Chelsea v Schalke
Chelsea AH: -1,-1,5 kurs: 1,80 buk: Bet365
(dlaczego MOU nie dał Costy od początku ??? Może mi to ktoś wytłumaczyć. Na szczęście po I poł widząc co wyrabia Chelsea i jak gra Schalke skontrowałem na 2x po zacnym kursie 8,00)
Bayern Monachium v Man City
Man City AH: +1,5 +2 kurs: 1,35 buk: Bet365
(zgodnie z planem)
kurs łączny: 2,43 buk: Bet365
Zgadzam się z użytkownikiem wyżej, pograłem AH:-1,-1,5 na Chelsea zanim jeszcze pojawił się ten wątek po kursie 1,925, dzisiaj dołożyłem do AKU. Dla mnie najpewniejszy bet na
LM to właśnie Chelsea (moim zdaniem zwycięzca
LM w tym sezonie). Hiszpanie przybyli i odmienili oblicze tego klubu, wraz z solidnymi graczami z wcześniejszego okresu z genialnym MOU - taktykiem zespół idzie jak burza. Schalke prezentuje fatalny futboll i nie wiem co by musiało się stać aby przeciwstawić się tak dysponowanej Chelsea.
Teraz 2 mecz Bayernu. Poczekam jeszcze na inne głosy, ale myślę aby pograć coś bardziej w stronę Man City bo kursy 1,57 do 5 to jakiś absurd. Bayern to nie jest ten Bayern za czasów Juppa Heynckesa. Dla mnie w tym zespole zawsze liczyli się Robben i Ribery. Ten pierwszy wyautowany, drugi po kontuzji. Zespół z tiki-taką, Lewym i Goetze to jakiś twór co widać już w spotkaniach ligowych. To wszytsko im idzie jak idzie. Defensywa to jakiś żart, a Neuer po mundialu uwierzył chyba, że jest bogiem. Jeszcze w sezonie 12/13 pisałem o lepszej piłce niemieckiej od angielskiej, wiodłem tutaj wielkie spory. Tak wtedy tak było, obecnie to jednak nie to samo. Co do Man City, długo czekają na swój moment. W moim typie mogą przegrać nawet 2:0 i ja nadal wygram, a po cichu liczę, że City chociaż zremisuje. Prezentują się poprawnie, są w przeciwieństwie do Bayernu zgrani bo było mało transferów. Aguero, Dżeko robią wciąż dobrą robotę, no i ostatni mecz obu drużyn zakończył się 2:3, kiedy Bayern był o wiele lepszy. Fakt, że zlekceważenie, mieli zaliczkę, ale i tak to bardzo dobrze świadczyło o Man City.
Myślę jeszcze żeby pograć BTS w tym meczu i może coś jak AH:+1 a może nawet DNB czy czystą 2. Poczekam na inne opinie.