>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1.kolejka fazy ligowej Ligi Konferencji w sezonie 2025/2026 [2.10.2025]

D 16,1K

damian365

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Konferencji
Spotkanie: Omonia Nikozja - FSV Mainz
Data: 02.10 (Czwartek)
Godzina: 18:45
Typ: Omonia Nikozja
Kurs: 3.50
Bukmacher: efortuna

Osobiście pograłem to już wcześniej po 4.25 które widnieje screen powyżej, aczkolwiek nadal to są dla mnie kursy z czapy.

Sytuacja Mainz w bundeslidze jest delikatnie mówiąc zła, 14 miejsce po pięciu kolejkach, punkt przewagi nad strefą spadkową. Moim zdaniem jeśli Mainz zależy na utrzymaniu się, a na 100% tak jest to musi najzwyczajniej w świecie odpuścić tę rozgrywki póki jeszcze można to uratować.
Natomiast Omonia zaczęła ligowe rozgrywki bardzo dobrze, 1 miejsce z dorobkiem 12 punktów ( bilans bramkowy 15:2) ostatnie dwa spotkania wygrane po 5:0. Ja wiem że liga cypryjska nijak ma się do poziomu bundesligi i w normalnych warunkach gdyby Mainz było w formie to pewnie mecz przechylił by się na ich stronę, ale zważywszy na to że tej formy nie ma, początek w lidze fatalny, więc trzeba już zacząć gonić bo w niedzielę wyjazd do Hamburga i mecz z być może bezpośrednim rywalem w strefie utrzymania.
Dodatkowym atutem ku mojemu typowi jest na pewno wszystkim znany i uwielbiany Cypryjski klimat który nie wybacza gorszego przygotowania o czym przekonała się choćby Legia Warszawa dostając baty z AEK Larnaka 1:4.

Reasumując:
Dobry start i forma gospodarzy plus przyzwyczajenie do upału.
Mainz bez formy na musiku by nie wpaść z ligi.
To skłania mnie do grania w kierunku gospodarzy.
Alternatywnie:
1X @1.82
Omonia -1 @6.75
Omonia over 1.5 @2.55
Wedle uznania.

krzysiek74 580,3K

krzysiek74

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka Nożna Liga Konferencji
Godzina : 21:00
Spotkanie : Fiorentina - Sigma Ołomuniec
Typ : Wygrana Fiorentiny z handicapem (-1,5)
Kurs : 1,74
Bukmacher : Forbet

W czwartkowy wieczór na wciąż odnawianym Stadio Artemio Franchi gospodarze podejmą w ramach 1 kolejki Ligi Konferencji ekipę Sigmy z Ołomuńca.
Zacznę od gości.Po 10 kolejkach ligi czeskiej są oni w środku tabeli, czyli na 8 miejscu.Jak widać, nie jest to zespół obecnie zbyt mocny nawet na swoim ligowym podwórku.Jadą do rywala ogranego w tych rozgrywkach i siły atomowej tam raczej nie przywiozą.Samo porównanie ligi naszych sąsiadów a Serie A to jest duża różnica.
Ok przejdę do moich Fiołków (fan od czasów Batistuty...) ...we Florencji jest obecnie dramat i ten mecz to najlepszy moment na kurs zwrotny, czyli właściwy...łajba pod wodzą trenera Piolego dryfuje obecnie w nieznanym kierunku.Pierwsze pięć spotkań w lidze to jedyne trzy(!) punkty z trzech remisów (w tym dwa po 0:0) ...daje to obecnie aż 16-te miejsce w tabeli ligowej.
Czas na pokazanie jakości, bo potencjał jest w tej drużynie, a rywal skłania do przełamania.Jak celownik odpowiednio nastawi Kean, a koledzy mu pomogą, to powinni Fioletowi
wreszcie zadowolić liczne grono swych tifosi.Mógłbym o sytuacji we Florencji dużo jeszcze pisać, ale brak czasu i nie miejsce tu.

Mój typ to wygrana minimum dwoma bramkami tego meczu przez gospodarzy ...dla zabawy dokładny wynik 3:1

R 2,4M

rr62dga

Typer
Dyscyplina: Piłka Nożna - LKE
Godzina: 21:00
Spotkanie: Legia - Samsunspor
Typ: Legia
Kurs: 1,97
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Legia na przedostatniej prostej po przegranej z cypryjską Larnacą odpadła z LE ale po pokonaniu szkockiego Hibernianu awansowała do fazy ligowej LKE. Turecki Samsunspor w finale kwalifikacji LE okazał się gorszy od Panatinaikosu i również znalazł się w LKE. Legia po remisach z Rakowem i Jagiellonią wygrała w Warszawie z Pogonią- kontuzja Piątkowskiego- i w tabeli zachowuje kontakt z czołówką. Samsun zajmuje szóste miejsce w lidze krajowej z bilansem 3-3-1 i wraca do pucharów po 27 latach. Legia jest drużyną znacznie bardziej ograną w pucharach i to doświadczenie plus własna publiczność przy Łazienkowskiej powinna zadecydować o wygranej gospodarzy.

Ostatnia edycja:
L 6,8K

loveparade

Użytkownik
Legia - samsunspor
typ: under 2.5 @ 2

Legia sprowadziła wielu klasowych zawodników podczas tego okienka transferowego, ale z reguły byli to zawodnicy defensywni, co widac po ostatnich wynikach. Gdzie w 3 ostatnich meczach strcili tylko 1 gola i to po karnym. W legi wciaz brakuje klasowego napastnika i nie ma kto strzelac goli. Dzis obie ekipy postawia według mnie na twarda gre i obrone. Stawiam jakis x lub skromne 1;0 dla ktorejs z ekip

Otrzymane punkty reputacji: +822
stanley-63 1,6M

stanley-63

Typer
Dyscyplina : Piłka nożna / Liga Konferencji
Godzina 18:45
Spotkanie : Lech Poznań : Rapid Wiedeń
Typ : obie drużyny strzelą gola i over 3.5 gola w meczu
Kurs : 2.82
Bukmacher : Superbet

Liczę na dobre spotkanie i przynajmniej 4 gole w meczu , Lech ostatnio ze zdobywaniem goli nie ma problemów patrząc oczywiście na ligę ale i w pucharach europejskich także wyniki były wysokie , teraz biorąc pod lupę Rapid to ci także mają mają dobrą skuteczność bo nie jeden mecz był z paroma bramkami , obie drużyny będą zapewne chciały osiągnąć dobry wynik na początku tych rozgrywek i liczę że dla Lecha celem będą dziś 3 pkt a że nie jeden z ich rywali tutaj na Enea Stadion (Poznań) strzelał gole chociażby ostatni rywal Genk zdobył tutaj 5 bramek stąd liczę że Rapid też może nie raz umieścić piłkę w bramce .

Otrzymane punkty reputacji: +1507
marts 124,6K

marts

Użytkownik
Legia Warszawa - Samsunspor
Pierwsza połowa lub mecz Samsunspor
@2,85
superbet

Legia faworytem w tym meczu?Dla mnie średnio, przyjeżdża trzecia drużyna tureckiej Super Lig z zeszłego sezonu,wartość zawodników prawie 10 mln euro więcej od Legii i jakoś nie chce mi się wierzyć,że nie powalczą.Kurs 4,2 na Samsunspor,nie będę pazerny i pobieram ładne 2,85.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +230
Gy_Gy_Craveel 325,5K

Gy_Gy_Craveel

Znawca - US Sports
Ja bardziej jestem ciekawy ile polskich druzyn dzisiaj przegra ale tez ciekawi mnie to jak wytrzymaja kondycyjnie, poniewaz wszystkie 4 druzyny polskie graly intensywnie a za przeciwnikow nie maja "ogorkow" a na pewno jezeli chodzi o ligi , nie sadze zeby Ausria , Turcja czy Rumunia byla gorsza liga niz polska, sa to podobne do nas ligi jak nie ciut lepsze ale zalozmy ze zblizone.

Najbardziej zaskakuje mnie kurs zbity na Rakow ciekawe kto gdzie popisal zapowiedzi ze "ulica" zbila ten kurs.

Rakow najgorzej prezentuje sie pod wzgledem wynikow, chodz przewaza w meczach to meczy sie z wykorzystywaniem sytuacji, sadze ze Rakow jest w najgorszej sytuacji , Craiova jest druzyna od kilku lat TOP 4 w Rumuni, a liga Rumunska nie jest daleko od polskiej , poziom podobny, A Craiova pierwsze miejsce w lidze, odstrzelila w Play-ofach Turaskow, graja dosc nawet okej.

Rakow w 12 dnii 4 mecz ( wciagu 8 dnii 3 mecz)
Craiova 12 dnii 3 mecze w czym 2 dnii wiecej przewagi odpoczynku od Rakowa i w ciagu 8 dnii grac beda drugi mecz)

Craiowa dwa dnii odpoczynku wiecej od ostatniego meczu , rakow w 8 dnii bedzie gral trzeci mecz i dwa dnii odpoczynku mniej, sadze ze tam na to napewno zwrocili na to uwage, sadze ze taka Craiova nie jest na straconej pozycji ale ze kurs 1,66 to smiech, cos w X2 mozna probowac po dobrym kursie.

Tak samo legia, Samsun potrafi grac na wyjezdzie i nie przegrywac z topowymi druzynami z ligi Tureckiej, Panatinaikos siadl na nich ale mimo to napedzili im strachu,
Legia w ciagu 12 dnii 4 mecz w ciagu 8 dnii 3 mecz w tym 1 dzien miej odpoczynju
Samsu w ciagu 11 dnii 3 mecz w awciagu 8 dnii 2 mecz

Rapid podobnie jak suns ale grali 28 wiec nie ma przewagi dnia odpoczynku ale lech podobnie gral jak rakow , Rapid jest dosc chaotyczny i roznie gra, wiec tuaj tez roznie moze byc ale zostawie to.

Jagielonia ma te same natezenie gry jak pozostale 4 druzyny ale przeciwnik to biedna druzyna z Malty, dlatego tylko Jagielonia moze zepsuc ten mecz. Maltanczycy sa bardzo slabi.

Mialbym Kupon robic:

Craiova +1.5 HC @ 1,40
Jagielonia 1,20
Samsun + 2,5 HC @1,10
= 1,84 Bez podaku

Sorry za pisanie takie chaotyczne

kubabrenner 286,4K

kubabrenner

Użytkownik
Spotkanie: Legia - Samsunspor
Typ: BetBuilder: Legia lub remis i powyżej 0.5 goli
Kurs: 1.40 (fortuna)
Analiza:

Co by nie mówić o Legii to na te europejskie puchary zawsze jest pełna motywacja. Rok temu podjazd aż do ćwierćfinałów, sensacja na Stamford Bridge, wyjście z ligówki w TOP8. Do tego bardzo mocna inauguracja LKE rok temu od 2 wygranych. Sezon u siebie dobrze rozpoczęty, porazka tylko ze Szkotami, w lidze 2 wygrane z Pogonią i Radomiakiem i remis z Jagą. Trudno coś dobrego powiedzieć o Samsunsporze, który od maja na wyjeździe wygrał tylko jeden raz. Od rozpoczęcia eliminacji rozegrali 7 meczów z bilansem 1-4-2. Do tego przyjeżdżają do Warszawy z licznymi brakami w składzie, co też zmniejsza ich szansę na wywiezienie jakichkolwiek punktów. Uważam, że Legia tego meczu nie przegra, a w 90 minut zobaczymy chociaż 1 bramkę.

Do góry Bottom