Jak widze ze ktos sie podpala na Atletico to pusty smiech mnie ogarnia.
Z czym do ludzi? PRzeciez oni wlaczaja piaty bieg kiedy chca i zajada ich jak psy.
Nie ogladaliscie meczow bezposrednich?
Tak Barcelona kryzys? Bo odpuscili sobie wyjazd na trudny teren sadzajac na lawce pol skladu?
Atletico nie ma najmniejszych szans awansowac: To ze Barca awansuje jest tak pewne ze to ze Sewilla wygra lige europejska.
Te zespoly maja abonament.
1. nieporownywalny poziom, skills poszczegolnych formacji itp
2. gra najlepsza druzyna swiata w optymalnym zestawieniu kontra zgraja nie wiem jak ich nazwac, wybijaczy moze, nie da sie tego ogladac i nie bardzo da sie z tym grac, bo jak grac z czyms co chce tylko wybic pilke na aut, rzut rozny, jak najdalej od wlasnej bramki
3. wystarczy ze FCB wlacza czwarty, a moze nawet trzeci bieg i strzelaja bramke w ciagu kilku minut, zrobia to kiedy chca i potem ucisza gre.
4. no i nie zapominajmy o unikalnej formacji Barcelonki, ktora am chody tam gdzie trzeba i dostana jakis karny w razie potrzeby.
TYPY KTORE WEJDA:
1. Barcelona pierwszy gol
2. Barcelona awans
A ja zagram sobie Barcelona wygra 2,30
Strzela bramke i obronia prowadzenie, nie pozwola sobie nawet na nerwowke, Atletico takie ma szanse na bramke jak Wolfsburg wczoraj, z tym ze defensywa FCB jest o niebo lepsza od realowskiej