Ja bardziej jestem ciekawy ile polskich druzyn dzisiaj przegra ale tez ciekawi mnie to jak wytrzymaja kondycyjnie, poniewaz wszystkie 4 druzyny polskie graly intensywnie a za przeciwnikow nie maja "ogorkow" a na pewno jezeli chodzi o ligi , nie sadze zeby Ausria , Turcja czy Rumunia byla gorsza liga niz
polska, sa to podobne do nas ligi jak nie ciut lepsze ale zalozmy ze zblizone.
Najbardziej zaskakuje mnie kurs zbity na Rakow ciekawe kto gdzie popisal zapowiedzi ze "ulica" zbila ten kurs.
Rakow najgorzej prezentuje sie pod wzgledem wynikow, chodz przewaza w meczach to meczy sie z wykorzystywaniem sytuacji, sadze ze Rakow jest w najgorszej sytuacji , Craiova jest druzyna od kilku lat TOP 4 w Rumuni, a liga Rumunska nie jest daleko od polskiej , poziom podobny, A Craiova pierwsze miejsce w lidze, odstrzelila w Play-ofach Turaskow, graja dosc nawet okej.
Rakow w 12 dnii 4 mecz ( wciagu 8 dnii 3 mecz)
Craiova 12 dnii 3 mecze w czym 2 dnii wiecej przewagi odpoczynku od Rakowa i w ciagu 8 dnii grac beda drugi mecz)
Craiowa dwa dnii odpoczynku wiecej od ostatniego meczu , rakow w 8 dnii bedzie gral trzeci mecz i dwa dnii odpoczynku mniej, sadze ze tam na to napewno zwrocili na to uwage, sadze ze taka Craiova nie jest na straconej pozycji ale ze kurs 1,66 to smiech, cos w X2 mozna probowac po dobrym kursie.
Tak samo legia, Samsun potrafi grac na wyjezdzie i nie przegrywac z topowymi druzynami z ligi Tureckiej, Panatinaikos siadl na nich ale mimo to napedzili im strachu,
Legia w ciagu 12 dnii 4 mecz w ciagu 8 dnii 3 mecz w tym 1 dzien miej odpoczynju
Samsu w ciagu 11 dnii 3 mecz w awciagu 8 dnii 2 mecz
Rapid podobnie jak suns ale grali 28 wiec nie ma przewagi dnia odpoczynku ale lech podobnie gral jak rakow , Rapid jest dosc chaotyczny i roznie gra, wiec tuaj tez roznie moze byc ale zostawie to.
Jagielonia ma te same natezenie gry jak pozostale 4 druzyny ale przeciwnik to biedna druzyna z Malty, dlatego tylko Jagielonia moze zepsuc ten mecz. Maltanczycy sa bardzo slabi.
Mialbym Kupon robic:
Craiova +1.5 HC @ 1,40
Jagielonia 1,20
Samsun + 2,5 HC @1,10
= 1,84 Bez podaku
Sorry za pisanie takie chaotyczne