irlandia w obydwu meczach z dzisiejszym rywalem w 2014 i 15 roku również w eliminacjach do Euro nabili odpowiednio 10 i 13 rzutów rożnych i tak wiem, że to było przeszło 4 lata temu, ale taka Macedonia w zeszłym roku nabiła w meczu z Gibraltarem 9 i 16 rożnych, także Irlandia tym bardziej nie powinna mieć z tym problemu.Warto szukać ciekawych opcji na dziś w meczu Gibraltaru z Irlandią Południową. Mowa oczywiście po rzutach rożnych. Wystarczy spojrzeć w h2h i styl gry obu ekip. Spodziewam się liczby rogów około 12.
Totalbet daje over 7.5 1.9 i over 8,5 2.50Wczoraj po kursie 1.90 wyłapałem over 7.5RR Irlandii, dziś stoi po kursie 1.70 i pewnie będzie spadał w dół. Widzę w tym spore VALUE, wiemy dobrze jak ten mecz będzie wyglądał, goście przyjeżdżają wygrać znaczącą różnicą i szkoda, że nie mogę nigdzie znaleźć wyższej linii po wyższych kursach. Mogę dodać, że Irlandia w obydwu meczach z dzisiejszym rywalem w 2014 i 15 roku również w eliminacjach do Euro nabili odpowiednio 10 i 13 rzutów rożnych i tak wiem, że to było przeszło 4 lata temu, ale taka Macedonia w zeszłym roku nabiła w meczu z Gibraltarem 9 i 16 rożnych, także Irlandia tym bardziej nie powinna mieć z tym problemu.