szymon1989
Użytkownik
Oguzham pewnie zagra ale Demba BA i Jose Sosa odbyli ledwie 1 trening i nie wierzę, że wyjdą w podstawowej 11.
Wpływ na wzrost kursów może mieć porażka z Zwolle ostatnio. Na pewno również kontuzja jednego z najskuteczniejszych zawodników drużyny również jest brana pod uwagę. Chodzi o młodego Memphisa Depaya (5 spotkań w lidze i 5 bramek). Ponadto Estoril drugi raz z rzędu gra w LE. Sam trener portugalskiej ekipy podkreśla, że 'Estoril się nie boi. (...) Pragniemy by ten występ w LE był historyczny'. Zatem goście są mocno zdeterminowani. Kursy powoli robią się adekwatne imo.Ma ktoś jakieś info dlaczego kurs na PSV rośnie? Z 1.40 jest już 1.66.
Dlatego trzeba korzystać i grać PSV lub śledzić live. Pomoc PSV zostaje nienaruszona, w ataku zagra na flance prawdopodobnie Jozefzoon, który zastąpi Depay'a. Florian gra coraz fajniej i myślę, że godnie zastąpi kontuzjowanego Memphisa.Zatem goście są mocno zdeterminowani. Kursy powoli robią się adekwatne imo.
a pamiętasz jak zagrali rok temu w 1 kolejce LEDlatego trzeba korzystać i grać PSV lub śledzić live. Pomoc PSV zostaje nienaruszona, w ataku zagra na flance prawdopodobnie Jozefzoon, który zastąpi Depay'a. Florian gra coraz fajniej i myślę, że godnie zastąpi kontuzjowanego Memphisa.
Jeżeli PSV tego nie wygra, będzie zdziwko. Kursy świetne są - ja osobiście pobieram @1.65 a resztę będę śledził live i zobaczymy czy będę coś kontrował czy dokładał jeszcze więcej do pieca