1) Milan - Arsenal / 1 @2,12
2) Atletico - Lokomotiv / 1 @1,22
3) Lazio - Dynamo / 1 @1,5
AKO @3,88 1xbet
1) Być może jest to typ oczywisty, ale dla mnie kurs do prawdopodobieństwa jest naprawdę spory. Gattuso ogarnął tę drużynę i w ostatnich miesiącach spisuję się naprawdę nieźle w przeciwieństwie do drużyny z Londynu. Zespół z Mediolanu nie przegrał od świąt bożonarodzeniowych. Wygrał 8 spotkań i 4 zremisował, w tym 2x wygrał po dogrywkach. Arsenal wygrał 4 przegrał 6. W tym przegrał 6 na ostatnie 8. Bilans tragiczny. Do tego dziś zabraknie Bellerina, Nacho, Lacazette i Auby. Znowu pewnie wyjdzie Chambers i Holding, to wtedy nad Kanonierami można stawiać już krzyżyk. Jeśli Milan ma ochotę na awans to musi wygrać u siebie, gdzie są silni, a Arsenal na wyjazdach nie bryluje - w sumie to mało powiedziane. Ich ostatnie mecze to pokaz jak nie grać w piłkę. Co prawda chciałbym aby dziś nie przegrali, ale nie ma w buku miejsca na sentymenty, taki kurs trzeba wykorzystać.
2)
3)
Te dwa mecze domykają mi kupon. W sumie mam kupon z kilku dni. O ile Milan myślę, że sobie poradzi na własnym podwórku, tak tutaj mamy do czynienia z dużo silniejszymi ekipami przed na swoim stadionie. Hiszpańskie ekipy zawsze poważnie traktują europejskie puchary. Lokomotiv to ekipa, która mocno się namęczyła z Nice, żeby awansować, ale na Calderon, raczej nie powinni wyjechać z bramką a co dopiero korzystnym wynikiem. Atletico powinno ich zjeść. Lazio też powinno wziąć na luzie wygraną. Są lepszą ekipą do tego w zespole Dynama parę kontuzji w tym Mbokani, który jest jednym z czołowych strzelców. Wydaje mi się, że oba kluby powinny łatwo lekko i przyjemnie wygrać.