Dnipro Dniepropietrowsk -
Inter Mediolan kurs 2.70
Warto uderzyć grubo. Dla mnie bet jutrzejszego dnia.
Powody:
- Spotkanie zostało przeniesione do Kijowa
- Ukraińcy w Kijowie ledwie zremisowali z Kopenhagą 0:0, na wyjeździe przegrali 2:0, a to zupełnie inny kaliber niż Inter
- Inter jest podbudowany po rewelacyjnym meczu z Sassuolo wygranym 7:0
- Evgen Konoplyanka, najlepszy zawodnik Dnipro, nie jest w optymalnej formie, wysoce prawdopodobne, że nawet nie wyjdzie w wyjściowej 11
- W europejskich pucharach Inter sześć razy grał na Ukrainie, bilans: trzy zwycięstwa i trzy remisy
- Trudna sytuacja na Ukrainie wpływająca na postawę graczy
- Prawdopodobny skład Interu na mecz: Handanovic; Campagnaro, Vidic, Juan Jesus; Dodo, M'Vila, Kuzmanović, Kovacić, D'Ambrosio; Guarin; Palacio
Minusy:
- Bruno Gama bardzo dobrze się prezentuje, jest w rewelacyjnej formie
- Passa 8 meczów bez porażki (choć z drugiej strony, jest duża szansa na przełamanie ???? )
Inter tego meczu nie odpuści. Wyjdą w najmocniejszym zestawieniu, powinni w każdym aspekcie dominować nad graczami z Ukrainy. Kurs to duża promocja, proponuję grać teraz, bo prawdopodobnie będzie spadał.
Odnośnie proponowanego przeze mnie meczu, informacja oficjalna: Szkoleniowiec Interu Mediolan Walter Mazzarri ogłosił kadrę zespołu na czwartkowe spotkanie Ligi Europejskiej z Dnipro Dniepropietrowsk.
W meczu, który rozegrany zostanie w Kijowie, nie wezmą udziału Yuto Nagatomi i Gary Medel. Pierwszy zmaga się z urazem lewej kostki, a drugi jest zawieszony.
Kadra Interu na mecz z Dnipro:
Bramkarze: Handanovic, Carrizo, Berni
Obrońcy: Juan Jesus, Andreolli, Campagnaro, Dodò, Ranocchia, Mbaye, D’Ambrosio
Pomocnicy: Jonathan, Kovacic, Guarin, Kuzmanovic, Obi, Krhin, Hernanes, M'Vila
Napastnicy: Osvaldo, Palacio, Icardi
Czyli skład bardzo mocny. Dodatkowo nie patrzę przez pryzmat jednego meczu, oglądam ligę włoską, a mecz b.dokładnie przeanalizowałem.