Starzejemy sie. Nikt z was nie ma sasiada ktory mowi Czechoslowacja albo Jugoslawia? Hehe. Ale wracajac do tematu to sam ide w strone Slowenii. Obawiam sie tylko ze Macedonia pln moze miec zryw i ugrac jakis remis. Ciekawy kurs natomiast zauwazylem w meczu Malta-Wyspy Owcze, te druzyna strzelaja duzo bramek. Fajny kursik jest na btts (2,2 srednio) ale tutaj mozna tez isc odwazniej czyli btts i over 2,5. Kto wygra, nie wiem ale gole moga sie posypac.6 sekund szukania w google.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Macedonia_Północna
Tak, coś Cię ominęło w geopolityce.
Chyba z Lotwa nie LitwaCoś słabo tu ostatnio piszą, pierwsze wasze typy to nie są mecze na inaugurację tylko druga kolejka, także nie wiadomo ogólnie jaką formę pokażą czy slowenia w Izraelu czy Chorwaci z azerami żeby od razu typować.
Ja sobie wybrałem Macedonia z Litwa na gospodarzy. Polska mimo coraz wyższych kursów też ma jak dla mnie większe szansę niż Austria. W porównaniu z ligą narodów chłopaki są w lepszej dyspozycji i grają w klubach może poza Recą. Do tego buki ogólnie szacują kursy właśnie przez pryzmat ligi narodów. A jednak w każdej grupie byly wyrownane zespoły i ciężko porównywać drużyny pod względem wyników. Bo jednak Portugalia czy Włochy są dużo lepsze jak Austria. Do tego dochodza kontuzję u gospodarzy.
Ciężki mecz do obstawienia, warto poczekać na składy. Jeśli to prawda i Szkocja zagra bez Robertsona, Allana McGregora, Fletchera, Patersona, Frasera i Tierneya to może być problem. Niepowołani m.in.: Ritchie, Griffiths,Snodgrass. Oglądałem mecz z Gruzją i widać było wolę walki, tam Gruzini chyba nawet z linii bramkowej wybijali piłkę więc wynik mógłby być inny, poza tym ta sztuczna murawa.Kazachstan - Szkocja
Typy:
Drużyna 1 lub remis - kurs 1,72
Drużyna 1, zwrot w przypadku remisu - kurs 2,75
Drużyna 1 - kurs 4,05
Dziwi mnie, że nikt do tej pory nie skomentował tego meczu. Od wielu lat faktem jest, że mecze w Kazachstanie dla wielu europejskich drużyn kończą się zimnym prysznicem. Szkocja dodatkowo jest po prostu europejskim średniakiem i myślę, że zagranie na Kazachów po takim kursie jest jak najbardziej promocją. Dla odważnych czysta jedynka. Ja wybrałem : Drużyna 1, zwrot w przypadku remisu - kurs 2,75
Holandia uważam podobnie ale mam -1.5 . Za ruskich lepiej Dac Chorwację -1.5 która Azerbejdżan zlala u siebie już dwa razy konkretnie. Mamy z tego ako. 1.95. Ruskie teraz mogą powalczyćWitam!
Pierwsze mecze mogą obfitować w niespodzianki. Naszych nie ruszam, to mecz w którym każdy wynik jest możliwy. Skupię się na dwóch "pewniakach".
Holandia - Białoruś -2 @ 2,05 Fortuna
Wszyscy znamy Oranje. Po nieudanych eliminacjach, zmiana trenera. Ronald Koeman całkowicie odmienił oblicze drużyny. Wygrana w cuglach Liga Narodów, a szczególnie okazale domowe zwycięstwa nad Niemcami 3:0 i mistrzami świata, Francją 2:0. W poprzednich eliminacjach też grali z Białorusią (4:1 dom i 3:1 wyjazd). Jak zepną poślady, możliwa manita.
Belgia - Rosja -1 @ 1,95 Fortuna
Pewnie, gdyby odrobinę więcej szczęścia miała Belgia w półfinale MŚ z Francją, to dziś na stadionie w Brukseli oglądalibyśmy mistrzów świata. Nieprawdopodobnie mocna ekipa, Praktycznie na każdej pozycji piłkarz klasy światowej. Jak zagrają swoje, to przespacerują się po kacapach.
Smakowite ako 4,0. Osobiście pobieram.
Powodzenia życzę!
Pragnę tylko dodać że Belgowie bez: Romelu Lukaku , Axel Witsel , Kevin De Bruyne oraz czlowieka ze szkła Vincenta Kompany. Typu nie neguje sam gram 1 na BelgówWitam!
Pierwsze mecze mogą obfitować w niespodzianki. Naszych nie ruszam, to mecz w którym każdy wynik jest możliwy. Skupię się na dwóch "pewniakach".
Holandia - Białoruś -2 @ 2,05 Fortuna
Wszyscy znamy Oranje. Po nieudanych eliminacjach, zmiana trenera. Ronald Koeman całkowicie odmienił oblicze drużyny. Wygrana w cuglach Liga Narodów, a szczególnie okazale domowe zwycięstwa nad Niemcami 3:0 i mistrzami świata, Francją 2:0. W poprzednich eliminacjach też grali z Białorusią (4:1 dom i 3:1 wyjazd). Jak zepną poślady, możliwa manita.
Belgia - Rosja -1 @ 1,95 Fortuna
Pewnie, gdyby odrobinę więcej szczęścia miała Belgia w półfinale MŚ z Francją, to dziś na stadionie w Brukseli oglądalibyśmy mistrzów świata. Nieprawdopodobnie mocna ekipa, Praktycznie na każdej pozycji piłkarz klasy światowej. Jak zagrają swoje, to przespacerują się po kacapach.
Smakowite ako 4,0. Osobiście pobieram.
Powodzenia życzę!