Grac45
Forum VIP
Dla mnie to ty do końca nie jesteś normalny ale to już wiem akuart od dawna. Robię co mogę by się nie wdawać z tobą w jakąkolwiek dyskusję ale czasem się nie da niestety.Tak, oczywiście "wałek"... Jak słyszę taki "argument" na poziomie LM to nie chce mi się nawet komentować... Ja wczoraj nie pisałem, że wałek, że przegrała Barcelona...
Drugi gol Lyonu to jest dyskusyjny spalony ale to jest nic przy tym co się później dzieje gdzie zdobywca gola najpierw fauluje rywala który biegnie z nim bark w bark a później leci jak gdyby nigdy nic sam nam sam. Ale po co ja to tłumacze jak każdy to widział a ty nadal tego nie rozumiesz i wychodzisz z tymi szczeniackmi ripostami.
Mistrzostwa swiata, liga mistrzów to jest maszynka do robienia kasy dla buków i tak zawsze było. Nikt normalny nie grałby City w takich kursach. Zakwstionowanie wygranej Lyonu przynajmniej w moim przypadku nie równa się z postawieniem na City ale widać część ludzi tego nie rozumie. Bayern przejdzie się na nich jak walec ale co z tego jak jest wyjściowy 1.20 co się mija kompletnie z celem.