Zgodzę się z kolegą wyżej, Malaga nie robi jakiejś gigantycznej liczby rożnych, mają po prostu inny styl. Tak patrzę na statystyki i w większości spotkań Malaga miała mniej rożnych niż przeciwnik. FC Porto to ekipa stricte ofensywna, na pewno będą chcieli śmielej zaatakować, więc te rożne są wielce prawdopodobne, maja Varele, Jacksona, Moutinho i Jamesa, są błyskotliwi i szybcy więc mają kim postraszyć.
Ja na ten mecz wybieram tą opcję:
FC Porto +2 rożne - @2,10 bet365
Dodatkowo zauważyłem, że Malaga rzadko łapie się na spalone, raczej oni szukają pułapek ofsajdowych. Smoki, jako, że uważam iż będą grali raczej z kontry mogą się nadziewać na spalone, więc pobieram taki zakład.
Most offsides - FC Porto @1,90 Tobet
Wezmę też lekko zakład na kartki. Gospodarze mają nóż na gardle, Porto wystarczy remis, więc jeśli długo będzie utrzymywał się wynik wyrzucający Malage z
LM może to w różnym stopniu doprowadzić do frustracji zawodników przez co mogą popełniać głupie faule.
Team with most cards - Malaga @2,40 Tobet
I takie już zupełnie for fun. Demichelis to w sumie taki taran, piłka przechodzi - zawodnik nie. Porto ma wiele wiatraków, więc może mieć m.in z Jacksonem trochę problemów i nie tylko, kartka wydaje się być prawdopodobna.
Demichelis kartka - @2,70 Unibet 28' minuta
Teraz nieco o meczu, który obejrzę.
Uważam, że Arsenal pokaże trochę swojego charakteru i zagra na Alianz Arena dobry mecz. Na Emirates Bayern skarcił ich za popełnione błędy, dziś jest okazja się poprawić. Gospodarze moim zdaniem będą raczej nastawieni na to by nie przegrać, bo 3:1 na wyjeździe to znakomity wynik, więc bez jakiegoś oszałamiającego ataku będą kontrolować wynik i próbować coś dodatkowo strzelić. Szanse na awans jeszcze są , ale sam Wenger chyba zwątpił, w meczu nie zagra Szczęsny (zastąpi go Fabiański), prawdopodobnie Sagna, Wilshere i Podolski, są to znaczne braki, których też nie brakuje w szeregach Bawarczyków, na boisko dziś nie wybiegnie Boateng i Schweinstenger i Ribery więc na moje tracą około 70% ofensywy. Stawiam na dziś takie typy:
Arsenal X2 @3,45 Unibet
Arsenal strzeli @1,70 Unibet 3 minuta.
Więcej rożnych - Arsenal @6 Unibet
Giroud gol głową - @12 Unibet
Więcej strzałów w światło bramki - Arsenal @7 Unibet
Takie bardziej na luzie, co by jakieś emocje były, ale typy są prawdopodobne jak dla mnie.
E: Robben awizowany do gry w wyjściowej 11, mój błąd - dzięki @Paweł1