Dyscyplina:
Piłka nożna Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Barcelona - PSG
Typ: liczba kartek powyżej 4,5, Barcelona poniżej 3,5 gola, PSG poniżej 3,5 gola
czerwona kartka wpłynęła na obraz gry
Kurs: 1,63
Bukmacher: Etoto Mixbet
Typ w dziale
Analiza:
Ja konsekwentnie zagram według schematu, który zauważyłem przed pierwszym meczem, że pierwsze mecze w rywalizacji pucharowej są z reguły spokojniejsze i dopiero rewanże rozpalają zawodników i sędziowie częściej sięgają po kartki w wyniku ostrej gry. Trochę statystyk z H2H, które już ty wrzucałem przed pierwszym spotkaniem
2017 rok pierwszy mecz 4:0 dla PSG – 4 żółte kartki, rewanż 6:1 dla Barcelony – 9 żółtych
2021 rok pierwszy mecz 4:1 dla PSG - 1 zółta, rewanż 1:1 – 7 żółtych
Bieżący sezon Barca – Napoli pierwszy mecz 1:1 i 3 żółte, rewanż 3:1 dla Barcy 5 żółtych
PSG – Real Sociedad, pierwszy mecz 2:0 dla PSG i 2 żółte, rewanż 2:1 dla PSG 5 żółtych.
W pierwszym spotkaniu wszystko szło po myśli do 82 minuty, gdy były tylko 2 kartki, wtedy sędzia pokazał trzecią, a w 89 minucie przeszedł samego siebie i w tym samym momencie pokazał 3 żółte i linia 5,5 kartki została przekroczona. We wtorek mam nadzieję, że ten mecz zostanie zagrany na ostro i sędzia będzie miał wiele okazji do pokazania kartek.
Dla podkręcenia kursu dodaję w ramach Mixbet że ani Barca, ani PSG nie strzela powyżej 3,5 gola. Nie wierzę, żeby powtórzył się scenariusz z pierwszego spotkania i że będziemy oglądać widowisko bogate w zdobyte bramki.