shakeyobody
Forum VIP
Man City - PSG
Szczerze powiedziawszy dziwię się, że jeszcze nikt nie poszedł w tę stronę. Jaką? Oczywiście, że karteczek. Nie ma się co zbędnie rozpisywać, dlatego napisze dlaczego warto się temu przyjrzeć. Po pierwsze jest to mecz rewanżowy LM. Jeśli gdzieś szukać kartek to właśnie tu. Po drugie wynik pierwszego spotkania, kwestię awansu pozostawia jako otwartą. Zważywszy na to, że spotykają się dwie drużyny z wielkimi ambicjami wątpie by ktoś odstawiał tam nogę. Po trzecie mecz sędziuje Velasco a więc arbiter bardzo szczodry w kartkach PATRZ TU. Po czwarte, tu nie jestem pewien więc jak się mylę proszę o poprawkę, po ćwierćfinałach karteczki się kasują. Przy takim scenariuszu jedyne czego można się obawiać to czerwonej. W każdym razie wyżej podałem trzy bardzo solidne argumenty.
Obie drużyny mają w swoich szeregach walczaków z gorącymi głowami. Chociażby to co podał wyżej bo86bo z Ibrą gdzie Unibet daje kurs 6 to wg mnie jest czyste value.
W każdym razie ja idę w over kartkowy. Powiedzmy sobie szczerze - chyba nikt nie spodziewał się linii 4.5. Dodatkowo dorzucam moich ulubieńców jeśli chodzi o kary indywidualne.
Over 5.5 kartek @1.83 bet365
Fernandinho kartka @2.9 Unibet
Veratti kartka @2.8 Unibet
Yaya Toure kartka @3.5 Unibet
PS. Jeśli chodzi o rozkminki na zasadzie 1x2 to ostrzegam Was przed przecenianiem City na podstawie obecności De Bruyne. Piłka nożna to sport, w której liczy się kolektyw a w tym momencie PSG miażdży obywateli pod tym względem.
Real - Wolfsburg
Na wstępie szczerze przyznam, że z liga niemiecką nie mam żadnej styczności a jeśli chodzi o mecze Wolfsburga to widziałem urywki z United i tyle. W związku z tym nie jestem w stanie odnieść się do wypowiedzi teixeira jakoby Niemcy mieli zagrać wyżej niż wszyscy się tego spodziewają. O ile przed pierwszym meczem spodziewałem się, że mogą oni namieszać tak teraz nie widzę powodu, dla którego mieliby grać w otwarte karty z Realem. Nie wiem jak z ich umiejętnościami kontrataku ale patrząc po składzie chyba spoko więc tym bardziej powinni zagrać cofnięci. Sugerują to też buki. Unibet na over posiadania Realu wystawił aż 62%(najwięcej widziałem 65 w przypadku Bayernu, który gra tiki takę a z kontry mało) podczas gdy bet365 na handicap rożnych wyznaczył ABSURDALNE -6. Mimo wszystko nie byłbym taki pewien z awansem królewskim a kurs 1.90 mnie w ogóle nie urządza.
Powyżej 12 RR @2.2 bet365