Szybkie analizy i kuponik ode mnie ????
Manchester United (-1handicap) - PSG , typ 1 @4.55
fortuna
Manchester - niezawodny pod wodzą nowego trenera, ogrywa każdego, z kim przyjdzie im się zmierzyć, na 11 spotkań wygrali aż 10krotnie w najtrudniejszej lidze na świecie. Granie czystego zwycięstwa gospodarzy, po kursie ~2.40 to już duże value jak dla mnie, biorąc pod uwagę problemy kadrowe z obozu paryżan.. Neymar, Meunier, Cavani, czy Verratti. To ogromne osłabienia, więc świetnie grające Diabły powinny to wykorzystać.
Ajax Amsterdam - Real Madryt (-1handicap) , typ 2 @3.20
fortuna
Rozmyślaliśmy na priv z kamasutrą, jak bardzo i czy napewno warto grać w stronę Królewskich. Obaj jesteśmy tego samego zdania, że z tak dziurawą i słabo spisującą się obroną gospodarzy Real, który w swoich poczynaniach wygląda coraz to lepiej jest w stanie wygrać dwubramkową przewaga..
Lyon - FC Barcelona , typ BTTS TAK @1.50
fortuna
Barcelona jakby w ostatnich spotkaniach złapała lekką zadyszkę, w Pucharze Króla pierwsze mecze przegrywane, czy to z Levante, czy to z Sevillą, a teraz jeszcze w
El Clasico zaledwie zremisowali, trzy ostatnie spotkania, to trzy remisy, w tym dwa na własnym stadionie. Jednakże z Messim i spółką zawsze trzeba się liczyć i moim zdaniem niewątpliwie zdobędą tą jedną bramkę na wyjeździe. Z drugiej strony Lyon, który ostatnio w lidze pokonał PSG, a to również dobrze zwiastuje przed najbliższym meczem w Lidze Mistrzów.
Liverpool - Bayern , typ 1 @2.02
fortuna
Liverpool - Aktualnie druga ofensywa w
Premier League, mają jeden mecz mniej od City, a punktów tyle samo.. Bilans bramkowy 59-15 po 26 meczach, gdy Bayern 24-23 po 21 meczach w odległej Bundeslidze. Nie napawa mnie to optymizmem, żeby Lewandowski i spółka zdziałali remis, bądź wygraną na wyjeździe..
Atletico - Juventus , typ 02 @1.52
fortuna
Dwie doskonałe defensywy na pierwszy rzut oka, więc stąd ta podpórka na remis.. Jednakże uważam, że kadrowo to Juventus jest lepszym zespołem, zwłaszcza po dołączeniu Ronaldo, który prowadzi w klasyfikacji strzelców w
Serie A i nie trzeba chyba nikomu przypominać, jak bardzo ten zawodnik odnajduje się w
LM
Kurs całkowity : 109:30
Symboliczna stawka : 10,00
EWK : 961,84