>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1/8 finału Ligi Mistrzów [12-13 lutego 2019]

Status
Zamknięty.
merckx1989 595

merckx1989

Użytkownik
Ja tam chciałbym zwrócić uwagę na bilans PSG w Lidze Mistrzów z angielskimi drużynami na wyjazdach.
1 W - 4 D - 5 L
Wiadomo że to tylko statystyka ale jednak.
Co do konkretnego meczu dziś to sen OGS i Manyoo kiedyś skończyć się musi ale myślę że nie dziś. PSG bez Neymara i Cavaniego nie ma startu do United w obecnej formie i do United tak pozytywnie nakręconego.
2,42 na win MU jako singiel albo już bardzo bezpiecznie 1,43 na 1x do jakiegoś składaka polecam spokojnie.
Kursy z fortuny.

mendeeljev93 762

mendeeljev93

Użytkownik
Meczu Manchesteru z PSG nie tykam, bo to tykająca bomba w której może się wydarzyć dziś wszystko, ale drugie spotkanie zagram bardzo chętnie i napiszę parę słów.
Roma 2.07 Fortuna
Roma, to bardzo specyficzny zespół jeśli chodzi o wyniki gdy prowadzi 2-0, 3-0 przypominają mi się ich mecze z Borussia gdy stracili trzy bramki, a potem kolejne spotkanie w Niemczech gdzie prowadzili 3-0 i nagle zremisowali to spotkanie. El Sharaavy jest w najlepszej formie w swojej karierze, a Dżeko w lidze również prezentuje się bardzo przyzwoicie. Brahimi w Porto dziś na pewno będzie chciał się pokazać z dobrej strony, ale dla mnie największym osłabieniem drużyny z Portugalii są bramki Musy Maregi, Aboubakara i Corony, to są filary tej drużyny. Roma w powietrzu też zdecydowanie lepiej powinna się prezentować przy stałych fragmentach, a wydaje mi się, że mecz będzie bardzo otwarty i trochę rożnych dziś nabiją, a więc dodatkowy typ z mojej strony (liczba rzutów rożnych 10.5 + Fortuna 1.84)

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ja nie dostrzegam nadal niczego wyjątkowego ani w MU, ani tym bardziej w OGS.
MU ma wyniki ostatnie rzeczywiście dobre, ale z tych wszystkich 11 spotkań tylko dwa należy traktować jakoś poważniej, a więc zwycięstwo na wyjeździe z Totkami i Kanonierami. Reszta przeciwników to jedna wielka przeciętność. Przyszedł nowy trener i wpadło do szatni trochę świeżego powietrza po Jose, gdzie widać było, że grubo cos nie gra między zawodnikami, a trenerem. Według mnie PSG to jest inny poziom piłkarski, z którym przyjdzie się zmierzyć. Te wszystkie argumenty, że Ney nie zagra to sobie można w d wsadzić. On jest tak kontuzjogenny, że w zasadzie to odkąd przyszedł to więcej nie gra niż gra. Ten zespół zdecydowanie się już nauczył, że gra się bez Neymara i wiedzą jak to się robi. Jest w formie Di Maria, jest Mbappe i cała reszta bardzo dobrych zawodników. Myślę, że Paryż ma takie ciśnienie na WIN w LM, że ciężko mi uwierzyć, aby znów były problemy i brak półfinału, czy finału w tym roku.
Moje propozycje na dziś :
PSG WIN @ 3,10 ✅
PSG AWANS @ 1,65
PSG over 1,5 gola @ 2,35 ✅

fb
E: Wszystko dokładnie zgodnie z planem.

Otrzymane punkty reputacji: +58
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ja tam chciałbym zwrócić uwagę na bilans PSG w Lidze Mistrzów z angielskimi drużynami na wyjazdach.
1 W - 4 D - 5 L
Wiadomo że to tylko statystyka ale jednak.
Co do konkretnego meczu dziś to sen OGS i Manyoo kiedyś skończyć się musi ale myślę że nie dziś. PSG bez Neymara i Cavaniego nie ma startu do United w obecnej formie i do United tak pozytywnie nakręconego.
2,42 na win MU jako singiel albo już bardzo bezpiecznie 1,43 na 1x do jakiegoś składaka polecam spokojnie.
Kursy z fortuny.
te staty są pięknie przekoloryzowane, od czasu budowy imperium w Paryżu (2013) ich bilans wynosi 1-2-3 i to nie były jednostronne mecze, np w tegorocznym meczu z FCL gola stracili w ostatniej minucie.
2013/14 Chelsea-PSG 2-0
2014/15 Chelsea-PSG 1-1
2015/16 Chelsea-PSG 1-2/kolejna runda porażka z City 0-1
2016/17 Arsenal-PSG 1-1
2017/18 bez angielskiego rywala
2018/19 Liverpool 3-2
(jeśli coś pominąłem zwrócić uwagę)
Nie od razu Paryż zbudowano.Kolejna kwestia zobaczmy co robi z rywalem City a co robi Utd?United te punkty wyrywa, City je sobie bezczelnie zabiera z wielką łatwością, to właśnie cechuje tych wielkich.Kto wygra kto przegra pomijam, warto pograć jednak na staty w strone Paryżan bo dobre linie i kursy, nie grają z drużyną która ich wciśnie do bramki i takie są fakty.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Widziałeś równolegle mecze City i Utd, tam można porównać co to jest forma a zwykła solidność.
Tam nie ma jakiejś różnicy kadrowej, to wszystko piłkarze światowej czołówki.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Panowie tommytsw @Vieto jeśli chcecie sobie podyskutować to przejdźcie do drugiego tematu ;)

przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów , 1/8 finału
Godzina: 21:00
Spotkanie: Manchester United - Paris Saint Germain
Typ: Paul Pogba strzeli gola , a jego zespół wygra spotkanie
Kurs: 7.00
Bukmacher: forBET

Analiza:

Ten mecz będzie dla ,,Czerwonych Diabłów &#39;&#39; naprawdę istotnym sprawdzianem swoich możliwości , bowiem jedna ósma Ligi Mistrzów nie jest już tylko dziecinną zabawą , a walką o prestiż oraz naprawdę duże pieniądze . Piłkarze obydwu zespołów są idelanie przygotowani do tego pojedynku , jednak Paryżanie są osłabieni brakiem kilku kluczowych zawodników , którzy mogliby przechylić losy spotkania na swoją szalę , a którzy w chwili obecnej leczą kontuzje , wśród nich są Neymar oraz Edison Cavani , czyli prawie 80 % ataku będzie pozbawione PSG , co może okazać sie bardzo pomocne dla Manchesteru , bowiem z ostatnich wywiadów których udzielił Paul Pogba , może to sie okazać kluczowe do odniesienuia przez jego drużynę zwycięstwa w tym meczu . Dodatkowo wśród całej kadry piłkarskiej panuje bardzo dobra atmosfera , co oczywiście bardzo pozytywnie przekłada się na ich ostatnie wyniki. Także młody Francuz ,( mówię tutaj oczywiście cały czas o Pogbie) jest jednym z najlepszych strzelców w swojej drużynie , co powinien on udowodnić także w tym meczu , strzelając bramkę czy chociażby przynajmniej zaliczyć na swoim koncie asystę .

M 7

michci0

Użytkownik
Ja również idę w stronę zwycięstwa United aczkolwiek troszkę odważniej...
Według mnie jeżeli MU wygra myślę, że spokojnie mogą pokonać osłabione PSG min. 2 bramkami.
Niektórzy zarzucają, że czerwone diabły wygrywają aczkolwiek z bardzo przeciętnymi drużynami więc może trzeba rzucić okiem na spotkania PSG?
09.02.2019 PSG - Bordeaux 1-0
Bordeaux na chwile obecną 13 drużyna Ligue One, ledwo 1-0 po rzucie karnym na własnym stadionie, szału nie ma.

06.02.2019 Villefranche - PSG 0-0 (0-3 po dogrywc
e)
Wyśmienite Villefranche (13 drużyna National - jaka to liga?)

03.02.2019 Lyon - PSG 2-1

12.01.2019 Orleans - PSG 1-2
Orleans typowy średniak Ligue 2, PSG również grało bez Neymara, Meuniera, oraz Mbbape który zmienil Di Marie w 59 minucie. Ktoś powie, że Puchar rządzi się swoimi prawami, że nie mieli ciśnienia aczkolwiek powinno ich tam roznieść 0-5 a tego nie zrobili.
Także osoby które umniejszają zwycięstwa United pod wodzą Solskjaera niech rzucą okiem na te cudowne wyniki PSG.
Mój typ na dzisiaj:
Manchester United - PSG
Manchester United handicap 0:1 3.60
Bukmacher: STS

taidio 882

taidio

Użytkownik
Chyba na kazdej innej stronie znajdziesz lepszy kurs na win MANu z handi 0:1
Ja bym tylko zwrócił uwage na fakt ze w Anglii każdy mecz jest meczem ważnym by sie utrzymać w top4 i mieć ligę mistrzów w kolejnym sezonie, a mecze we Francji są meczami o nic, bo nie oszukujmy sie PSG wygrywa w lige przedbiegach, jeśli odpadna w tej parze to sezon praktycznie sie dla nich skonczy
Nie przekreslalbym PSG, jak Manchester wygrywal z kogutami, chyba najcięższym rywalem od przyjścia Ole to Totki nie miały wielkiego problemu ze stworzeniem sytuacji, ale DeGea miał dzień konia, brakuje Neymara i Cavaniego, ale tam wciąż ma kto grać

Otrzymane punkty reputacji: +6
jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Manchester United vs Paris St-Germian typ:1,Kurs:2,32⛔(0-2):cwl:
Najpoważniejsza próba dla Solskiera jak do tej pory najtrudniejszy rywal w najtrudniejszej lidzie świata jaką jest LM.Jeszczę dwa mesiące temu za zdecydowanego faworyta uważałem zespół ,Thomasa Tuchela jednak dzisiaj stawiam na czerwone diabły ,PSG bez swoich największych asów jak Naymar i Cavanie oraz Rabiot i Mourier ,mogą niesprostać wyzwaniu i przegrać to spotkanie jedyną szansą na przyjezdnych w kontekcie rewanżu jest bramka strzelona na wyjezdzie ,o ile im się uda ja strzelić na Old Trafford. United gra znakomicie i pewnie kroczy od zwycięstwa do zwycięstwa kiedyś muszą przegrać jednak nie sądzę by to miało miejsce dzisiaj przeciwko tak osłabionemu rywalowi z Paryża zapowiada się niesamowita gratka dla koneserów dobrego futbolu..

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
&quot;Nie zapędzajmy się Panowie z mocnym graniem, bo do spotkań jeszcze ponad 2 miesiące. W międzyczasie okienko transferowe oraz możliwość, że ktoś załapie poważną kontuzje. Na ten moment kurs na Ajax wydaję się potężnym value, ale każdy wie jak grają Królewscy na wiosnę w LM. Zimą przy takich wynikach może u nich zawitać Eden Hazard, a to wtedy byłby skok na wyższy poziom. W Liverpoolu podczas pierwszego spotkania będzie brakować Van Dijka co jest mega ważną informacją, bo chyba każdy widzi jaki to jest generał na boisku. Ja póki co rzuciłbym taką taśmę na awanse jednak za jakiś czas ją zweryfikuje i wtedy najwyżej zagram:
Liverpool, Tottenham, PSG, Barcelona, City - 5.86/unibet&quot;
Takie coś napisałem 17 grudnia, chwilę po losowaniu i dużo się nie pomyliłem, bo po pierwsze kontuzje w PSG, Real nikogo nie kupił, ale odzyskał formę i po remisie z Barceloną, wygrał z Atletico. Odpuszczam kupon na awanse, bo kursy moim zdaniem są dobrze wystawione choć awans Realu po 1.25 to lokatka i gdybym dysponował większym budżetem to bym pewnie pomroził. Na ten tydzień gram jednak dubelka zabójcę, który moim zdaniem to United lub remis x Real DNB. Łączny kurs 1.93, który moim zdaniem jest świetny. Na ten temat zostało napisane już ogromnie wiele i nie chce powielać. Real w wysokiej formie, United również tendencja zwyżkowa, więc ten kupon moim zdaniem jest nie dowyrzucenia.
United lub remis x Real DNB - 1.93/unibet
Real Madryt - 1.88/unibet

przemovsky23 1,9K

przemovsky23

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina : 21:00
Spotkanie : Ajax Amsterdam - Real Madryt
Typ : Real wygra mecz / więcej niż 2,5 gola na mecz
Kurs : 2.43
Bukmacher : fortuna
,,Królewscy&#39;&#39; będą chcieli załatwić losu awansu do dalszej fazy rozgrywek już w meczu w Amsterdamie , gdzie zdominują Ajax i zaaplikują im minimum dwie brameczki , co według mnie powinno być planem minimum , żeby już do meczu u siebie przystąpić w bardzo komfortowej sytuacji . Zresztą śledząc oraz analizując historię spotkań obydwu tych drużyn , można dojść do bardzo prostego wniosku : w niemal każdym ich meczu padało więcej niż dwie bramki na spotkanie , oczywiście było ich więcej po stronie ekipy z Santiago Bernabeu . Więc wybór jest bardzo prosty : wysoka wygrana Realu i to już zapewniona w ciągu godziny od pierwszego gwizdka .

Otrzymane punkty reputacji: +6
undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Real i over 2,5@2,50 fortuna
No cóz Real kolejny sezon degrengolada do stycznia a pozniej powoli powoli idą do góry. Mysle, ze Real bedzie chciał tutaj załatwic sprawe w pierwszym meczu a rywal idealny. Ajax od przerwy zimowej obrone ma dziurawą jak sito. Czesto chodza do przodu na hurra zapominajac o defensywie a tutaj rywal idealny na karcenie takich zapędów. Ajax nie potrafi grac wyrachowanej piłki i albo pojdzie do przodu dostajac kilka ciosów albo peknie gdzies w 30minucie a pozniej worek sie rozwiąże. Talent w Amsterdamie jednak jest i mogą cos wcisnac jednak tak wyczuwam jakies 1-2 1-3 dla blancos.
Edit: heh z kolegą wyzej nadajemy na tych samych falach. Te same bety o tej samej porze ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Typ : Real over 6.5 strzałów celnych
Kurs : 1.86
Bukmacher : Etoto
-Real w ostatnim czasie gra całkiem niezłą piłkę i nieprzypadkowo notują passę 7 meczów bez porażki. W ostatnim meczu poradzili sobie na bardzo trudnym stadionie Atleti, wcześniej zagrali 50/50 mecz z Barceloną będąc lepszym w pierwszej połowie, ale gorszym w drugiej.
-Ajax w ostatnim czasie często zalicza potknięcia - kompromitująca porażka z Feyenoordem (6-2), remis z Heerenveen (4-4), czy porażka z Heraclesem, która mocno komplikuje sprawę ew. mistrzostwa.
Sam mecz zapowiada się bardzo ofensywnie - dla Realu priorytetem będzie zamknąć dwumecz na stadionie Ajaxu, by dać sobie większy komfort przed rewanżem, a przy okazji zaoszczędzić sił na najważniejsze spotkania ligowe czy rewanż z Barceloną w Pucharze Króla.
Spodziewam się wielu strzałów, w których minimum 7 będzie w światło bramki bronionej przez Ajax.
Myślę, że jest to ciekawa alternatywa na granie na czysto pod Real, które mimo wszystko jest niebezpieczne :)

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - LM
Godzina: 21:00
Spotkanie: Ajax-Real
Typ: x
Kurs: 3.90
Bukmacher: fortuna
Analiza: Na dziś postanowiłem zagrać spotkanie w którym Ajax Amsterdam na swoim stadionie podejmował będzie Madrycki Real. Goście ewidentnie w ostatnich tygodniach poprawili swoją grę i zaczęli znacznie lepiej punktować w lidze Hiszpańskiej w poprzednich 10 spotkaniach klub ze stolicy zanotował tylko 1 remis 1 porażkę oraz aż 8 zwycięstw z czego porażka miała miejsce w spotkaniu o puchar Hiszpanii gdzie Real miał praktycznie zapewniony awans do następnej rundy , remis z Barceloną to również spotkanie w ramach pucharu króla, więc w lidze królewscy notują same zwycięstwa i tu na pewno będą chcieli przybliżyć się do awansu do kolejnej rundy rozgrywek, ajax nie jest zespołem aż tak mocnym ,ale na swoim stadionie czasem potrafił napsuć krwi faworytom nie poniósł w lidze mistrzów porażki, zanotował 3 remisy oraz 3 wygrane i tylko o 2 punkty przegrał grupę z zespołem Bayernu , real jednak ma kapitalny bilans w spotkaniach z holendrami rozgrywanymi w poprzednich latach i dlatego to on jest faworytem. Ja myślę że wiecznie goście wygrywać nie będą a Ajax nie jest rywalem wygodnym więc uważam że tu może paśc remis . W ekipie gospodarzy nie zagra Magallan, natomiast w madrycie najprawdopodobniej nie zobaczymy Isco, Llorente oraz młodego Ziadana. Stawiam na wynik 2:2 po 90 minutach spotkania.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Totki 1X
Real X2
@ AKO 1,82 @ fb . ✅

Sam się dziwię, że tak wysokie AKO z tego wychodzi. Po co kombinować i szukać jakiś wyższych niespodzianek jak ich nie będzie. Nie wierzę, że Ajax dziś wygra i tym bardziej nie wierzę, że BvB dziś wygra. Real już wrócił na odpowiednie tory i napierdziela mecz za meczem. Kto w tym Ajaxie i czym ma ich postraszyć ? De Jong, który wraca do gry czy Dolberg ? Według mnie można tutaj nawet zagrać czystą dwójkę, ale szukam już na siłę bezpiecznych na max opcji.
Drugi mecz to dla mnie jeszcze bardziej pewna opcja. Nie czuje za cholere dziś zwycięstwa BVB. Coś tam u nich przestało działać jak należy. Odpadli w idiotyczny sposób z Pucharu. Zremisowali w jeszcze bardziej idiotyczny sposób ostatni mecz z Hoffenheim...Goście doszli ich na Signal I Park z 3:0 na 3:3 w 15 minut. Jeszcze wczesniej na wyjezdzie też duże męki z Frankfurtem. Do tego nie ma Reusa, Piszczka, Weigla oraz Paco. No dla mnie w tym meczu czysty win kogutów, ale znów idę za rozumiem i gram bezpiecznie bo może akurat Totki zagrają gówno wielkie i będzie 0:0.
Swoją drogą jestem pewny, że Bayern dojedzie BVB w ciagu paru kolejek i Mistrza zgarnia w tym roku jak zawsze. Borussia za cienka w uszach...jak przychodzą kontuzje to nie ma kim grac.

E: Dziś również wszystko zgodnie z planem.

Otrzymane punkty reputacji: +19
taidio 882

taidio

Użytkownik
Totki 1X
Real X2
@ AKO 1,82 @ fb

Sam się dziwię, że tak wysokie AKO z tego wychodzi. Po co kombinować i szukać jakiś wyższych niespodzianek jak ich nie będzie. Nie wierzę, że Ajax dziś wygra i tym bardziej nie wierzę, że BvB dziś wygra. Real już wrócił na odpowiednie tory i napierdziela mecz za meczem. Kto w tym Ajaxie i czym ma ich postraszyć ? De Jong, który wraca do gry czy Dolberg ? Według mnie można tutaj nawet zagrać czystą dwójkę, ale szukam już na siłę bezpiecznych na max opcji.
Drugi mecz to dla mnie jeszcze bardziej pewna opcja. Nie czuje za cholere dziś zwycięstwa BVB. Coś tam u nich przestało działać jak należy. Odpadli w idiotyczny sposób z Pucharu. Zremisowali w jeszcze bardziej idiotyczny sposób ostatni mecz z Hoffenheim...Goście doszli ich na Signal I Park z 3:0 na 3:3 w 15 minut. Jeszcze wczesniej na wyjezdzie też duże męki z Frankfurtem. Do tego nie ma Reusa, Piszczka, Weigla oraz Paco. No dla mnie w tym meczu czysty win kogutów, ale znów idę za rozumiem i gram bezpiecznie bo może akurat Totki zagrają gówno wielkie i będzie 0:0.
Swoją drogą jestem pewny, że Bayern dojedzie BVB w ciagu paru kolejek i Mistrza zgarnia w tym roku jak zawsze. Borussia za cienka w uszach...jak przychodzą kontuzje to nie ma kim grac.
Kojarzy mi się twój post z wieloma wczorajszymi, Manchester wraca na właściwe tory, a PSG bez dwóch ważnych graczy i ostatnio z problemami, czysta 1 albo 1x pewniaczek xd ja sie narazie wstrzymam bo jeszcze dłużej nie myślałem co dzis pograc

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Po tym co wczoraj zobaczyłem w Manchesterze jestem pełen optymizmu jeśli chodzi o Ajax ponieważ jak i United tak i Real są w formie zwyszkującej oba zespoły wygrywają mecz za meczem ,wczoraj ku uciesze fanów City ,Czerwone Diabły przegrały swój mecz po bezbarwnej grze ,nie było u nich widać jakiej kolwiek chęci zmiany wyniku.Tuchel wzorowo ustawił zespół mimo absencji kluczowych zawodników ,wywiózł cenne 0-2 co daje im praktycznie awans do kolejnej rundy zwłaszcza że United zagra bez swojego najlepszego rozgrywającego Poula Pogby który będzie zawieszony za czerwoną kartkę ,którą dostał na koniec meczu.Ajax w tej edycji LM ,mnie zaskakuje trafili do grupy z Bayernem gdzie praktycznie z góry byli skazani na drugie miejsce i tak się stało jednak nie przegrali oni ani jednego meczu mało tego postawili się Bawarczykom w dwu meczu remisując z nimi dwa razy (1-1 i 3-3) Real nie gra jakiejś super oszałamiającej piłki zdarzają się im wpadki jak np:w grupie z CSKA 0-3,a jak wiemy puchary rządzą się swoimi prawami ,nie ma się co sugerować ligą co pokazało wczorajsze spotkanie w Machesterze !
Ajax Amsterdam vs Real Madryt typ:1,Kurs:3,65 ⛔ :fortuna:
Wynik:1-2
Stawiam na niespodziankę !!

samuel24 6,7K

samuel24

Użytkownik
Real wygra obie połowy
@ 5,50
fortuna
Real to zespół LM. Pokazały to ostatnie lata. Nie sądzę by drużyna pokroju Ajaxu mogła namieszać. Real mają dość ciężką sytuację w rodzimej lidze, będzie zapewne chciał załatwić sprawę awansu w pierwszym meczu.
Nie mają takiego komfortu jak PSG, które sobie ligę francuską traktują z przymrużeniem oka.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Ja gram dwa single:
Real handicap -1.5 @3.20 oraz Czysta 2 @2.00

Jako wieloletni kibic tego klubu oprócz tego że mam &quot;czutkę&quot; to mam też argumenty.
Real w formie, Ajax bez formy. Marcelo jak siądzie na ławie to plus dla nas.
Real jest zbyt doświadczony, by w priorytetowych rozgrywkach pozwolić Ajaxowi na cokolwiek. Nawet jak Varane nie zagra to Nacho to super zmiennik i obrońca. Raczej nigdy nie zawodzi jak gra. W Ajaxie może nie zagrać nowy przyszły nabytek Barcelony.
Jeszcze dodam że h2h zawsze było handi pokryte

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom