>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 16.09.2015 - środa

Status
Zamknięty.
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Dinamo Zagrzeb - Arsenal
Nie przypominam sobie żadnego większego sukcesu w ostatnich latach jakiejś ekipy z byłej Jugosławii. Prawda jest taka że wszystkie zespoły krajowe z Serbii, Chorwacji czy Bośni są bardzo słabe. Myślę że sam awans do LM ekipy z Zagrzebia jest wielkim osiągnięciem. Nie chcę tu też jakoś przeceniać ekipy Arsenalu, bo też w najwyższej formie jeszcze nie są jednak z Chorwatami powinni sobie poradzić Suma umiejętności zdecydowanie po stronie ekipy z Londynu.
Dziś po najmniejszej linii oporu ale tak to czuję.
Barcelony mimo wszystko bym się wystrzegał
Arsenal + Leverkusen + Chelsea kura łączny 2,51 STS
wynik: Dinamo - Arsenal 2:1 FT ( reszta wygrała ale to bez znaczenia )

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki &quot;

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Bayer vs Bate
2 połowa więcej goli @ 2,05 bet365
✅

Bayer Leverkusen zakończył na 4 miejscu ostatni sezon Bundesligi i grał w play-off kwalifikacji Przeszedł po klęsce z Lazio ( wyjazd ).
Jeden, jedyny gol padł w 2 połowie.
U siebie wygrali 3:0, w tym 2 gola padły w 2 połowie.
Należy pamiętać, że Leverkusen zaczął ostrożnie i strzelił jedynego gola w pierwszej połowie,( 40 minuta ).
Tym razem nie ma powodu do pośpiechu, wszystko powinno być pod kontrolą....
BATE Borysów stał się jednym z najlepszych zespołów w Europie Wschodniej!!
Ich główną zaletą jest doskonała organizacja w grze obronnej.
Oczywiście Białorusini będą bronić od pierwszej minuty i będzie trudno strzelić im gola nawet Leverkusen.
BATE 1 połowę powinno zagrać, przyzwoicie, w końcu wyjdą zmotywowani i będą szanować piłkę.
Jeśli 1 połowa zaskoczy nas golem to moim zdaniem tylko jednym.
Za to 2 połowa co wynika ze statystyk ale tak że, z ogólnych wniosków takich jak to że, Bate bd. już po prostu zmęczone i mecz pewnie nam się otworzy.

G 10

grota_pl

Użytkownik
Jak dla mnie to dzisiejsze mecze są mocno średnie do obstawiania. Może być tak, że wygrają wszyscy faworyci, a może być tak, że nie wygra żaden z nich.
Myślę, że takie coś bardzo bezpieczne, ale ako 2.50 udało się zebrać.
Olympiakos +3 (Kurs: 1,20)
Bayern nie jest w chwili obecnej w wielkiej formie. Dodatkowo nie będzie m.in. Robbena. Grają na wyjeździe z Olympiakosem, który zawsze w meczach u siebie jest groźny o czym przekonali się wszyscy grupowi rywale zeszłorocznej edycji LM - w Grecji przegrali po kolei Atletico, Juve, Malmo. Nawet jeżeli Bayern dzisiaj wygra (co wcale nie jest pewne) to wątpię, żeby wygrali więcej niż 2 bramkami.
Maccabi Tel-Aviv +3 (Kurs: 1,40)
Chelsea w dołku. Po 5 kolejkach PL zgromadzili tylko 4 punkty strzelając 7 bramek i tracąc aż 12, a nie grali z topowymi drużynami - Swansea, City, WBA, Crystal Palace, Everton. Poza City to raczej średniaki i drużyny z dolnej części tabeli. Maccabi co prawda awans do fazy grupowej zawdzięcza furze szczęścia, ale wyeliminowanie Basel też świadczy o tym, że totalnymi ogórkami nie są. Podobnie jak w przypadku Bayernu myślę, że Chelsea nie wygra więcej niż 2 bramkami.
Gent - Lyon Poniżej 3.5 (Kurs: 1,25)
Belgijska drużyna debiutuje w LM. Przeciwko nim wyjdą zawodnicy z Lyonu w tym jeden z najlepszy napastników ligi francuskiej Lacazette. Mimo różnicy klas nie przewiduję tu wielu bramek. Gent zeszłoroczne mistrzostwo zawdzięcza swojej szczelnej defensywie. Wątpię, żeby zmienili taktykę na dzisiejsze spotkanie i rzucili się do ataku. Będzie to raczej wyczekiwanie na błędy i powstrzymywanie przeciwników przed strzeleniem bramki. Moim zdaniem któraś z drużyn wygra 1 bramką lub będzie remis i to raczej 0-0 lub 1-1 niż 2-2. Chciałem dać under 2,5, ale kupon ma być bezpieczny więc gram bezpieczne under 3,5.
Valencia strzeli? Tak (Kurs: 1,20)
Valencia po 3 kolejkach ligowych uzbierała 5 punktów co może nie jest imponującym wynikiem biorąc pod uwagę, że grali z Vallecano, Deportivo i Gijon, ale w 3 meczach stracili tylko 1 bramkę. Dziś zagrają z Rosjanami, a zazwyczaj w pojedynkach hiszpańsko rosyjskich to zawodnicy z Półwyspu Iberyjskiego wychodzą zwycięsko. Zenit ostatnio gdzieś jakby wypadł z rytmu notując w ostatnich 5 meczach 2 zwycięstwa, 1 remis i 2 porażki tracąc 8 bramek i strzelając 7. Wyprawa do Hiszpanii prawdopodobnie skończy się przegraną ewentualnie remisem, ale myślę, że z czystym kontem nie wyjadą.
Ako 2,52

mat77 158

mat77

Użytkownik
Przykro mi ale taki no name jak Ty to moze sobie wsadzić ta czerwona kartkę sam wiesz gdzie ;)
Nie interesuje mnie zdanie frustratów Barcelony na ten temat.Barcelona w tym sezonie moim zdaniem za wiele nie osiągnie a wszystko przez zakaz transferowy.Kazdy myślący bedzie wiedział o czym mowie.Nie mozna grac takim samym składem cały sezon i liczyć ze sie wygra wszystko.Poziom jest za wysoki.
Takze polecam Tobie kolego i każdemu który myśli podobnie zawieszenie nad sobą wielkiego plakatu Messiego a takze misia z buzia Leo do którego bedzie mozna sie przytulac.

To nie jest tak ze ja gram zawsze przeciwko Barcelonie ale jak widzę ze ktoś widzi value w kursie 6 na poczatku sezonu na druzyne ktora nie ma ławki no to wybaczcie ale ja czegoś tu nie rozumem.
Co do tego grania to bede grał w weekend na Barcelonę z handicapem moze kogoś to zadowoli.

Ale w tym temacie podaje tylko jeden typ ktory chodzi mi po głowie juz od jakiegos czasu mianowicie:
Roma+0.5
2.520
Pinnacle

Jak zobaczyłem masówkę na Barcelonę tylko mnie to utwierdziło w przekonaniu zeby grac Romę.
Barca zaskoczyła mnie w weekend chociaż ja nie widziałem ich przewagi z Atletico.Sklepali zespół z Madrytu Messi wykończył i niestety dla mnie Atletico przegrało.
Dzisiaj Barcelona zawita do zespołu do którego sympatyzuje z Serie A.
Roma swietnie rozpoczęła sezon jest liderem pokonała Juventus(mozna mowic ze Juve nic nie gra tylko ciekawe co tam sie wczoraj na Etihad stało) maja teraz silna i wyrównana kadrę i moim zdaniem to bedzie mistrz Włoch w tym roku.Licze dzisiaj ze Szczesny kolejny raz pokaże ze potrafi zatrzymać każdego.
Moim zdaniem Barcelona bedzie sie tutaj męczyła a za zwycięstwo z Atletico zapłaci tutaj.
Roma lub remis jedziemy
Nołnejm? Haha chłopie i tu właśnie pokazałeś najlepiej jaki wizerunek kreujesz sobie na tym forum.Bo nie mam reputacji to co muszę się podporządkować zdaniu Tobie, bo jesteś tu jakimś guru? Bicz plis.Typowy brak szacunku, nie chodzi mi o to, że grasz przeważnie przeciw Barcelonie i że ich nie lubisz itd.Wedle mnie możesz nawet palić ich szaliki, koszulki itd.Nie jestem jakimś psychofanem Barcy, chodzi mi o ten Twój sposób wypowiedzi, arogancki.???? A każdy myślący wie, że Barcelona nie raz wychodziła ponad normy i wszelkie standardy.Nie wszystko w piłce da się zrozumieć i wytłumaczyć racjonalnie.Barcelona jest na to jest świetnym przykładem.I każdy myślący wie, że do stycznia Barca wiele nie straci, najważniejsze mecze przychodzą w marcu-kwietniu wtedy faktycznie przy wąskiej ławce można słono zapłacić ale do tego czasu zdarzyć się może wszystko i równie dobrze z każdej innej topowej drużyny może wypaść kilku czołowych zawodników.

Otrzymane punkty reputacji: +5
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Nołnejm? Haha chłopie i tu właśnie pokazałeś najlepiej jaki wizerunek kreujesz sobie na tym forum.Bo nie mam reputacji to co muszę się podporządkować zdaniu Tobie, bo jesteś tu jakimś guru? Bicz plis.Typowy brak szacunku, nie chodzi mi o to, że grasz przeważnie przeciw Barcelonie i że ich nie lubisz itd.Wedle mnie możesz nawet palić ich szaliki, koszulki itd.Nie jestem jakimś psychofanem Barcy, chodzi mi o ten Twój sposób wypowiedzi, arogancki.???? A każdy myślący wie, że Barcelona nie raz wychodziła ponad normy i wszelkie standardy.Nie wszystko w piłce da się zrozumieć i wytłumaczyć racjonalnie.Barcelona jest na to jest świetnym przykładem.I każdy myślący wie, że do stycznia Barca wiele nie straci, najważniejsze mecze przychodzą w marcu-kwietniu wtedy faktycznie przy wąskiej ławce można słono zapłacić ale do tego czasu zdarzyć się może wszystko i równie dobrze z każdej innej topowej drużyny może wypaść kilku czołowych zawodników.
1.Nie ja naprawdę nikogo nie chcę sobie podporządkować.
2.Może trochę przesadziłem z tym tekstem do Ciebie ale sam wyjechałeś do mnie z błaznem i jakąś czerwoną kartką więc powiedz gdzie był wtedy Twój szacunek?
3.Pisałem nie raz o Barcelonie nie dwa że jak dla mnie ten zespół jest kompletny a trio MSN to najlepszy atak świata polecam cofnąć się sezon wcześniej.
4.Niestety dla większości typujących Barcelone po 1.60 ja przeważnie mam rację i trafiam drużynę przeciwną jak np.wczoraj Romę po 2.52 gdzie NIKT nie grał w kierunku Romy(mogłem kogoś przegapić jeśli tak jest pardon)
Można mnożyć przykłady z mojej gry przeciwko Barcelonie gdzie miałem najdłuższą serię trafionych typów na forum pod nazwą pewki Konara (oczywiście kursy były niższe).
5.A po piąte Barca naprawdę daje mi zarobić! ????
6.Moim zdaniem kluczowe będzie zmęczenie trio MSN w drugiej części sezonu Arda Turan ich odciąży ale raczej nie na tyle żeby Barca miała być 1 w historii zespołem który zdobędzie 2X z rzędu LM...al kto tam Wie może tak będzie najlepszy napad w historii na to zasługuje a mnie spalicie na stosie :grin:
Po 7.Nie sądzę żeby tak było myślę nawet że to Real wygra PD w tym roku bo ma szerszą kadrę.
8.Koniec nie będę już odpisywał na teksty ale Barcelona i tak wygra bo to Barcelona bo ja nie mam 10 lat.
9.No i gratuluje kolego dzięki mnie zarobiłeś więcej reputacji niż ja wygranym typem widać że pocieszanie się po wtopie na Barcelonie daje więcej niż trafiony typ na tym forum.
10.Ktoś kiedyś wyliczył że grając cały sezon zwycięstwa Barcelolony nie będzie się na ✅
I ja z tego korzystam jak mogę ale w weekend będę grał na Barcę jak i na Real z handicapem szykujcie kasę bo będzie łatwy zarobek!
11.Przykazań było 10
I niech mi tego żaden moderator nie kasuje tego bo ja nie kłamię

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
1.Nie ja naprawdę nikogo nie chcę sobie podporządkować.
2.Może trochę przesadziłem z tym tekstem do Ciebie ale sam wyjechałeś do mnie z błaznem i jakąś czerwoną kartką więc powiedz gdzie był wtedy Twój szacunek?
3.Pisałem nie raz o Barcelonie nie dwa że jak dla mnie ten zespół jest kompletny a trio MSN to najlepszy atak świata polecam cofnąć się sezon wcześniej.
4.Niestety dla większości typujących Barcelone po 1.60 ja przeważnie mam rację i trafiam drużynę przeciwną jak np.wczoraj Romę po 2.52 gdzie NIKT nie grał w kierunku Romy(mogłem kogoś przegapić jeśli tak jest pardon)
Można mnożyć przykłady z mojej gry przeciwko Barcelonie gdzie miałem najdłuższą serię trafionych typów na forum pod nazwą pewki Konara (oczywiście kursy były niższe).
5.A po piąte Barca naprawdę daje mi zarobić! ????
6.Moim zdaniem kluczowe będzie zmęczenie trio MSN w drugiej części sezonu Arda Turan ich odciąży ale raczej nie na tyle żeby Barca miała być 1 w historii zespołem który zdobędzie 2X z rzędu LM...al kto tam Wie może tak będzie najlepszy napad w historii na to zasługuje a mnie spalicie na stosie :grin:
Po 7.Nie sądzę żeby tak było myślę nawet że to Real wygra PD w tym roku bo ma szerszą kadrę.
8.Koniec nie będę już odpisywał na teksty ale Barcelona i tak wygra bo to Barcelona bo ja nie mam 10 lat.
9.No i gratuluje kolego dzięki mnie zarobiłeś więcej reputacji niż ja wygranym typem widać że pocieszanie się po wtopie na Barcelonie daje więcej niż trafiony typ na tym forum.
10.Ktoś kiedyś wyliczył że grając cały sezon zwycięstwa Barcelolony nie będzie się na ✅
I ja z tego korzystam jak mogę ale w weekend będę grał na Barcę jak i na Real z handicapem szykujcie kasę bo będzie łatwy zarobek!
11.Przykazań było 10
I niech mi tego żaden moderator nie kasuje tego bo ja nie kłamię
Ale powiedzmy sobie szczerze ta bramka dla Romy to był tylko fart. Zawodnik kopnął w stronę bramki licząc na cud i był cud. Wielka szkoda, że nie przedstawiłeś argumentu, że Roma postawi autobus i będzie Barcelonie ciężko zdobyć bramkę. To byłby sensowny i prawdziwy jak się okazało argument i może by powstrzymał parę osób przed graniem na Barcę. Roma zaprezentowała jak to Włosi antyfutbol, mają to swoje jedno oczko i mogą pić ze szczęścia, ale Barcelona i tak wyjdzie z 1 miejsca.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Ale powiedzmy sobie szczerze ta bramka dla Romy to był tylko fart. Zawodnik kopnął w stronę bramki licząc na cud i był cud. Wielka szkoda, że nie przedstawiłeś argumentu, że Roma postawi autobus i będzie Barcelonie ciężko zdobyć bramkę. To byłby sensowny i prawdziwy jak się okazało argument i może by powstrzymał parę osób przed graniem na Barcę. Roma zaprezentowała jak to Włosi antyfutbol, mają to swoje jedno oczko i mogą pić ze szczęścia, ale Barcelona i tak wyjdzie z 1 miejsca.
No i przechodzimy do sedna sprawy.Co z tego jak co z tego posiadania piłki co z tego wynika?Co z tego ze Roma postawiła autobus? A jak mieli grac z Barcelona? Rzucić sie do ataku? Czy Ty Adamo widziałeś kiedyś zeby jakas drużyna atakowała Barcelonę? Najważniejsze jak dla mnie jest remis i wejście kursu 2.52 a jak ktoś woli pójść za masowka druzyny ktora forma nie błyszczy i gra wyjazd gdzie absolutnie wygrywać nie musi bo jeszcze tyle meczów do końca i u siebie pewnie Romę pogoni przynajmniej 2 golami no to sory.
Szczęście Romy szczęściem ale hajs sie bukom zgadza.
Moim zdaniem żadna różnica ze Roma wbiła farciarska bramkę ten mecz i tak miał sie zakończyć remisem i tak wiec czy wtedy czy pózniej Roma by wyrównała i mecz zakończył by sie wynikiem 1:1 to żadna różnica.Barcelona tego nie mogła wygrać bo za duzo byłoby do wypłaty.
To samo było z City we wtorek ilu dało sie nabrać?

E 40

edson17

Użytkownik
A ja mam inne pytanie czy ktoś miał postawiony zaklad na ilość kartek w meczu Valencia - Zenit powyżej 5 badz 4.5? W innym bukmacherze niż bet365, bo rozliczyli mi jako przegrana a miałem powyżej 5 azjan,a kartek było 6..

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
A ja mam inne pytanie czy ktoś miał postawiony zaklad na ilość kartek w meczu Valencia - Zenit powyżej 5 badz 4.5? W innym bukmacherze niż bet365, bo rozliczyli mi jako przegrana a miałem powyżej 5 azjan,a kartek było 6..
Bet365: Rozliczenie będzie zgodne z dostępnym materiałem, w których pokazane zostały kartki w czasie regulaminowych 90 minut gry. Kartki pokazane po końcowym gwizdku sędziego nie będą brane pod uwagę.

Niestety twój zakład jest przegrany, bo Gomes i Hulk dostali po żółtej kartce sekundę po ostatnim gwizdku sędziego...

E 40

edson17

Użytkownik
Tylko ze na stronie ligi mistrzów jest podane ze kartki były w normalnym czasie. Oglądałem mecz i była właśnie dziwna sytuacja bo faul nastąpił w tym samym momencie co gwizdek kończący mecz i potem dopiero kartki wiec nie powinno być tak ze kartki powinny się liczyć do regulaminowego czasu gry z powodu faulu w czasie regulaminowym?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Tylko ze na stronie ligi mistrzów jest podane ze kartki były w normalnym czasie. Oglądałem mecz i była właśnie dziwna sytuacja bo faul nastąpił w tym samym momencie co gwizdek kończący mecz i potem dopiero kartki wiec nie powinno być tak ze kartki powinny się liczyć do regulaminowego czasu gry z powodu faulu w czasie regulaminowym?
Miałem podobną sytuację jakieś 2 lata temu. Przeprawa była z bukiem długa, czasochłonna i zakończyła się porażką. Wysłałem sprawę do komisji arbitrażowej (organ nadzoru nad bukiem), napisali mi po 3 miesiącach, że sprawę rozpatrzą... To było jakieś 1,5 roku temu. A u mnie była też kartka pod sam koniec meczu ale w ostatniej sekundzie przed gwizdkiem i na stronie UEFA była zaliczona, a buk nie uznał... Jak zagrałeś to za 10 albo 100 tyś to możesz walczyć nawet w sądzie, a jak za 50zł to chyba lepiej sobie odpuścić.

E 40

edson17

Użytkownik
Postawiłem 7 spotkań (1 zwrot)z kartkami na LM i tylko ten mecz mi upadl, za 20 zł powinienem wygrać 1000 zł i dlatego tak mnie boli ze nie rozliczyli na plus ..

M 9

muresan

Użytkownik
Według strony UEFA i oficjalnego raportu i dodatkowo na osi czasu są pokazane 2 kartki dla Gomesa i Hulka i dopiero później końcowy gwizdek sędziego. Faul z pewnością nastąpił przed gwizdkiem. Tak w ogóle nie wiadomo czy to był gwizdek kończący, bo sędzia próbował zagwizdać, ale przez ten faul gwizdnął dwa razy i nie wiadomo czy zakończył - sprawa bardzo dyskusyjna

Wygrał ktoś w ogóle kiedyś rozliczenie kartek z jakimkolwiek bukiem ?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Według strony UEFA i oficjalnego raportu i dodatkowo na osi czasu są pokazane 2 kartki dla Gomesa i Hulka i dopiero później końcowy gwizdek sędziego. Faul z pewnością nastąpił przed gwizdkiem. Tak w ogóle nie wiadomo czy to był gwizdek kończący, bo sędzia próbował zagwizdać, ale przez ten faul gwizdnął dwa razy i nie wiadomo czy zakończył - sprawa bardzo dyskusyjna

Wygrał ktoś w ogóle kiedyś rozliczenie kartek z jakimkolwiek bukiem ?
Faktycznie wg UEFA kartki zaliczone są jeszcze w trakcie spotkania. Moim zdaniem wyślij im odpowiedni link ze strony UEFA.com na polski i angielski suport. Ponadto jak będą kombinować i definitywnie odmówią, spróbuj ich postraszyć, że zgłosisz to do LGA i IBAS.

M 9

muresan

Użytkownik
A jak się połączyć z brytyjskim supportem ?
Po prostu zmienić język konta w ustawieniach ? Nie ukrywam, że polski support to wstukiwanie w kółko tych samych regułek. Kiedyś był dużo lepszy polski support ...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
A jak się połączyć z brytyjskim supportem ?

Po prostu zmienić język konta w ustawieniach ? Nie ukrywam, że polski support to wstukiwanie w kółko tych samych regułek. Kiedyś był dużo lepszy polski support ...
Jak masz kontakt to zmień na Wielka Brytania. I najlepiej napisz im maila i poczekaj na odpowiedź. Zrób to samo na polski suport.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Faktycznie wg UEFA kartki zaliczone są jeszcze w trakcie spotkania. Moim zdaniem wyślij im odpowiedni link ze strony UEFA.com na polski i angielski suport. Ponadto jak będą kombinować i definitywnie odmówią, spróbuj ich postraszyć, że zgłosisz to do LGA i IBAS.
Ja miałem identyczną sytuację i zgłosiłem właśnie do czegoś jak LGA albo IBAS. Pamiętam, że to było coś na Malcie. I jak pisałem wcześniej odpisali mi, że skarga jest przyjęta po czym kontakt od 1,5 roku się urwał. Pisałem jeszcze z pytaniem co, kilka wiadomości, bez odpowiedzi. Oczywiście do tego trzeba znać dość dobrze angielski. Miałem identyczną sytuację, łącznie z protokołami UEFA z wliczoną kartką. Buki z 1 strony opierają się na protokołach pomeczowych, ale z 2 strony mają zapis, że na podstawie ich obserwacji spotkania podejmują decyzję. Jak wiadomo podejmują wg 1 lub 2 zasady jak im wygodniej.
Ja oczywiście cię nie zniechęcam tylko uprzedzam, że raczej nic się nie wywalczy, no może jak bym postraszył ich sądem, sam nie wiem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom