Dyscyplina: Piłka nożna -
Liga Mistrzów
Godzina: 20:45
Spotkanie: AS Roma - Atletico Madryt
Typ: obie drużyny strzelą bramkę a ilość bramek będzie większa niż 2.5
Kurs: @2.66
Bukmacher: Fortuna
Póki co Rzymianie rozegrali dwa spotkania w
Serie A i w obu strzelili po jednej bramce (z Atalantą i Interem). Wydaje mi się, że dzisiaj na pewno zaaplikują Atleti bramkę, zwłaszcza że grają przed własną publicznością. Kolejnym argumentem jest to, że na pewno będą starać się wywieźć jak najkorzystniejszy rezultat, bo oprócz Atletico jest jeszcze Chelsea, faworyt do 1 miejsca w grupie. Atletico z kolei ma swoją siłę w ataku: Griezmann, Torres, Gameiro. Nie wierzę, że dzisiaj nic nie strzelą. Z Valencią bezbramkowo zremisowali, dzisiaj na pewno coś ukłują. Typuję 1:2.
Liga Mistrzów
Spotkanie: Bayern Monachium - Anderlecht Bruksela
Kurs: @2.47
Bayern - Anderlecht. Faworyt jest jeden - oczywiście podopieczni Ancelottiego. Jednak patrząc na ostatnie wydarzenia, nie spodziewam się jakiegoś pogromu. Słowa Lewandowskiego bardzo źle odebrane przez ludzi z otoczenia klubu, przegrana 0:2 z Hoffenheim. Jednak dzisiaj spodziewam się znaczącej odpowiedzi. Myślę, że Bayern zaaplikuje rywalowi te 3 bramki, a Anderlecht dorzuci honorowe trafienie. Klub Łukasza Teodorczyka póki co nie zachwyca, ale myślę że ukłuje Bayern. W lidze nie idzie, więc na pewno będą się starać o Ligę Europy.
Liga Mistrzów
Spotkanie: Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund
Kurs: @1.85
Tutaj spodziewam się wyrównanego pojedynku. Dortmund póki co radzi sobie bardzo dobrze w Bundeslidze. Wygrana 3:0 z Wolfsburgiem czy 2:0 z Herthą to dobry prognostyk przez meczem ze Spurs. Oczywiście ostatnio zdarzyła im się wpadka w postaci remisu z Freiburgiem, który grał 2/3 meczu w osłabieniu, ale to tylko może zadziałać motywująco na Borussię. Myślę, że stać ich na te 2 bramki jutro. Z kolei Tottenham przystępuje do tego meczu w bardzo dobrych nastrojach po pokonaniu Evertonu 3:0. Myślę, że też strzelą te 2/3 bramki, a wynik spotkania to 2:2/2:3.
Liga Mistrzów
Spotkanie: FC Barcelona - Juventus FC
Kurs: @2.01
Barcelona-Juve - zdecydowany hit 1 kolejki fazy grupowej. Podopieczni Valverde podchodzą do tego meczu w świetnych nastrojach po manicie nad Espanyolem, po zdobyciu kompletu punktów w La Lidze. Wydaje się, że w końcu Rakitic i Bosquets wracają do swojej optymalnej formy. W pierwszym składzie ma wystąpić nowy nabytek Dembele, który w debiucie zaliczył asystę do Luisa Suareza. Do tego jest Messi, który od początku sezonu czaruje formą i gdyby nie słupki i poprzeczki, miałby na koncie bodaj 9 bramek po 3 kolejkach! Spodziewam się, że Barcelona zaaplikuje osłabionemu Juve 2/3 bramki. Juventus też powinien strzelić, mają przecież Dybalę, który w ostatnich meczach strzela jak na zawołanie. To samo Higuain. Jest też szybki Costa. Mają potencjał z przodu i myślę, że ukłują Barcę. No i podobnie jak Katalończycy w trzech meczach zdobyli komplet punktów.
Liga Mistrzów
Spotkanie: Szachtar Donieck - SSC Napoli
Typ: 2
Kurs: @2.14
Zachęcił mnie kurs. Myślę, że Napoli spokojnie wygra 3:1. Obecnie w lidze mają komplet pubktów. W każdym meczu strzelili 3 bramki. Średnia? Oczywiście 3 gole na mecz. Myślę, że Szachtar nie ma większych szans.
Liga Mistrzów
Spotkanie: Celtic Glasgow - Paris Saint-Germain
Typ: over 3,5
Kurs: @2.10
PSG jest w gazie. W lidze masakruje każdego. Z przodu mega siła - Neymar, Mbappe, Cavani, Draxler, Di Maria... Świetnie to wygląda. Na pewno będą chcieli wygrać w tym sezonie Ligę Mistrzów. A jak wygrać, to trzeba zacząć z kopyta. Celtic żadnych szans moim zdaniem nie ma. Jedyny atut to chyba własne boisko, ale na niewiele to się zda. Myślę, że PSG wygra 4/5 bramkami.